Şimdi Ara

Ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malum şu coronadan dolayı evde kal diyor herkes tamam kalalım da bugün deneme sipariş verecektim ama param sınırlı ayni şekilde ailede de maddi olarak sıkıntılar var biraz idare edecek miktar var ama benim anlamadığım gündemde neden bunu konuşan insan yok sosyal medyada herkes evde kal evde kal diyo bir tane Allah'ın kuluda çıkıp demiyor ki ulan bu insanlar nasıl geçimini sağlıyor sosyal medyada şuana kadar gündemde bile olmadı anlamadım gerçekten herkesin mi parası var ? 80 milyon ülkede açız diyen herkesten ses yok ya laf olsun diye zamanında paramız yok dediler yada gerçekten 80 milyonun tuzu kuruda numara mı yaptı bu insanlar şuana kadar ne düşünüyorsunuz tek ben geçim sıkıntısını dusunuyor olamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_ayt.bükücü -- 6 Nisan 2020; 21:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• propaganda yapmak işe yaramıyor istediğin kadar konuş seni kimse takmayacak. işimize bakalım.
  • Hocam hakkaten öyle kimse umursamıyor hadi biz bı şekilde atlatırız ama gerçekten çok kötü durumda olan insanlar var

• son_ayt.bükücü S kullanıcısına yanıt
    Geçen haberde gördüm bir adamla röportaj yapıyorlardı koronadan dolayı çalıştığı iş yeri kapanmış adamı da işten atmışlar "işsizlik maaşı 1000 TL ben bu parayla nasıl geçineyim? Faturalara mı, mutfağa mı, kiraya mı vereyim? Üniversite sınavına hazırlanan çocuğum var." diyordu. Çok şükür bizim durumumuz kötü değil babam 6000 TL'nin üstünde emekli maaşı alıyor ama bazen ay sonunda yine de ihtiyaçlardan dolayı 2 alacaksam mecburen 1 alıyorum. Bir de o insanları düşünüyorum 2 almak istiyorlar ama elde var 0

• Ben de bir şeyler yazmak isterdim ama silivri soğuktur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.