Şimdi Ara

Ne Alıyım 4 Farklı Seçenek Var Önerileriniz Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz gezindim düşündüm bana uyan kafama yatan yorumlara göre bazıları aşağıda karar veremiyorum lütfen yardım edin çıldurcam bir kaç siteden fiyatlarada baktım kalitelerine göre makul göründü aralarında farkları var olduğuna inandım çok acil değil ama ihtiyacım var fikirleri olan kardeşlerim yazarsa daha da aydınlanıcam karar vermem kolay olacak diye düşünüyorum.

AEROCOOL AE-BX500 BX-500 10 fan Yuvalı Super Güç kaynaksız, Gatewatch II Fan ve Sıcaklık Kontrolcüsü HEDİYE Kasa 257,47TL
    DARK DKCHFALCONBB Falcon 3 Fanlı (14cm+12cm+12cm) Güç kaynaksız Kasa 147,61TL
    XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MidT ATX SİYAH KASA 320 TL
    COOLER MASTER HAF 932 369 TL

Sistemim : ASUS P5B** iNTEL CORE DUO 1,8GHz 6320**FSP EPSILON 600W Sessiz**EVGA 8800GT SÜPERCLOCED**KINGSTON 5300 2*1GB 667MHZ DDR2**SEGATE 1x1TB 7200Rpm 16MB SATA2 **SAMSUNG 22BW 19" WİDE SCREEN**CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES**SKYSTAR 2 DİJİTAL PCI TV KARTI**LG DVDRW

• Kasanın soğutmasının iyi olmasını istiyorsan, nzxt tempest al. Psu'un var ve güzel. Sadece kasana 300tl kadar bütçe ayırmışsın anladığım kadarıyla. Bence sadece ona yatırım yapma,işlemci 1.6ghz ve daha iyi bir işlemci al istersen kasa bütcesinden kısıp.
  • Yorumunuz için tşk ederim benim için önemli ama işlemcim 6320 bana yetiyo aslında oyunlarda bile %90 civarında çalışıyor en fazla alırsam x58 almayı düşünebililrim ilerde oda anakart ve işlemci aynı anda değiştirmek demek o yüzden kasa sağlama almak daha mantıklı diye düşünmüştüm. kasama 300 civarı değil aslında ama bu kasalar en çok kullanışlı rağbet gören ve satılan kasalar sonuçta üründe tek olmak veya 700tl kasa ile tek olmak pek fayda sağlamıyo açıkçası nasıl derseniz ekran kartımda biliyorum soru soracak kimse bulamıyorum pek fazla çünkü Evga turkiyede distiribütorü yok atıyorum örnek kasa kapağı çıkarsalar turkiyeye gelmez kimsede bilmez o yüzden tecrübe kazandım o konuda neyse kasa önerinize baktım hepside var ama kasa içi hoşuma gitmedi ayrıca basit gibi geldi dikkate alıcam listeme ekledim.

• xigmatek güzelmiş bence hocam,
    ama Türkiye'de varmı yada gelecekmi bilmiyorum ama cm storm süper kasa bence
    yinede xigmatek gerçekten o paraya psu ile iyiymiş
    birde ucuz olsun dermisiniz bilmiyorum ama asus ta-m1 ve ta-m2 benim hoşuma gitmeye başladı
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 24 Mart 2010; 1:57:51 >

• Senin için seçimim bu oldu..

--AeroCool Vx-9 Pro--
    Fiyat: 278,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fix-eD -- 24 Mart 2010; 23:13:00 >

• AEROCOOL AE-BX500 BX-500

Genişlik + Soğutma

Düşünmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lian Li K56 ve K60 senin için idael bir seçim olacak

performans + sogutma + kaliteli malzeme + sade + şık ve ultra sessiz
  • Senin için seçimim bu oldu..
    demişsin kardeşim resimlerle ama kasa ne marka/ismi çözemedim bide en alttaki resim ilk baştakinden ayrı bi kasa fanı yok
    link verirsen daha kolay olur.

Arkadaşlar önerilerinizi inceledim herkese teşekkür ama şuan kafamda altta vermiş olduğum var gayet iyi gibi göründü her yönden ne dersiniz? varmı olumsuz yönü?

Genişlik + Soğutma
    Düşünmeye gerek yok.demiş mert abimiz

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2554

• quote:

Orijinalden alıntı: hakcolak

Senin için seçimim bu oldu..
    demişsin kardeşim resimlerle ama kasa ne marka/ismi çözemedim bide en alttaki resim ilk baştakinden ayrı bi kasa fanı yok
    link verirsen daha kolay olur.

Arkadaşlar önerilerinizi inceledim herkese teşekkür ama şuan kafamda altta vermiş olduğum var gayet iyi gibi göründü her yönden ne dersiniz? varmı olumsuz yönü?

Genişlik + Soğutma
    Düşünmeye gerek yok.demiş mert abimiz

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2554

Kusura bakma.. Dalgınlığıma denk geldi. Mesajım düzenlenmiştir

• Kasa seçiminde en önemli unsur güç kaynağının altta olması olsun. Kasa soğutmasında ve yerleşimde inanılmaz bir avantaj sağlıyor bu durum. Kasa olarak şu ara en çok düşündüğüm ise Aerocool VX-R Limited Edition:

Ne Alıyım 4 Farklı Seçenek Var Önerileriniz Varmı? Ne Alıyım 4 Farklı Seçenek Var Önerileriniz Varmı? Ne Alıyım 4 Farklı Seçenek Var Önerileriniz Varmı? Ne Alıyım 4 Farklı Seçenek Var Önerileriniz Varmı?

• Ben olsaydım Haf932'ye bakardım.

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=HAF932
  • quote:

Orijinalden alıntı: superman34

Ben olsaydım Haf932'ye bakardım.

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=HAF932

bu kasada çok süper ama büyüklüğü gereğinden fazla fanları 4 adet ve çok büyük olmasına rağmen kasa büyük olduğundan etkisi düşer benim seçimim

AEROCOOL AE-BX500 BX-500 süper bir kasa boş olan yerlerede fan takıp (mutlaka düşük devirli) sessiz ve olabilecek en iyi hava soğutma kasasına sahip olabilirsin ben de birkaç aya kadar toplayacağım sisteme bu kasayı alacağım süper berçekten tek eksisi fan ayarlama imkanını olmaması onuda hediyesiyle çozmüşler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.