sabret ALLAH a sığınn kardeşim açacaksa o kapı açacak sana ailenin bu tutmunu değiştirecekse o değiştirecek sana daha merhametli olmalarını kalplerine merhameti o kayacak başka kimse sana tam anlamııyla yardımcı olmaz tek yaradan yardımcı olur unutma bu bir imtihandır ve bu nun mükafatını alırsın sabredip isyan etmezsen.
özcan denizin bu şarkısı iyi gelebilir
Yalan doğrudan
Karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama
Etrafına ışık saçar
Üzülme,doğruların kaderidir bu yalnızlık
Kargalar sürüyle
Kartallar yalnız uçar
Aslan gibiyim aslan gibi
Yaralı yüreğim aslan gibi
Vuruldum ama ölmedim
Geliyorum işte aslan gibi
Aslan gibi
Engelleri tuzakları aştım geldim bu yolları
Bir cümleyle anlatılsa anlatırdım olanları
Bilsen kimler vurdu beni üç kuruşa sattı beni
Hiç umudum yitirmedim hayat kucakladı beni
Gözün kör olsun be felek
Kim dost düşman nerden bilek
İhanet var dört bir yanda
Hiç bana göre değil ki gitmek
Burdayım işte burdayım
Alem duysun ben burdayım
Aslan gibiyim aslan gibi
Yaralı yüreğim aslan gibi
Vuruldum ama ölmedim
Geliyorum işte aslan gibi
Aslan gibi
Tek düşmanım cehalettir tek korkumsa ihanettir
Hep son gülen iyi güler devran döner zaman gelir
Bilsen kimler vurdu beni babam bile sattı beni
Hiç umudum yitirmedim hayat kucakladı beni
quote:
Orijinalden alıntı: erciyes-38
sana bir yol söyleyim yarın sabah namazına git dua et şahsen denedim sonuçu ise süper
İyi hoş tabiki iman etmek yaradan'dan yardım istemek.Fakat yazış üslubun biraz saçma öle olsa türkiyede 70 milyon insan Arap kralları gibi yaşardı..
Bence durum kötü.İnsan düştükçe çevresinde kimse kalmaz.Bende biraz aynı durumdayım bende de aile desteği yok.Liseden beri herşeyi kendim yapıyorum ailem arada bir biraz para veriyor o kadar.İnsan herşeyi kendi başına yapamıyor mutlaka aile desteği gerekiyor.Benimde yaş geldi 24'e istediğim üniversite olmadı diye öss'ye girmeyi bırakmıştım.Son 2 senedir tekrar deniyorum eskisi kadar puan alamıyorum.Kazansam bile okutmaya pek niyetleri yok para harcamak istemiyorlar.Yabancı dil falan öğrenemedik kurslar dünyanın parası.Çok şükür benim borcum yok sadece açıköğretim zımbırtısının 2. taksidini ödemedim o kadar.Bizim aile sadece eleştirmeyi biliyor bir faydası yok aynı konuyu açan arkadaşın durumu gibi.Bence bir iş bul ve nerede çalıştığını ailenden kimseye söyleme ben öyle yapmıştım.6 ay çalıştım nerede çalıştığımı hiç bilmediler.
quote:
Orijinalden alıntı: Calpi84
Bence durum kötü.İnsan düştükçe çevresinde kimse kalmaz.Bende biraz aynı durumdayım bende de aile desteği yok.Liseden beri herşeyi kendim yapıyorum ailem arada bir biraz para veriyor o kadar.İnsan herşeyi kendi başına yapamıyor mutlaka aile desteği gerekiyor.Benimde yaş geldi 24'e istediğim üniversite olmadı diye öss'ye girmeyi bırakmıştım.Son 2 senedir tekrar deniyorum eskisi kadar puan alamıyorum.Kazansam bile okutmaya pek niyetleri yok para harcamak istemiyorlar.Yabancı dil falan öğrenemedik kurslar dünyanın parası.Çok şükür benim borcum yok sadece açıköğretim zımbırtısının 2. taksidini ödemedim o kadar.Bizim aile sadece eleştirmeyi biliyor bir faydası yok aynı konuyu açan arkadaşın durumu gibi.Bence bir iş bul ve nerede çalıştığını ailenden kimseye söyleme ben öyle yapmıştım.6 ay çalıştım nerede çalıştığımı hiç bilmediler.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim,sabah uyandığımda önce söylenenleri düşündüm ve eskiden firma elemanlığı yaptığım içerenköy carrefour'a gittim oranın bölüm sorumlusu benim kankamdır. bana çalışıyormusun dedi yok dedim,hemen biryerleri aradı size adam buldum diye sonra bende görüştüm firmayla sanırım oldu gibi artık. Borç konusunda ise akrabalar da pek itimat etmez bana nedenide geçmişte yaptığım herşeyi 100üme gözüme bulaştırdığım için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme