Şimdi Ara

ne avg ne avast ne avira kurabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sitelerine bile giremiyorum google a yönlendiriyor nedenini bilmiyorum başka sitelerden indiriyorum kur diyorum kurmuyor crackli anti virus kullanmak istemiyorum yardım

• az önce farkettim ücretsiz hiç bir anti virüs programını değil kurmak sitesine bile giremiyorum . :(
  • böyle bir virus var
    bütün antivirüs sitelerine girişini engelliyor

rapid.share falan başka yerden indir
  • ne demek istedigini tam olarak anlamadım kardeş açıkça söyle şu meseleyi

edit=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GeCeNiNSeSi* -- 7 Nisan 2012; 21:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GeCeNiNSeSi*

ne demek istedigini tam olarak anlamadım kardeş açıkça söylel şu meseleyi

edit=imla

kardeşim mesela avg indiricem avg.com a girdiğimde google a atıyor . başka bir siteden indiriyorum kura basıyorum kayboluyor birden hiç birşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divide1337

quote:

edit=imla

kardeşim mesela avg indiricem avg.com a girdiğimde google a atıyor . başka bir siteden indiriyorum kura basıyorum kayboluyor birden hiç birşey olmuyor

bunun gibi bir şey arkadaşa olmuştu hiç bir anti virüsü kuramıyordu eset anti virüsü kurmayı denedi onu kurdu taradı virüsleri sildi .Bence sen esetide dene veya spy emergency programını kurmayı dene düzelmezse pm at
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Divide1337

quote:

edit=imla

bunun gibi bir şey arkadaşa olmuştu hiç bir anti virüsü kuramıyordu eset anti virüsü kurmayı denedi onu kurdu taradı virüsleri sildi .Bence sen esetide dene veya spy emergency programını kurmayı dene düzelmezse pm at

deniyorum şuanda nod32 yi sildim crackli kullanıyodum güncellemememeye başladı bende sileyim dedim baktım sonra olmuyor hiç biri..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • panda , vguard , norton kasper , mcafee bunlarda da mi aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tek kaspersky nin sitesine giriyo çok acayip nod32 veya microsoft security nin bile sitesine girmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

panda , vguard , norton kasper , mcafee bunlarda da mi aynı

evet aynı bitek kaspersky giriyor
  • o zaman kasperin 30 günlüğünü indir bilgisayarını temizlettir sonra hangisini kullanıcaksan onu kullan
  • hosts dosyasına bi bakıver
  • Microsoft Security Essentials'ı bi deniyiver,1 senedir uğraştığım virüsten 1 saatte kurtardı beni.
  • Öyle bir virüs var. Muhtemelen başka yerden indirdiğin virüs programını da kurmana izin vermeyecek, işin zor.
  • nod32 5 yükleyip tarattım 24 virüs buldu sildi hepsini saolsun reboottan sonra düzeldi teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.