Şimdi Ara

Ne Görev yöneticisi Ne Regedit...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır sanırım virüsten dolayı görev yöneticisi çalışmıyor... Tüm yöntemleri izledim regedit yolundan kurtarma olayını da denedim kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış hatası... Sanırım format atmak zorunda kalacağım format atmadan önce yapabileceğim başka bir şey var mı?...Format atmadan önce harici disk almayı düşünüyorum bilgisayarı virüs tarayıcıyla tarattım fakat bu sorunlar devam ederken alacağım harici belleğe dosyaları yedeklerken virüs geçme olasılığı nedir beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

• bu sorunun için format atmayı değmez.BROWSER HİJACK RECOVER isimli programı netten indir ve çalıştır,
    kullanımı çok kolay bu tür sorunlara da kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

bu sorunun için format atmayı değmez.BROWSER HİJACK RECOVER isimli programı netten indir ve çalıştır,
    kullanımı çok kolay bu tür sorunlara da kesin çözüm

Birçok şeyi denedim fakat yapamadım umarım bu olur...Bu programda tam olarak ne yapmam gerekiyor kullanım konusunda bilgim yok?
  • başlangıç olarak ilk önce bu programı netten indir,indirdikten sonra pm den yardımcı olmaya çalışırım
  • çok teşekkür ederim bugüne kadar denemediğim şey kalmamıştı combofix programı sayesinde regedit ve görev yöneticisi çalışır duruma geldi format derdinden kurtuldum....
    ancak belirtilen sayfadaki gpedit.msc komutunu girdiğimde windows tarafından bulunamıyor diye yazı çıkıyor... Bunun sebebi virüs taraması yaparken sistem dosyası silinmiş olabilir mi vakıf olduğum konular değil bu sorunu da halledersem tam olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37673464

aradıgın cevap burada... sorununu halledecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_dyy

çok teşekkür ederim bugüne kadar denemediğim şey kalmamıştı combofix programı sayesinde regedit ve görev yöneticisi çalışır duruma geldi format derdinden kurtuldum....
    ancak belirtilen sayfadaki gpedit.msc komutunu girdiğimde windows tarafından bulunamıyor diye yazı çıkıyor... Bunun sebebi virüs taraması yaparken sistem dosyası silinmiş olabilir mi vakıf olduğum konular değil bu sorunu da halledersem tam olacak...

İşletim sistemi nedir?Xp home ise çalışmaz gpedit :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: mc_dyy

çok teşekkür ederim bugüne kadar denemediğim şey kalmamıştı combofix programı sayesinde regedit ve görev yöneticisi çalışır duruma geldi format derdinden kurtuldum....

İşletim sistemi nedir?Xp home ise çalışmaz gpedit :))

xp değil vista..
  • vista ama ne?starter mı ultimate mi?
  • home premium usta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

http://forum.donanimhaber.com/m_31921867/tm.htm

teşekkür ederim peki bu gpedit.msc dosyasına ulaşamamak sorun yaratır mı? pc'yi kaspersky ile tarattım bir iki tane trojan vardı onlar da halledildi..
  • mc_dyy
    İyi de home premium'da gpedit yok ki
    Xp home da nasıl yoksa vista home premiumda da yok..
    Ultimate business falan var ama..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.