Şimdi Ara

ne aceleniz var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orijinalden alıntı: webcin
    Artık reflex olmuş kafaya bak en önde korna çalıyor!

Allah iyiliğini versin.Gecenin bu saatinde yarıldım gülmekten resmen.Ne adamlar var yaaa ...

sabah sabah iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

XXX

Ayriyetten o beni dövemez sövemez gibi cümleleri ben mi söyledimde bana yazıyorsunuz pardon ? Bugüne kadar öyle bir olay yaşamadım , yaşadımda bize karşı değildi ...

Kimse kusura bakmasın ben çok gıcık olurum öyle şeylere , belki mükemmel bir şöför değilim 1 yıllık ehliyetim var henüz ama kişilik meselesi yapım böyle elimden gelen bir şey yok.

Kendi adıma konuşuyorum hayatımın her anında hakkımı yedirdiğimi nereden çıkarttınız bana bunun açıklamasını yaparmısınız ? Cevap bekliyorum ...

Trafikteki yolu namusum bellemekle ne alakası var ? Arkamdaki adam beni gıcık etti bende karşılık olarak onu gıcık ettim. Dediğim gibi yapım böyle karşılıksız kalmaz.

Aracınız hayırlı olsun

quote:

camdan kafayı çıkardım ne oluyor abi hayırdır dedim cevap yok.

O beni dovemez sovemez diyorsunuz iste, kafani cikarip astranin soforune yukaridakini dedigin an kendini dovulemez kiliyorsun

Astradan dayi iner kapina gelirse ne yapacaksin ? Ozur mu dileyeceksin ? camina vuracak haysiyetine kufreducek, yiyorsa ac diyecek, kadinsi yakistirmalar yapacak

Simdi ya inecek dovucek/dovuleceksin yada bu kufurleri kalan 17sn boyunca dinleyeceksin, kusura bakma ama sen kafani camdan cikarip birine laf yetistirdigin an hem dayak atmayi hemde yemeyi goze aliyorsun

Bunun sebebi 1 yillik ehliyetinin olmasi, sizler;

Gereksiz sinirli, hakki gordugunu [Hakki olani degil GORDUGUNU] yedirmez oluyorsunuz

Saginiz bosken soldan hiz sinirinda gidiyor arkanizdan gelene yol vermiyorsunuz, bahaneniz hiz sinirlari, aslinda kamyonlardan korkuyorsunuz ve arada araba sollamak zor geliyor ondan soldan gidiyorsunuz

Korna duydugunuzda, sizi sikistiran oldugunda inadina fren yapiyorsunuz, yavasliyorsunuz, inatlasiyorsunuz

Arabayi seritte dahi tutamazken trafikte onunuze kiran araba oldumu arabayi stop ettirmek pahasina yol vermemeye calisiyorsunuz %80 yol verip, onunuze kiranin dikiz aynasinda sekilden sekle girmis suratiniz goruluyor

Kendi koydugunuz kurallara uyarken, size ufak gelen kurallara gayet net uymuyorsunuz, ayni sekilde size klakson calindiginda, yaptigini eylemi hafife aldiginizdan tinmiyor gibi yapiyorsunuz ama panik yaptiginiz her halinizden belli, neden ? araba stop etti cunki

[Bunlardan biri ikisi tamam hepsi degil ama liste uzun yapilirsa en az bir semtom sizlerde gozukuyor]

Gecicek hepsi, yillar gectikce alisacaksiniz, sinirleriniz gidicek, babaniz kuzeniniz gibi olacaksiniz, merak etmeyin

Ayrica degil trafikte hayatin boyunca insanlar seni gicik edecek, onlarida gicik ettiginde foruma yazarsin

Seni mesaiye birakan patronunun donunu indir, hali sahada size 5 gol atan adamin kizina sark, yillardin yalvarmalarina kayitsiz kalip araba almayan babanin ilaclarini degistir, gebersin nede olsa seni gicik etti

Simdi bu adamlari seni gicik etti diye gicik edemezsin, cunki bu insanlari tanirsin, patronuna muhtacsin, hali sahada firtina gibi kosan adamdan tirsarsin babanada saygin var

Bu yuzden tanidigin insalari gicik edemiyorsun, trafikte yanindaki adami kendinden asagi goruyorsun, bu yuzden hircinlasabiliyorsun ama SEN KIMSIN ?

Insan garip bir canli, temel icgudusu vucut butunlugunu korumak gibi gozuksede temel ic gudun akli dengeni korumak

Bu yuzden sen kendini ortalamanin az ustu, ortadirek, eh iste gorursun, insan kedisinin bir baltaya sap olamadigini 7/24 dusunurse kafayi siyirir

Bugun en varos mahalleye git, oradaki bir adam bile, Mehmetten iyiyim Ahmetten kotuyum, toplarsan eh iste bir adamim der

Bu en luks mahalledede boyledir, ha adam mutavazidir, dilinden baska sey cikar ama insan default olarak fabrikadan dedigim sekilden geliyor

Hayatta oyle adamlar karsina cikacak ki, sirasi ile hayatindaki butun kadinlarla "ozel" ilgilense ve bunun karsisinda A diyemeyecegin adamlar var

Ha bu adam ogun o Astranin icinde olmaz, ama oldugu gun "keskeLER" para etmez diyorum

Ornekler abarti, Astranin icinde biraz sinirli, senden 20kg 10cm fazlasi olan yapili biri olmasi kafi aslinda

yazdıkların biraz abartı hatta sinir edici ama genel olarak mesajına katılıyorum. çok değil geçen sene yine trafikteki basit bir sebepten dolayı küçükyalıda karadenizli bir kardeşimiz vurularak öldürülmüştü. trafikte kısasa kısas kuralını uygulamamak gerekir. adam korna çalıyor bırak çalsın, makas atıyor bırak atsın. onu cezalandıracak olan bizler değiliz. atalarımızın bir sözü var '' el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır'' bu sözüde akıldan çıkarmamak gerekir.

