Şimdi Ara

ne aceleniz var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabah dolaşmaya çıktım ara sokakta gidiyorum dar mahalle arası çokta hızlı değilim çoluk çocuk fırlar allah korusun arkadan bir connet datt dattt korna selektör yolda 100 m yok ana yola çıkıcaaz nasıl insanız anlamıyorum az sakin git .gene birgün ışıklarda durdum yeşil yandı 2 sn geç kalktım selektör korna 2 snye bekleyemeyen toplumuz .böyle olanlara lanet olsun

• Siz gene iyisiniz.

Geçen yaz Kırmızı ışıkta durdum. Arkamdaki Astra kornaya abanıyor daat daaat. Işıklara baktım 17 saniye kalmış camdan kafayı çıkardım ne oluyor abi hayırdır dedim cevap yok.

Yeşil yandı bütün arabalar geçiyor ben inadına bekledim , tam 1 saniye kala dip gaz kalktım adam kırmızıya yakalandı gene
  • bide istanbul trafiğinde yeniyim insan panik oluyor
  • dahası, sabahın köründe millet uyurken ara sokaklarda da hiç çekinmeden çalarlar uzun uzun, defalarca ...

umrunda değil, farkında da değil. kafası o kadar çalışmıyor çünkü !

bolca hayvanlık, biraz da hıyarlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Siz gene iyisiniz.

Geçen yaz Kırmızı ışıkta durdum. Arkamdaki Astra kornaya abanıyor daat daaat. Işıklara baktım 17 saniye kalmış camdan kafayı çıkardım ne oluyor abi hayırdır dedim cevap yok.

Yeşil yandı bütün arabalar geçiyor ben inadına bekledim , tam 1 saniye kala dip gaz kalktım adam kırmızıya yakalandı gene

Sen simdi dayak yemediginden, senin surat vurdugun gibi dagilir biliyorsun dimi

Yok beni o dovemez, bu sovemez, kapi gibi olsan ne yazar yari amator bir boksore rastlarsin, seni paket yapar, birak araba kullanmaya foruma yazi yazamaz hale getirirler adami

Asin bunlari biraz, salla kornaya bassa ne olacak ? birak gitsin, senden kiymetlimi yol ya

Hayatinizin her aninda hakkinizi yedirirsiniz, patron ezer, ebebeyinleriniz ezer, alicakli olan ezer, devlet ezmez oper sen trafikteki yolu namusun bellersin, olacak is degil ya

Mizikci cocuklar gibi takilirsaniz trafikte, illa sizden buyuk biri gelir, adami tornadan cikmis hale getirir

Araba aldim gecen hafta, ikinci el, koltuk altindan ise 45cm lik yari kilic boyutunda hancer cikti, arabanin sahibi arabayi bana satmadan 12 gun once birak baska soforu polisin suratini dagitmis

Simdi bu adam efendi adam, ben kefilim ayni senin benim gibi biri ama sen bu adamin sinirine dokunursan birak dovmeyi seni isinden asindan eder, ya anani bellerler derler ya iste bu adam o adam, trafiktede geziyor, MB yede biniyor Connectede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 19 Ağustos 2010; 0:58:23 >

• Yanınızdaki apartmana her gece saat 3 gibi gelen bir custom chopper olmadığı için şükredin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Sen simdi dayak yemediginden, senin surat vurdugun gibi dagilir biliyorsun dimi

Yok beni o dovemez, bu sovemez, kapi gibi olsan ne yazar yari amator bir boksore rastlarsin, seni paket yapar, birak araba kullanmaya foruma yazi yazamaz hale getirirler adami

Asin bunlari biraz, salla kornaya bassa ne olacak ? birak gitsin, senden kiymetlimi yol ya

Hayatinizin her aninda hakkinizi yedirirsiniz, patron ezer, ebebeyinleriniz ezer, alicakli olan ezer, devlet ezmez oper sen trafikteki yolu namusun bellersin, olacak is degil ya

Mizikci cocuklar gibi takilirsaniz trafikte, illa sizden buyuk biri gelir, adami tornadan cikmis hale getirir

Araba aldim gecen hafta, ikinci el, koltuk altindan ise 45cm lik yari kilic boyutunda hancer cikti, arabanin sahibi arabayi bana satmadan 12 gun once birak baska soforu polisin suratini dagitmis

Simdi bu adam efendi adam, ben kefilim ayni senin benim gibi biri ama sen bu adamin sinirine dokunursan birak dovmeyi seni isinden asindan eder, ya anani bellerler derler ya iste bu adam o adam, trafiktede geziyor, MB yede biniyor Connectede

Evet komiksiniz ..

