Bildirim
Ne demek istedi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Comolokko jamiryo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk söylediği şeyi anlamadım ondan sonra watching on the gs fans gibi bişey diyo.i want to say something diyo. sonraki söylediği sanırım ana dilinden olması lazım akışı oraya benziyor -
Felemenkçe konuşuyor ama ne dediğini anlamadım. Sadece Utrecht dediği yeri anladım, Hollanda'nın bir şehri. Muhtemelen arkadaşlarına veya ailesine birşeyler söylüyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fly Emirates
Felemenkçe konuşuyor ama ne dediğini anlamadım. Sadece Utrecht dediği yeri anladım, Hollanda'nın bir şehri. Muhtemelen arkadaşlarına veya ailesine birşeyler söylüyordur.
bayağı yardımcı oldun, -
quote:
Orijinalden alıntı: Cortland Andrus
quote:
Orijinalden alıntı: Fly Emirates
Felemenkçe konuşuyor ama ne dediğini anlamadım. Sadece Utrecht dediği yeri anladım, Hollanda'nın bir şehri. Muhtemelen arkadaşlarına veya ailesine birşeyler söylüyordur.
bayağı yardımcı oldun,
Benim Felemenkçem bu kadar. -
"Hayır hayır hayır geliyorum geliyorum geliyorum."
"Tamam tamam tamam hadi görüşürüz."
Lan Dany içtikçe içiyor ahahahaha. -
@Orange Man -
Sincabım benim Geliyorum Geliyorum Ben Geliyorum dedi kaçtı arkaya -
Dil Dutch diye geçiyor bu arada. Yani Hollanda'ca , flemenkçe , Hollanda dili :) -
Burdan hollandadaki teyzemlere halamlara ve yeğenlere selam söylüyorum gibi bişey dedi. -
''Arkadaşlarımla beni burada rehin tutuyorlar. Her hafta aramızdan biri eksiliyor nereye gittiğini bilmiyoruz. Interpol ,CIA ,FBI lütfen bize yardım edin.'' diyor. -
Yuh ya, şunu tercüme edemeyecek insanlar var.. Takım için dengelerden bahsediyor, pas vermiyorlar diyor. Biraz eğitim çocuklar. -
@Gielenberg @Glόin @raunk @TECHTRONİC
Beyler çok güzel çevirdiniz , flemenkçeniz iyiymiş
@bariskus.17
Teşekkürler hocamAcaba çocukluk arkadaşlarına mı selam çaktı ? Yada ona Gs'de başarılı olamazsın diyenlere mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X