Şimdi Ara

Kestirme Sorunu 'Download YouTube' Açılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Download YouTube" Açılamıyor Bu kestirme, Kestirmeler için güvenlik ayarlarınız güvenilir olmayan kestirmelere izin verme olarak ayarlandığı için açılamıyor.

iPhone 8 telefona kestirme indirmeye çalışıyorum bu hatayı veriyor

iOS 13.1.3 en son sürüm yüklü

Kestirme Sorunu "Download YouTube" Açılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeranist -- 24 Ekim 2019; 15:36:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Download YouTube" Kestirmesi Galeriye Bağlanmıyor Sorunu

"Download YouTube" kestirmesini kullanırken "Galeriye Bağlanamıyor" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

İlk olarak, kestirmenin galeri uygulamasına erişim izni olduğundan emin olmalısın. Ayarlar > Kestirmeler > "Download YouTube" Kestirmesi > "Erişim" bölümüne git ve "Tüm Fotoğraflar" seçeneğinin etkinleştirildiğini kontrol et.

Eğer erişim izni zaten verilmişse, sorunun kaynağı iPhone'unun işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Bazı iOS sürümlerinde, kestirmelerin galeriye bağlanmasına neden olan bir hata bulunmaktadır. Apple, bu sorunu giderecek bir güncelleme yayınlayana kadar sorunu çözmek için başka bir yöntem kullanman gerekebilir.

Bir diğer geçici çözüm, "r download" kestirmesini kullanmaktır. Bu kestirme, videoları doğrudan Dosyalar uygulamasına kaydeder ve galeriye eklemez. "r download" kestirmesini şu bağlantıdan yükleyebilirsin: [r download kestirmesi bağlantısı]

Ayrıca, "yas download" kestirmesi kullanarak videoları doğrudan iCloud Drive'ına kaydedebilirsin. "yas download" kestirmesini şu bağlantıdan yükleyebilirsin: [yas download kestirmesi bağlantısı]

Bu çözümler sorunu çözmezse, kestirmeyi yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Kestirmeyi kaldırmak için Ayarlar > Kestirmeler bölümüne git, "Download YouTube" kestirmesini bul ve "Kaldır" seçeneğine dokun. Kestirmeyi App Store'dan yeniden yükleyebilirsin.

Tüm bu çözümleri denediysen ve hala "Galeriye Bağlanamıyor" hatası alıyorsan, Apple Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar/Kestirmeler/Güvenilir Olmayan Kestirmelere İzin Ver'i açınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 3 Kasım 2019; 7:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bessonnitsa

Ayarlar/Kestirmeler/Güvenilir Olmayan Kestirmelere İzin Ver'i açınız.
    Öyle bir seçenek yok hocam :/

• kajmeranist kullanıcısına yanıt
    Olması lazım! Kestirmeler uygulaması ve kestirmeler yüklüyse görünmesi gerekiyor. Kestirmeleri ilk çalıştırdığınızda erişim izinlerini verdiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bessonnitsa

Olması lazım! Kestirmeler uygulaması ve kestirmeler yüklüyse görünmesi gerekiyor. Kestirmeleri ilk çalıştırdığınızda erişim izinlerini verdiniz mi?

İzin verdim gelmiyor. Sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok. Sorun yeni olduğu için başka forumlarda çözümünü de bulamıyorum.

• kajmeranist kullanıcısına yanıt
    Download Youtube kestirmesini denedim bende de çalışmadı, URL hatası verdi. Başka bir Youtube kestirmesi deneyip sonucu yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 8 Kasım 2019; 18:6:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.