Ayriyetten o beni dövemez sövemez gibi cümleleri ben mi söyledimde bana yazıyorsunuz pardon ? Bugüne kadar öyle bir olay yaşamadım , yaşadımda bize karşı değildi ...

Kimse kusura bakmasın ben çok gıcık olurum öyle şeylere , belki mükemmel bir şöför değilim 1 yıllık ehliyetim var henüz ama kişilik meselesi yapım böyle elimden gelen bir şey yok.

Kendi adıma konuşuyorum hayatımın her anında hakkımı yedirdiğimi nereden çıkarttınız bana bunun açıklamasını yaparmısınız ? Cevap bekliyorum ...

Trafikteki yolu namusum bellemekle ne alakası var ? Arkamdaki adam beni gıcık etti bende karşılık olarak onu gıcık ettim. Dediğim gibi yapım böyle karşılıksız kalmaz.

Aracınız hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce aynı şeyden dertleniyordum,kırmızıda yüzsüzce önümüzden geçen insanları sıkça görüyoruz.Çok cahil bir toplumuz ne yazık ki..
  • var öyle insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetltn -- 19 Ağustos 2010; 1:17:05 >
  • hergün bi apaçi geçiyo bigün kaldırım taşlarını dizicem tepeden atıcam bide bunların sunroof larıda var
  • Bizim İnsanımızda Alışkanlık Olmuş Artık Bu tür hareketler.

Hayvanlıktan Başka bişey değil..!

Sevgiler,Saygılar.
  • En güzeli hiç takmayıp bulaşmamak ne şeytanı gör ne salavat getir hesabı yoksa uysan dakika başı kavga etmek işten bile değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 19 Ağustos 2010; 1:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkaksamara15İ

gene birgün ışıklarda durdum yeşil yandı 2 sn geç kalktım selektör korna 2 snye bekleyemeyen toplumuz .böyle olanlara lanet olsun

Benim memlekette bir kaç kez geldi başıma ama gülsen mi? ağlasan mı?

Adam kırmızıışıkta durmuş, yaya geçidinin tam önünde yani en ön sırada!
    Yeşil yandı ve adam kornaya bastı!
    İnanabiliyormusunuz! Artık reflex olmuş kafaya bak en önde korna çalıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin
    Artık reflex olmuş kafaya bak en önde korna çalıyor!

Allah iyiliğini versin.Gecenin bu saatinde yarıldım gülmekten resmen.Ne adamlar var yaaa ...

• walla ışıklardan 10sn de adam gibi hızlıcana kalkamayana uyuz oluyorum..
    zaten istanbulda trafikten kafayı yiyoruz hele o bayanlar ısık 5sn kalmıs hala onumde yavas yavas gecio kac kere onlar yuzunden sarıda gectim

eds den ceza yicem bigun..

bigun ole yavas giden kadını sıkıstırıcam trafikte gorucekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

XXX

Ayriyetten o beni dövemez sövemez gibi cümleleri ben mi söyledimde bana yazıyorsunuz pardon ? Bugüne kadar öyle bir olay yaşamadım , yaşadımda bize karşı değildi ...

Kimse kusura bakmasın ben çok gıcık olurum öyle şeylere , belki mükemmel bir şöför değilim 1 yıllık ehliyetim var henüz ama kişilik meselesi yapım böyle elimden gelen bir şey yok.

Kendi adıma konuşuyorum hayatımın her anında hakkımı yedirdiğimi nereden çıkarttınız bana bunun açıklamasını yaparmısınız ? Cevap bekliyorum ...

Trafikteki yolu namusum bellemekle ne alakası var ? Arkamdaki adam beni gıcık etti bende karşılık olarak onu gıcık ettim. Dediğim gibi yapım böyle karşılıksız kalmaz.

Aracınız hayırlı olsun

quote:

camdan kafayı çıkardım ne oluyor abi hayırdır dedim cevap yok.

O beni dovemez sovemez diyorsunuz iste, kafani cikarip astranin soforune yukaridakini dedigin an kendini dovulemez kiliyorsun

Astradan dayi iner kapina gelirse ne yapacaksin ? Ozur mu dileyeceksin ? camina vuracak haysiyetine kufreducek, yiyorsa ac diyecek, kadinsi yakistirmalar yapacak

Simdi ya inecek dovucek/dovuleceksin yada bu kufurleri kalan 17sn boyunca dinleyeceksin, kusura bakma ama sen kafani camdan cikarip birine laf yetistirdigin an hem dayak atmayi hemde yemeyi goze aliyorsun

Bunun sebebi 1 yillik ehliyetinin olmasi, sizler;

Gereksiz sinirli, hakki gordugunu [Hakki olani degil GORDUGUNU] yedirmez oluyorsunuz

