Şimdi Ara

Ne İnsanlar Var Ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Sürekli diyorlardı ama harbi gerçekmiş bu konu dışının seviyesi iiiiiice düşmüş bir anlık sinirle konuyu açtım ama keşke açmasaydım.

Gerçi veletlerin yarın okulu var yatmışlardır diye düşündüm ama yanılmışım

ne bi anlık siniri be bu adamın konusunu demin sildiler tekrar gelip açmış aynı konuyu

Demin ki konu da aynıydı aslında ama başlık uygun değidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dungeon16 -- 29 Mayıs 2009; 2:42:22 >

• quote:

Bu liselilere ne olmuş böyle hepsi heralde kendini beyonce sanıyo her önüne geleni abaza sanıyo heralde

Bu iyimiş
  • Birine mi benzettin diye sor..
  • abi bence hiç görmemezlikten gel olurya göz göze gelirsiniz, ondan iğreniomuş gibi bakyani sen aız burun oynatta bi yerleri insin kendini bişey zannedio şu an o en sevmediğim kız tipi
  • Herhalde onun için durağa geldiğini sanıyordur.Sende tak kulaklıkları onun olduğu tarafa bakma bile.Lisedeki kız kafada hala çocuktur onun peşindesin sanır o yaşlarda olanlar kendini prenses sanır.İlgilenme bile bir süre sonra onu takmadığını anlayacaktır.
  • sen hepsini geç cidden üniversiteyi falan bırak, yazık günah
  • Aynısı Başıma Geldi Kıza Neden Bakıyorsun Dedim Dondu çünkü Benden Bir Tepki Beklemiyordu Birden Döndü Bende Size Birşey sordum dedim oda bana pardon birine benzettim dedi kızı o durakda daha hiç görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaa

http://forum.donanimhaber.com/m_31972274/tm.htm

aynı sıtemı yoksa :D

Bende böyle düşünmüştüm

Ama yanlışım olabilir..

• Ben boşuna mı diyorum bu nesil'in içinden olmaktan iğreniyorum diye ama kimse anlamıyor beni...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31972274/tm.htm

Hoca şu Konuyu bi incele istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: sight

• Fake..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

quote:

Orjinalden alıntı: sight

• quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Ben boşuna mı diyorum bu nesil'in içinden olmaktan iğreniyorum diye ama kimse anlamıyor beni...

biz sana bayılıyoruz hacı yapma böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Ben boşuna mı diyorum bu nesil'in içinden olmaktan iğreniyorum diye ama kimse anlamıyor beni...

biz sana bayılıyoruz hacı yapma böyle

İstisnayım farkındayım
  • Belki de şaşıdır. Sen bakıyor zannediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiloverecegim

DOSTUM SENİ UYARIYORUM BEN O KIZIN ABİSİYİM. AZ ÖNCE BURADA KONU VARDI KAPANDI ARKADAŞLAR SAĞOLSUN BENİ BU BAŞLIĞA YÖNLENDİRDİLER. O KESİN SENSİN. ANLATTIĞIN HERŞEY UYUYOR. PAZARTESİ SABAH EĞER SENİ O DURAKTA GÖRÜRSEM ÇEKECEĞİN VAR BENDEN. İLERKİ OTOBÜS DURAĞINA GİT SENİ UYARIYORUM.

Sen önce kilover dostum...
    Adamın ne uçuvar sadece gıcık olduğu bir durumu yazmış tırrii !
  • quote:

Yalnız değilsin. Konuyla alakası yok ama otobüste yaşlı kişi ayakta dururken kendisi koltukta oturup çıstak çıstak müzik dinleyen zavallı insancıklar sinirlerimi alt üst ediyor Onlara tek bir bedduam var; Ya kötü bir duruma düşsünlerde yardım edenleri olmasın yada kulakları sağır olsun işitme cihazı kullanmak zorunda kalsın.
  • Aşık mısın arkadaşım?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.