Şimdi Ara

NE 2015MİŞ ARKADAŞ!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam katsayılarda matı 2015'ten zor alırsak diğer tüm dersleri 2016'dan kolay bile alsak ygs-1 2014'ten iyi geliyor.
  • ygsciadam Y kullanıcısına yanıt
    hocam o 5/11,44pi,eşkenar üçgen soruları felan zor değildi temel formülleri bilen herkes yapardı ama aşırı zaman yiyordu ve işlem hatasına çok açıktı.bu yüzden daha da yavaş çözdüm soruları buda zaman sıkıntısına yol açtı fen ve sosyali olumsuz etkiledi
  • 2014 e bile razıyım şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017>2015 bunu yazmaktan sıkıldım beyler lys 15 geonun soruları ygs 17 nin geosu ile denk ordan hesaplayın

• 2015 gibi gelmez 2014 ten biraz daha iyi ya da biraz daha kötü 2015 efsane ya

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    dediklerimin aynısı söylüyorsun hocam aynısını söylüyorum 2014 40k 2015 30k ise 30-35 arası gelicek diye düşünüyorum ben 2 gün kaldı bekleyip görücez
  • Uf saçmalama kıyas bile edilemez simdi rahat kafayla soruları görünce ne 2015 miş dersin tabi o soruları birde 160 dk ya sıgdırmak stres heyecan okuyup anlamamak ve başlar başlamaz darbeyi yemek vardı

• kusura bakmada 2015 te türkçe de matematikte gerçekten zordu fen bile ortalamaydı 2017 de türkçe çok basitti fende çok basitti sadece mat zordu 2015 gibi olamaz hatta 2014 e göre bile kötü gelecek 2016 gibi olmaz ama çokta fark etmez görürsünüz 2 gün sonra
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi forumda baya görüyodum,netlerinizde güzeldi.sizin nasıl geçti sınavınız ne bekliyosunuz?
  • ygsciadam Y kullanıcısına yanıt
    Hocam zorluğundan çok ilk 16 sorudan sonraki sorular anlayıp çözülmesi gereken sorulardı. 24 tane anlamaya dayalı soru vardı yani çok zaman kaybettirdi bu. Geometride 2-3 soru dışında öyle çok ke diyebileceğimiz sorular yoktu.

Zaten sıkıntı matematikte değil onun yediği sürede.

Onun yediği süre için sosyali yetiştiremeyen de var,feni hızlı okuyup çok yanlış yapan da.

• Messi1019 M kullanıcısına yanıt
    Sosyal diyince aklınıza tek Tarih mi geliyor meraktan soruyorum. Bu sene bilgi soruları vardı çünkü Sosyalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennelmus -- 26 Mart 2017; 15:33:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennelmus kullanıcısına yanıt
    Sosyal kolay demedim ki geçen seneden kolay dedim Ben de iyi yapamadım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

yav arkadaşlar mat ortalaması 4.5 in, fen ortalaması 4 ün altına düşerse 2015 gibi geliyor zaten, mat düşerde fenin düşmesini bekleyeceğiz.

Mf ler fen zordu diyor tm ler cozmeden kolay çıkmış fen şanslısıniz diyor herkesin kafasi karışık

• Sınava girdin mi ? 2015in feni orta mıydı

• Messi1019 M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene de bana kolay gelmişti ne olacak çok merak ediyorum.

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Sen de oturduğun yerden 2017 kolaydı demiyor musun ? Ne farkı var ?

• beyaztişört B kullanıcısına yanıt
    çok göreceli bi soru ama genel itibariyle evet orta bir fen vardı mesela termometre de sıcaklık hesabı 2015 radyoaktif madde işareti 2017 olarak temsili fen alabilirsin
  • beyaztişört B kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sey dediğimi hatırlamıyorum demekki senin icin oyleymiş. 2017 de de girdim türkce geçen yıla gore biraz daha düşündürücü sosyal zor matematik de geçen yıla göre zordu. 2015 matematigi ile kıyaslayamam çünkü o yıl mat çalışmadan girmiştim soruların çoğuna bakmadım sınavda yani.

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bilginiz yoksa yukarıdaki gibi "uff saçmalamayın kıyas bile edilemez" gibi iddialı cümleler kurmazsanız sevinirim diyelim o zaman.Çünkü moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.Kaldı ki çalışmadan girmişsiniz, belki de 2015'in bu yüzden size zor gelme ihtimalini düşünmediniz mi hiç ?

• genel olarak ösymnin fenleri arasında çok bir fark yok ama 2015 diğer senelere kıyasla daha kolaydı.türkçede zorlanıp mattaki 2-3 eleyici soruda zaman kaybedenler panikleyip feni batırmış olabilir bunun aynısı bu sene içinde geçerli.2017 türkçe aşırı kolay demişsin de 2016'dan daha eleyici olduğu kesin 2016'da 2'inci diye dilbilgisi sorusu sordular bizde en azından sıra dışı sorusu felan eleyiciydi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.