Saginiz bosken soldan hiz sinirinda gidiyor arkanizdan gelene yol vermiyorsunuz, bahaneniz hiz sinirlari, aslinda kamyonlardan korkuyorsunuz ve arada araba sollamak zor geliyor ondan soldan gidiyorsunuz

Korna duydugunuzda, sizi sikistiran oldugunda inadina fren yapiyorsunuz, yavasliyorsunuz, inatlasiyorsunuz

Arabayi seritte dahi tutamazken trafikte onunuze kiran araba oldumu arabayi stop ettirmek pahasina yol vermemeye calisiyorsunuz %80 yol verip, onunuze kiranin dikiz aynasinda sekilden sekle girmis suratiniz goruluyor

Kendi koydugunuz kurallara uyarken, size ufak gelen kurallara gayet net uymuyorsunuz, ayni sekilde size klakson calindiginda, yaptigini eylemi hafife aldiginizdan tinmiyor gibi yapiyorsunuz ama panik yaptiginiz her halinizden belli, neden ? araba stop etti cunki

[Bunlardan biri ikisi tamam hepsi degil ama liste uzun yapilirsa en az bir semtom sizlerde gozukuyor]

Gecicek hepsi, yillar gectikce alisacaksiniz, sinirleriniz gidicek, babaniz kuzeniniz gibi olacaksiniz, merak etmeyin

Ayrica degil trafikte hayatin boyunca insanlar seni gicik edecek, onlarida gicik ettiginde foruma yazarsin

Seni mesaiye birakan patronunun donunu indir, hali sahada size 5 gol atan adamin kizina sark, yillardin yalvarmalarina kayitsiz kalip araba almayan babanin ilaclarini degistir, gebersin nede olsa seni gicik etti

Simdi bu adamlari seni gicik etti diye gicik edemezsin, cunki bu insanlari tanirsin, patronuna muhtacsin, hali sahada firtina gibi kosan adamdan tirsarsin babanada saygin var

Bu yuzden tanidigin insalari gicik edemiyorsun, trafikte yanindaki adami kendinden asagi goruyorsun, bu yuzden hircinlasabiliyorsun ama SEN KIMSIN ?

Insan garip bir canli, temel icgudusu vucut butunlugunu korumak gibi gozuksede temel ic gudun akli dengeni korumak

Bu yuzden sen kendini ortalamanin az ustu, ortadirek, eh iste gorursun, insan kedisinin bir baltaya sap olamadigini 7/24 dusunurse kafayi siyirir

Bugun en varos mahalleye git, oradaki bir adam bile, Mehmetten iyiyim Ahmetten kotuyum, toplarsan eh iste bir adamim der

Bu en luks mahalledede boyledir, ha adam mutavazidir, dilinden baska sey cikar ama insan default olarak fabrikadan dedigim sekilden geliyor

Hayatta oyle adamlar karsina cikacak ki, sirasi ile hayatindaki butun kadinlarla "ozel" ilgilense ve bunun karsisinda A diyemeyecegin adamlar var

Ha bu adam ogun o Astranin icinde olmaz, ama oldugu gun "keskeLER" para etmez diyorum

Ornekler abarti, Astranin icinde biraz sinirli, senden 20kg 10cm fazlasi olan yapili biri olmasi kafi aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 19 Ağustos 2010; 1:59:35 >

• şimdi gezdim gene alt geçit çıkışı yokuşta kaldım stop ettirdim arkamda da pasat vardı adam durdu ne korna ne selektör anladı acemi olduğumu geri saldı biraz ve bekledi böyle şöförler bitmemiş demek ki allah razı olsun panik yaptırtmadı .eğer silahsız adam dövmek istiyorsanız hidroliği olmayan araba alın 1 aya boxsör olursunuz kas yaparsınız
  • Herşey eğitim ve görgü en önemlisi de insanlıkta bitiyor gerisi yalan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkaksamara15İ

şimdi gezdim gene alt geçit çıkışı yokuşta kaldım stop ettirdim arkamda da pasat vardı adam durdu ne korna ne selektör anladı acemi olduğumu geri saldı biraz ve bekledi böyle şöförler bitmemiş demek ki allah razı olsun panik yaptırtmadı .eğer silahsız adam dövmek istiyorsanız hidroliği olmayan araba alın 1 aya boxsör olursunuz kas yaparsınız

Helal olsun vallahi...
    İnip imzalı bir fotoğrafını falan alsaydınız keşke

• Sakin olmak gerekli. Boşverin kornaya bassın dursunlar karşılık vermeyin. Biliyorum insanın elinde değil ama haberlerde görüyoruz Trafikte çıkan kavga yüzünden bir birlerini öldürenler oluyor. Size korna basan kişinin nasıl bir karekterde biri olduğunu asla bilemezsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.