"...Yasalara aykırı olarak, haksız bir kazanç sağlamak amacıyla kamuya, politikaya, basın ve ekonomiye nüfuz eden, korkutma ve yıldırma gücünü kullanan, yolsuzluğu yöntem olarak seçen, bir lider yönetiminde üç ya da daha fazla kişinin birden fazla suçu işlemek için oluşturduğu hiyerarşik yapılanma organize suç örgütü olarak tanımlanmaktadır."
Burada önemli olan 3 ve daha fazla kişinin bir ara geldiği vakit "organize suç örgütü" kapsamına girmesi ve cezasının inanılmaz artması. Aynı durum Aziz Yıldırım içinde geçerli ne yazık ki. Tabii insanın sorası geliyor kim o 3 kişi diye?
''İzledim ama keşke izlemez olaydım.''
''Şimdi gidicem oraya camı çerçeveyi ana avrat hepsinin anasını bacısını sevicem ama sevemiyorum.''
Doğuş
Başka bişey denebilir mi?
Kartal haber ne zaman doğru bir haber yapmış ki şimdi yapsın ?
Kardeşim siz maçı izlemediniz mi yahu az kalsın alamıyorduk kupayı, yüreğimiz ağzımızda izledik bunun neresinde şike var körmüsünüz
terör örgütümü.yok artık ali sami ya.ne terörürymüş bu at terörümü?atların bağımsızlığı için mi savaşıyorlarmış?
arkadaslar macin nasil ucu ucuna kazanilmis olmasi yada i.Akin'in deli gibi oynaymis olmasi "bizden baska kimsenin umrunda degil"
bu yuzden temcit pilavi gibi tekrar etmenin anlami yok, mahkeme heyeti "isterse" yukaridaki gibi bir yargilamaya gider. ama kamuoyu baskisi ve sucu isledigi iddia edilenlerin konumundan dolayi boyle bir ihtimali ben milyonda 1 olarak bile gormuyorum... zaten sikar biraz.
diger konularda, neye nasil karar verilir hic bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme