Şimdi Ara

Ne İş' e Yarar Bu PSP Denen Alet? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neti bence çok kullanışlı maillerime wc deyken hep bakarım evdeki wlan sayesinde yada milletle gmail den mailleşirim çok hızlı oluor. ama msn olayı olmuor... yani gitmio mesajlar vs vs. oyunlarda sıkıor mesela gta... bi yere kadar ne bilim görevler yapılmıo zatne.. trainer yok bişi yok.. bn d şifresiz oynayamıyorum zevki çıkmıo bence ama film kalitesim uhteşem yani. güneş ışığında ekranının görülmesi %5 fela hiç bişi gözükmüo. video oalyları güzel dediim gibi müzik klipleri yada nba maçı futbolm açı vs vs bile izleyebilirsiniz. tv de izleyebiliyorsunuz bir kit sayesinde ama gerek yok tv için yani onun yerine git tv kartı al pc ye :) ayrıcao kit portable deil fazla nese ama memnunum güzel bişi. sürekli kullanılcak bişi de gelmior ama..
  • Psp nin artık zevk vermediği homebrewlar ile ayakta kaldığı çoğu yerde söylenen şeyler sonynin pspye doru dürüst birşeyler çıkartması lazım yoksa orümcekler diyarı olmaya mahkum kalacak alet play station koleksiyonu yapmıyor olsam satacam direk arkadaşlara ama..
  • ya psp nasıl zevk vermez artık ben anlıyamıyorum oyun desen surusune bereket mp3 desen var fılm ızlemek ıstesen var ayrıca stuff dergısının hazıran sayısında 200 usd karsılıgında alacagın aparatla televızyonda seyredebılecegımızde yazılmıs e tv de var daha ne olsun psp yı hava ıcın almıs olanlar sıkılır ama oyun mudavımlerı psp den hayatta sıkılmaz yanlısmıyım arkadaslar
  • Pspnin oyunları zevk vermiyor pspye çıkan oyunların çoğu başka platformlarda var pspde oynayacağıma bilgisayarda ps de falan oynarım nintendo ds psp kadar güçlü değil ama oyunları bin kat daha fazla zevk vEriyor zaten amerikada satış listelerinden falan belli oluyor psp oyunları zevk vermiyor bir gtayı sevmiştim onuda heralde pspyi ilk aldığım zamanlar oynadığım içindir.Müzik dinlemek için ipod var onu kullanıyorum film için xbox 360ı kullanıyorum küçücük ekranda seyretmenin ne anlamı var yolculuklarda seyretmek içinse zaten midem bulanıyor location free denen pspde televizyon seyretmee yarayan alet evde durduğu için mecburen evde seyredeceksin evdede normal televizyon olduğuna göre rss desteği iyi hoş pek kullanmadım en çok işe yarayan özelliği ödevleri içine atıp okulda usb ile bilgisayara atıp sunum yapmak gerçi oda telefon ile halledilebilir.Ayrıca zamanımın çoğu oyunlarla geçiyor yazda geldi ama psp yinede zevk vermiyor pspsi olan 2 arkadaşım var biri çoktan bıraktı oynamayı biride daha 1 ay önce falan aldı hevesi daha geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 24 Haziran 2006; 13:57:45 >

• sos05 arkadasım bende gızmondodan tut gpx100 e kadar hepsı var arkadasım ds oyunlarının nesı zevklı yapma allah askına tabı marıo ve zelda gıbı klasık oyunlara hayatta laf atmam cunku bende onlara bayılıyorum ancak psp oyunları mukemmel toca dan tut gta sına most wanted dan tut wipe outuna sımdı tekken ve mk deciptionla bırlıkte konsol cosacak ama bu senın dusuncen sevmıyebılırsın bıde bende muzıgı ıpodla dınlıyorum bende fılmı ps2 ıle ızlıyorum ama bunları arabamızda gıderken yapamıyorum ve bu ozellıklerı veren baska bı KONSOL yok ayrıca sp ds den kat kat ıyıdır buda dıpnot dedıgım gıbı psp yı sırf hava atmak ıcın alanlar sıkılıyor psp den bu benım dusuncem
  • Ayrıca psp hava atmak için alınmaz çünkü pspsi olan çoğu kişiye çocuk gözü ile bakılıyor zaten oyun oynamak çocukluk sayılıyor bide yanında pspy taşıyıp oynarsan vay haline.
  • arkadasım sen hava atmak ıcın almamıs olabılırsın ama benım tanıdıgım cok ınsan var psp en ıyı oyun konsolu ve suan ıcın rakıbı yok oyunlarınında sıkıcı olduguna ınanmıyorum sahet her aksam uykumu calıyor alet
  • En iyi oyun konsolumu lütfen saçmalama en iyi taşınabilir oyun konsolu olabilir ama en iyi konsol hayatta olamaz.ps2 xbox 360 ps3 wii güç olarak daha iyi medya olarak xbox 360 ps3 daha iyi wii nin özellikler tam belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 24 Haziran 2006; 17:49:48 >
  • en iyi oyun konsol olamaz ama en iyi taşınabilir olablir. ps3 ondan daa ei
  • eğer öss-okul konularında fazlaca ilgili bi ailen varsa süper bişey. annem odaya gönderiyo test çöz diye ben psp imle oynuyorum 3-5 saat sonra odadan çıkıyorum annem canım kızım ne kadar çok ders çalışıosun dio bağrına basıyo walla
  • mesela ben de işyerimde aynısını yapıyorum geçiyorum odaya iş yapar gibi psp oynuyorum. psp nin alternatif faydaları saymakla bitmez.
  • bende işe başlıyınca psp 3 le falan yaparım aynısını
  • Bizim burdakiler duvar orup boya badana yapiyolar cok ucuza Aman fazla uzatmayalim espriyi, baslik acarlar sonra hemen rahatsiz olanlar...
  • Adventure

Meyve veren ağaç taşlanır dostum sen aynı çizgide devam
  • Valla grafik vs eyvallah güzel aşmış PSP amma velakin daha bana bi Trauma Center, Advance Wars keyfi veren oyunu çıkmadı bu PSP nin..Varken, oyunları bi yarım saatte baydı.PES5 oynarız dedik ondada kontrolleri rahatsız edici geldi.Parmak kangren olacaktı resmen :) PSOne oyunlarını oynatabilir hale gelirse bişeye benzer, yoksa oyun konusunda PSP fakir duracak her zaman..

Şu an DS de, DS oyunu degil üstelik, GBA oyunu olan Zelda A Link to The Past oynuyorumki, daha böyle yaratıcı, sürükleyici , insanı içine çeken oyun görmedim el konsollarında...
    Eh yakındada Winning Eleven DS ile Wi-Fi dünya üzerinde istedigin adamla maç olayı geliyorki yemede yanında yat..
  • pcpratik, adamim sagol. Hic merak etme, aynen devam.
  • Eğlence derseniz Daxter derim. Oynayın eğlencenin tadına varın... Dövüş SF Alfa da oldukça iyi... Yarış derseniz Race Driver 2006 El konsolunda üstüne yok... Ahada başka bir oyunlar...

Syphon Filter: Dark Mirror
    Tokobot
    Metal Gear Acid 2
    Field Commander
    Mega Man Powered Up
  • Arkadaşlar yaa benim sony ericsson um var K750i, onda bile daha çok şey yapıyorum.
    Mp3, video, oyun, uygulamalar, resim, arka fonlar.. Psp deki herşeyi yapıyorum.
    Valla aldım pişman oldum yaa yok versiyonmuş bişiymiş..
    Arkadaşım bana göstermişti oyunları kırıp atıyormuş için gösterdi oyun oynadım falan. Ama akıllı arkadaşım bana versiyon davasını söylemedi. Söylese baştan belki tedbir alırdım ya.. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.