Şimdi Ara

'' NE BAKIYON ! '' MESELESİNDEN TANIDIK BİR ABİMİ ÖLDÜRDÜLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevap vermemek lazım aslında ama tokat falan olunca onlar da dalmış herhalde.
  • Abimiz çok sabırlıydı fakat, kardeşine tokat atılınca yediremeyip 3 tanesini sağlam şekilde dövmüş.
  • Nalet olsun böyle ülkeye.Bunlara devletin el atması lazım.Sokaklarda özellikle gece ne kadar alkolik varsa toplanması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: sütlügahve

quote:

quote:

Ulan milletin nesli inanılmaz şeyler üretir bizim nesli mok götürüyor niye böyleyiz lan mantıklı bir açıklaması var mı? Kültür çatışması falan mı?

Allah rahmet eylesin

Bizim nesil degim kurt nesili

Hocam bırak Allah aşkına Türk neslinde de aşırı salak gençler yetişiyor. Tamam malum ırk fazla olabilir ama Türk neslinde de var. Bkz; meslek liseleri (Kimseye laf sokmuyorum maalesef gerçek bu)

Meslek liselerininde cogu kurt ayrica tabiikide bizdede curuk yumurtalar var ama kurtler 90 i bizimkiler 10u oluşturuyor

Düz lisede okuyorum biz anadolu olduk yeni gelenler meslek oldu. Yeni gelenlerin çoğu Türk ve ülkücü

• Geçmiş olsun

Bi kez bende çingene mahallesinden geçiyordum kulaklıkla müzik dinleyip önüme baktığım halde benden bir iki yaş küçük biri ne bakıyosun lan dedi bende hiç bi şey yapmadan devam ettim elini kaldırdı benim de kafam attı da bi şey yapmadım o da indirdi elini yine bi ıslık çalsa 50 kişi toplancaklar devam ettim sonra bi şey yapmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan milletin nesli inanılmaz şeyler üretir bizim nesli mok götürüyor niye böyleyiz lan mantıklı bir açıklaması var mı? Kültür çatışması falan mı?

Allah rahmet eylesin

Hocam bırak Allah aşkına Türk neslinde de aşırı salak gençler yetişiyor. Tamam malum ırk fazla olabilir ama Türk neslinde de var. Bkz; meslek liseleri (Kimseye laf sokmuyorum maalesef gerçek bu)

Meslek liselerininde cogu kurt ayrica tabiikide bizdede curuk yumurtalar var ama kurtler 90 i bizimkiler 10u oluşturuyor

Düz lisede okuyorum biz anadolu olduk yeni gelenler meslek oldu. Yeni gelenlerin çoğu Türk ve ülkücü

Cok ilginc ben mesleklerde hep kurt goruyorum elinde tesbih kara kuru tipler

Onlar ülkücüler hocam, çok tanırım onlardan. Şehirden şehre fark eder tabii ama genel olarak onlar ülkücü. Kürtlerden nefret ederler. Ama çoğu kör cahildir, ülkeye bir faydası yoktur. Neyse konuyu saptırmayalım inşallah bundan sonra olmaz böyle olaylar.

• Ne bakıyon diyen adamı çekip vuracaksın vatan millet rahat edecek.
    Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katilleri 39 yilla yargilayacaklar ama indirimlerle yarisindan fazlasi duser cezanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Allah rahmet eylesin

Hocam bende meslek lisesi mezunuyum neden orada okuyan herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ki ? Şöyle mesajları görünce gerçekten üzülüyorum.

Başınız sağolsun böyle şeyleri gördükçe ülkeden soğuyorum gitmek gibi bir imkanım olursa anında gideceğim buralardan.

• suriyeli veya arap değilsen ne işin var senin dışarıda o saatte ? adamların huzurunu bozmaya hakkınız var mı ? yeter be bu arapların sizden çektiği ne gidin ülkeden rahat bırakın arapları
  • bide bu bırakın yiaaaa isteyen kafasını yaşasın diyen gerizekalilar var önlerindeki binlerce örneğe 1 tanesi daha eklendi ama o salaklar bırakın yiaaaa kafasını yaşasın çocuklar demeye devam edicekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin duyarlı olması lazım, böyle şeyleri duymak üzücü..
  • Neden bu ülke de yaşanmayacağının bir sebebi daha.

Adalet sisteminin iflas ettiği bir ülke de, adam öldürmenin baklava çalmaktan daha az cezalandırıldığı bir ülke de bunlar gayet normal. Belki akli dengesi yerinde değil diye ceza bile almamış olabilir öldüren yaratıklar.
  • git gide daha da güvenilmez bir yere dönüşüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.