Şimdi Ara

Ne Hallere düştüm ben (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sabret ALLAH a sığınn kardeşim açacaksa o kapı açacak sana ailenin bu tutmunu değiştirecekse o değiştirecek sana daha merhametli olmalarını kalplerine merhameti o kayacak başka kimse sana tam anlamııyla yardımcı olmaz tek yaradan yardımcı olur unutma bu bir imtihandır ve bu nun mükafatını alırsın sabredip isyan etmezsen.
  • özcan denizin bu şarkısı iyi gelebilir

Yalan doğrudan

Karanlık aydınlıktan kaçar

Güneş yalnızdır ama

Etrafına ışık saçar

Üzülme,doğruların kaderidir bu yalnızlık

Kargalar sürüyle

Kartallar yalnız uçar

Aslan gibiyim aslan gibi

Yaralı yüreğim aslan gibi

Vuruldum ama ölmedim

Geliyorum işte aslan gibi

Aslan gibi

Engelleri tuzakları aştım geldim bu yolları

Bir cümleyle anlatılsa anlatırdım olanları

Bilsen kimler vurdu beni üç kuruşa sattı beni

Hiç umudum yitirmedim hayat kucakladı beni

Gözün kör olsun be felek

Kim dost düşman nerden bilek

İhanet var dört bir yanda

Hiç bana göre değil ki gitmek

Burdayım işte burdayım

Alem duysun ben burdayım

Aslan gibiyim aslan gibi

Yaralı yüreğim aslan gibi

Vuruldum ama ölmedim

Geliyorum işte aslan gibi

Aslan gibi

Tek düşmanım cehalettir tek korkumsa ihanettir

Hep son gülen iyi güler devran döner zaman gelir

Bilsen kimler vurdu beni babam bile sattı beni

Hiç umudum yitirmedim hayat kucakladı beni

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyes-38

sana bir yol söyleyim yarın sabah namazına git dua et şahsen denedim sonuçu ise süper

İyi hoş tabiki iman etmek yaradan'dan yardım istemek.Fakat yazış üslubun biraz saçma öle olsa türkiyede 70 milyon insan Arap kralları gibi yaşardı..
  • Bence durum kötü.İnsan düştükçe çevresinde kimse kalmaz.Bende biraz aynı durumdayım bende de aile desteği yok.Liseden beri herşeyi kendim yapıyorum ailem arada bir biraz para veriyor o kadar.İnsan herşeyi kendi başına yapamıyor mutlaka aile desteği gerekiyor.Benimde yaş geldi 24'e istediğim üniversite olmadı diye öss'ye girmeyi bırakmıştım.Son 2 senedir tekrar deniyorum eskisi kadar puan alamıyorum.Kazansam bile okutmaya pek niyetleri yok para harcamak istemiyorlar.Yabancı dil falan öğrenemedik kurslar dünyanın parası.Çok şükür benim borcum yok sadece açıköğretim zımbırtısının 2. taksidini ödemedim o kadar.Bizim aile sadece eleştirmeyi biliyor bir faydası yok aynı konuyu açan arkadaşın durumu gibi.Bence bir iş bul ve nerede çalıştığını ailenden kimseye söyleme ben öyle yapmıştım.6 ay çalıştım nerede çalıştığımı hiç bilmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Bence durum kötü.İnsan düştükçe çevresinde kimse kalmaz.Bende biraz aynı durumdayım bende de aile desteği yok.Liseden beri herşeyi kendim yapıyorum ailem arada bir biraz para veriyor o kadar.İnsan herşeyi kendi başına yapamıyor mutlaka aile desteği gerekiyor.Benimde yaş geldi 24'e istediğim üniversite olmadı diye öss'ye girmeyi bırakmıştım.Son 2 senedir tekrar deniyorum eskisi kadar puan alamıyorum.Kazansam bile okutmaya pek niyetleri yok para harcamak istemiyorlar.Yabancı dil falan öğrenemedik kurslar dünyanın parası.Çok şükür benim borcum yok sadece açıköğretim zımbırtısının 2. taksidini ödemedim o kadar.Bizim aile sadece eleştirmeyi biliyor bir faydası yok aynı konuyu açan arkadaşın durumu gibi.Bence bir iş bul ve nerede çalıştığını ailenden kimseye söyleme ben öyle yapmıştım.6 ay çalıştım nerede çalıştığımı hiç bilmediler.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim,sabah uyandığımda önce söylenenleri düşündüm ve eskiden firma elemanlığı yaptığım içerenköy carrefour'a gittim oranın bölüm sorumlusu benim kankamdır. bana çalışıyormusun dedi yok dedim,hemen biryerleri aradı size adam buldum diye sonra bende görüştüm firmayla sanırım oldu gibi artık. Borç konusunda ise akrabalar da pek itimat etmez bana nedenide geçmişte yaptığım herşeyi 100üme gözüme bulaştırdığım için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.