Şimdi Ara

Aygıt Yöneticisi Neden Boş olur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisyarım---özellikler---donanım--aygıt yöneticisi....arkadaşlar ses driverimi güncelleştirmek istiorum ama donanım gözükmüyo..(seslerle ilgili bi problemim yok)..nedeni ne olabili??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rocco -- 5 Ocak 2007; 21:06:09 >

• bu sorun başıma bela..yokmu bi yardım eli
  • quote:

Bugün fakrettim. Aygıt yöneticisine giriyorum ama tertemiz bir ekran çıkıyor aşağıda ki gibi:
    http://img252.echo.cx/img252/8171/aygt1gg.jpg

Admin olduğum halde, yönetimsel araçlar--->Hizmetler e girdiğimde gene boş bir ekran karşılıyor. Hiçbir şekilde dolmuyor.

Bunun yanında bileşen hizmetleri penceresine girdiğimde gene bomboş.

Üstelik yeni bir driver kuramıyorum. Ama mevcut driverlar da sorun yok.

Nedir bunun çaresi? Format demeyin pls...

Forumda başka bi arkadaşın aynı sorunla karşılaştığını gördüm gördüğünüz gibi(benimkiyle aynı)..olası çözüm olarak virüs taraması yap demişler.makineme yeni format attım virüs olması imkansız.Umarım sorun daha iyi anlaşılmıştır..

• Sanırım servisler karştırılmış. Tak Çalıştır adlı servisin çalışıyor durumda olduğunu kontrol et. Bunu yapabilme yollarından biri bilgisayarıma sağ tıkla yönet. Oradan Servisler ve Programlar - Servisler. Sağ tarafta ki listeden Tak ve Çalıştır ( Plug and Play) adlı servisi bularak kontrol edebilirsin.
  • quote:

Sanırım servisler karştırılmış. Tak Çalıştır adlı servisin çalışıyor durumda olduğunu kontrol et. Bunu yapabilme yollarından biri bilgisayarıma sağ tıkla yönet. Oradan Servisler ve Programlar - Servisler. Sağ tarafta ki listeden Tak ve Çalıştır ( Plug and Play) adlı servisi bularak kontrol edebilirsin.
    ..Arkadaşım plug and play i bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.Rocco

quote:

Sanırım servisler karştırılmış. Tak Çalıştır adlı servisin çalışıyor durumda olduğunu kontrol et. Bunu yapabilme yollarından biri bilgisayarıma sağ tıkla yönet. Oradan Servisler ve Programlar - Servisler. Sağ tarafta ki listeden Tak ve Çalıştır ( Plug and Play) adlı servisi bularak kontrol edebilirsin.
    ..Arkadaşım plug and play i bulamadım

Aferdersin, "Tak ve Kullan" olacak. Ekteki gibi;

• Buldum. Ayarlar seninkilye aynı.. Başka aklına gelen bişey varmı?
  • Yokmu arkadaşlar bi yardım eli
  • program ekle/kaldır'a gidin Contexet Plus varsa eğer kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.