Şimdi Ara

Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Marka SANDISK
    Ürün Kodu SDMX3-512-E18
    Açıklama ID3 Tag bilgilerini gösteren çok satırlı aydınlatmalı LCD ekran (v.1 and 2)

Özellikler Ön Bellek 512 MB

Desteklediği Formatlar:MP3,WAW,WMA

Desteklediği Formatlar:SES KAYIT

Desteklediği Formatlar:Taşınabilir Disk

Pil Çeşidi:AAA ALKALİNE x 1

Garanti Süresi:24 aY

• Birçok kişi her ne kadar kaliteli dese de kaliteli bellek üretmekten aviz bir firmanın ürünü.
  • Ses kalitesi nasıl bilen varmı
  • Orta sınıf olarak alınabılecek giriş seviyeside denebilir...Ama fazla birşey beklememk lazım F/P olarak guzel bir alet alınabilir..Ama dediğim gibi fazla birşey beklemek haksızılık olur....Arkadasım 512lik mavi olanından kullandı yanında gelen kulaklıklar bır kere sizi kesinlikle mutlu etmıyecektır...Pil omru az....
  • Ben Genellikle Heavy,Metal,Punk,Rock dinliyorum zaten bass a gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mp3calar

Ben Genellikle Heavy,Metal,Punk,Rock dinliyorum zaten bass a gerek yok

Ben bass demedım kı...Tiz mid bass olarak bakarsak işe vasat diyebilirim...Birde alacagınız fiyatı soylerseniz başka alternatiflerde bulunabılır...Ama kulaklık ıcın bass dıyorsanız mid ve tizleride iyi değilki...Fason uretilmiş bir kulaklık...Kulaklık değiştimeniz gerekecek....
  • Bass içiin hangi kulaklığı önerirsin??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bass içiin hangi kulaklığı önerirsin??

Bass için forumda Ep-630 iyi diyorlar ama denemedim o yuzden yorumlar çerçevesinde yorum yapabilirm..Ama iem istemiyorum dersen ozaman MX-200 olarak giriş seviyesi hemde bütçeyi zorlamayan kulaklıklara yonelebilirsin...
  • Kulaklığa 15 ytl den fazlada para vermem

Bu kısıtlarda ne önerirsin
  • Vallaha kulaklık benım onerdıgımden şaşma derim..Mp3 player ıse dedıklerım aynen gecerlı fazla ozellık ve ses beklemıyorsan alabılırsın gonul rahatlıgı ıle ayrıca teknosadan alırsan 15 gun ıcınde ne olursa olsun değiştiebiliyorsun..Yani beyenmezssen geri verirsin...
  • quote:

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360489&CS_Category=_SBA_714_1662_649_2075&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714

Bide bu mp3 çalarla yukardankinde bi fark varmı???

oKDA ŞÖYLE BİŞEY YAZDIM ONA CEVAP VERSEN

(yardımların için çok saol)

• Renk farkı yokmu ? Teknosada Beyaz olan 1gb olarak goruluyor..Sadece renk farkı var baska bir fark goremedım....
  • Ok Çok Teşekkür Ederim Çok Yardımcı oldun (rep olsa veriridim :D )
  • bence 512 mb yetmez abi yaa tamam ses kalitesi güzel olabilir ama o kadarda süper diil bence creative den daha ii ses alırsın aradığın buysa bide sonynin orginal +bass lı kulaklıklarından al süper olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.