• seneryo yazmak için bu kadar uğraşan, işi gücü laf yetiştirmek olan adama fazla takılmamak lazım,

gereksiz yere korna çalan adam her yerde öküzdür, onu destanlar yazarak savunsanız da, savunmasanız da öküzdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 19 Ağustos 2010; 10:05:42 >
  • Bazılarınız konuşuyor ama hakikaten boş konuşuyor.Ehliyetleri bile olduğundan şüpheliyim.

Ayrıca herkes sizin gibi gezmeye çıkmıyor arabasıyla.Akşama kadar iş peşindeler.

Zart zart forum sayfalarında atmakla, osurmakla olmuyor bazı şeyler..Kesermiş,ne oluyor demişmiş..Haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

hergün bi apaçi geçiyo bigün kaldırım taşlarını dizicem tepeden atıcam bide bunların sunroof larıda var

Donanım Haberdeki apaçilere ne demeli.Kendileri bile itiraf ediyorlar baksana....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Siz gene iyisiniz.

Geçen yaz Kırmızı ışıkta durdum. Arkamdaki Astra kornaya abanıyor daat daaat. Işıklara baktım 17 saniye kalmış camdan kafayı çıkardım ne oluyor abi hayırdır dedim cevap yok.

Yeşil yandı bütün arabalar geçiyor ben inadına bekledim , tam 1 saniye kala dip gaz kalktım adam kırmızıya yakalandı gene

Bende bir kere ışıkta beklerken kırmızı yandığı halde öndeki taksiciye korna çalmıştım.O anki dalgınlıkla sola dönüş ışığını normal ışık sanmışım.Birazda acelem vardı tabi...Taksici abimde dünden hazır hiç ışığa bakmadan bastı bende arkasından.Aynaya bi baktım millet hala bekliyor.O an yaptığım eşekliği anladım.Neyseki kaza falan olmadı.Yoksa çok vicdan azabı çekerdim

• benim psikopat bir arkadaşım var.
    kırmızıda beklerken, öndekine korna çalıyor.
    neden yaptığımı sorduğumda ise,
    "--kontrol ediyorum, ışığa mı bakıyor yoksa sazan gibi atlayacakmı" diyor?
    yani böylesine ne demeli,
    utandım arkadaşım olduğu için.
    gerçi kimse mükemmel değildir ama,
    bu kadarda olmazki canım.
  • '' el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır''

çok sağlam laf herkes düşünmeli trafikte herkes kendini balyoz sanıyo
  • Bazı anlar vardır,dayak yiyeceğini de bilsen lafını esirgemezsin.Her laf atış,karşı çıkış,hareket yapış herkesi döverim düşüncesiyle değildir,bunu böyle algılamayın.İçerisinde 7 kişi bulunan bir araçtan size ana bacı küfür etseler ya ödlekliğinizden kaçarsınız,yada belki dayak yersiniz ama onurunuzu,gururunuzu ve erkekliğinizi kaybetmezsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 19 Ağustos 2010; 13:16:44 >
  • bende ışıkta en önde olmasına rağmen ışığa bakmayan adama gıcık oluyorum. hatta geçen gün ışıkta iki sıra halinde 4 ncu sıradayım, yeşil yandı, 10 sn inatla sabırla bekledim en son bir korna herkes yoluna. kimsenin umrumda değil ışık, herkes uyuyor. korna çalsam kabahatli miyim şimdi.

ışık yanar yanmaz kornaya basan adama gıcık olduğum kadar gıcık oluyorum ışığa bakmayana. farkı yok gözümde. ikisinide saygısızlık anlarım.

başlık çok güzel "ne aceleniz var", sanki arabanın tek amacı dolaşmaya çıkmak, kimsenin işi gücü yok. herkes leyla. kuralları hiçe sayıp, hız yapana gıcık olduğum kadar trafikte umursamaz olanlara gıcığım. bununda farkı yok gözümde
  • Bende arada kavga ediyorum ama her seferinde pişman oluyorum. En son bayadır etmiyordum daha sakin oluyordum hata yapana gülüyordum o kadar, ama geçenlerde yine girdim birine, sonra üzüldüm.. Bu güne kadar trafikte hiç dayak yemedim ama dayak yesekde sorun değil, benim korkum herkes bileğine eline güvenmiyor bizim gibi, sopa, bıçak, silah, biber gazı vs.. ile geliyorlar.. Yoksa şu trafikte herkes sinirli olsun, herkes kavga etsin ama eliyle etsin, teke tek etsin, kimseye bişey olmaz. Dayak yenir el elden üstündür denir geçilir.. Ama durum böyle olmadığından en güzeli mecbur kalmadıkça, iş oraya gelmedikçe kavga etmemek. Ben şimdiye kadar kavga ettiklerimi görsem yolda en azından küfür ettiğim için özür dilerdim.
  • Taksicilerden nefret etmişim.Ya dönüş yapacaksın doğal olarak sinyal verip yavaşlıyorsun.Arkadan dat dat.Hastane içinde yol kalabalık.Zaten kaldırım dar.yayalar genelde yolu sık kullanıyorlar.Yavaş yavaş gidiyorum.Arkamda yine taksici dat dat.Çoğunluğu dengesiz, kuralsız, sabırsız. yollar babasının malı.
  • YOL VERECEKSİN VE DÜMDÜZ GİDECEKSİN, YOLA DEĞİL TABİKİ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.