Bildirim
Ne almalıyım bütçe belli
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçen nedir hocam , sadece Fifa 2018 mi oynuyorsun oyun olarak. -
Bütçe belli diyon bütce belirtmiyon
Haklısın hocam 2800-3500 arası
Evet hocam 2800-3500 arası
-
monster sağ tık sorunu fps drop sorunu olabiliyormus bu cihaz nasıl acaba ?ısınma sorunu var mı ve monster genel olarak güvenilicek bir marka mıdır acaba? ben de kararsız kaldım. Biraz guvensem hemen alırım ama emin olamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: umut_45200
monster sağ tık sorunu fps drop sorunu olabiliyormus bu cihaz nasıl acaba ?ısınma sorunu var mı ve monster genel olarak güvenilicek bir marka mıdır acaba? ben de kararsız kaldım. Biraz guvensem hemen alırım ama emin olamıyorum.
bana göre güvenilecek marka değil , sorunlarınla ilgilenirler ama ürünleri kalitesizdir ki bu açığıda müsteri hizmetleri ile kapıyorlar. -
Ben 3 adet monster ürünü kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım teknik servise temizlik harici gitmedi cihazlar henüz ben memnunum. -
ürünlerini kullandınız mı acaba ? sıkıntı oluyorsa çözecekler tabi cozmesinler mi ? bu iyi birşey değil mi?
Bu mesajı şuanda abra serisinden bir bilgisayar üzerinden yazıyorum ve bilgisayarda sabahtan beri visual studio photoshop unreal engine gibi yük bindiren programlar kullanıyorum ara sırada oyun oynadım şuanda işlemci sıcaklığı 43 derece ve 1.5 senedir bende olan bu bilgisayarda tek sorun üzerindeki nvidia etiketinin çıkması oldu :) ben memnun kaldığım için öneriyorum diğer markalara isim için daha yüksek miktarlar ödemeye gerek yok f/p olarak monsterdan daha iyiside yok. -
peki kasa malzemesi kalitesiz diyorlar doğru mudur? bir de ses kalitesi kötü diyor çoğu.
abra a5 v9.2.2 almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var -
Bilgisayarın ses kalitesi gayet iyi film izlerken oyun oynarken gayet memnunum kasa kalitesine gelirsek çok sağlam değil ama vurarak kırabileceğinide sanmıyorum gayet ideal bana kalırsa sonuçta o bilgisayarın donanımı dışından çok daha önemli. -
İşim gereği sık sık dışarı çıkarmak zorundayım. Elimdeki hp laptop şu an pert durumda. O yüzden kasa kalitesi önemli benim için :( -
Ben her gün üniversiteye götürüyorum bunu da geçtim tekerlekli valize atıyorum eve götürüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: umut_45200
ürünlerini kullandınız mı acaba ? sıkıntı oluyorsa çözecekler tabi cozmesinler mi ? bu iyi birşey değil mi?
müşteri hizmetleri çok iyi onu demek istiyorum. -
Kasası sağlam ve kaliteli, MX150 ekran kartlı PL62. Yanında taşımak için tavsiye edilir.
http://www.hepsiburada.com/msi-pl62-7rc-022xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-mx150-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006OJOL?magaza=Hepsiburada
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X