Şimdi Ara

Ne İş' e Yarar Bu PSP Denen Alet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar değişik bir konu başlığı olduğunun farkındayım ama sizlerin düşüncelerini almak istiyorum.
    O yüzden böyle bir konu açtım.

Ne yarar diye sordum? Sorumdan sanki bu makinayla hiç tanışmamışım gibi gelebilir ama 6 ay önce kendisiyle tanıştık.
    Ve ben hâlâ PSP nin nimetlerinden yararlanamadım.

Acaba PSP sizin için ne ifade ediyor? Sizce ne gibi Nimetleri var? İnternet e mi girersiniz oyun mu oynarsınız?

Biraz daha böyle yatarsa PSP satmayı düşünüyorum o yüzden kullanmam için neden bulmam lâzım :)

Hoşçakalınn.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betina -- 22 Haziran 2006; 21:37:41 >

• Ben PSP'mle en çok ütü yapıor ve bulaşık yıkıorum.Yeni çıkacak bi firmware ile elektrik süpürgesi işlevi de kazanıcakmış diolar.Öle işte..
  • VALLAHİ SÜPERSİN AMA 3.0 versiyonun da pspyle uçucakmışız yani THY falan tıraş...
    quote:

Orjinalden alıntı: torecagli

Ben PSP'mle en çok ütü yapıor ve bulaşık yıkıorum.Yeni çıkacak bi firmware ile elektrik süpürgesi işlevi de kazanıcakmış diolar.Öle işte..

• Walla benım favorım ps2
  • Yaş grubunuza göre bir çok işe yarar;
    1-Sesli masallar yükleyip 5 yaşındaki oğlunuzun gece yatarken başucuna koyarak mışıl mışıl uyumasını sağlarsınız, (Sesli kitaplar yükleyerek siz de uyumadan önce dinleyebilirsiniz)
    2-Onlarca E-Kitaplar yükleyip, yolculuklarda, boş zamanlarınızda okuyabilirsiniz.
    3-İstediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.
    4-İstediğiniz filmleri yükleyip kısa süreli boşluklarda film seyretme keyfini yaşayabilirsiniz (Örneğin her gün 45 dk gidiş dönüş yolculuğu yaptığınız servis otobüsünde)
    5-İnternet pek kullanışlı değil (dizüstü ile kıyaslandığında) ama zorda kalınca işe yarar bilgilere ulaşabilirsiniz.
    6- 2 GB lık bir harici diske sahip olursunuz
    7- Çektiğiniz fotoğraflardan oluşan aile albümünüzü yanınızda taşıyabilirsiniz.
    8- Küçük oğlunuzun ilk adımlarını ya da yakın zamanda kaybettiğiniz babanızın tatlı sohbet görüntülerini içinizde biraz sızı ve özlemle video dosyasından izleyebilirsiniz.
    9-Ha bir de oyun oynayabilirsiniz...

• mco iyi anlatmış gerçekten. kullanmak istedikten sonra piyasada eşi benzeri bulunmayan bir alet. birtek laptoplar aynı işi görebilir ama boyutları karşılaştırdığımızda fark açıkça ortaya çıkıyor.
  • game game game....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al abi sen pspni kullandıktan sonra anlarsın ne denli mütişhem bir alet olduğunu...

ayrıca PSP ANLATILMAZ YAŞANIR!!!
  • Psp güzel alet ama son 3-4 aydır yatıyor bikaç gün önce üzerinde örümcek ağı bile gördüm :) Gamespottaki adamlar bile pek birşey yapmıyoruz orada öyle duruyor dedi.(PSP 1. yıl videosunda)
  • o zaman psp nin sahibi hakkındaki izlenimleri şöyle özetleyeyim.

1- oyun oynamaktan hoşlanmayan, hoşlanmayı bırak nefret eden
    2- teknolojiyi her gittiği yere yanında götürmek istemeyen
    3- yeniliklere kapalı
    4- müzik dinlemeyen, ya da muhtemelen bir i-pod sahibi
    5- film zlemeyen, ya da hergün sinemaya gittiği için ihtiyaç duymayan

YA DA BUNLARIN YERİNE PSP NİN POWER TUŞUNU KEŞFEDEMEDİĞİ İÇİN PSP Yİ KULLANAMAYAN BİRİ OLMALI
  • PSP güzel görünebilir ama, uzun süre zevk vermiyor. Oyunları sıkıcı, MP4 Player, MP3 Player olması güzel ama nereye kadar? Yani 1-2 ay oynuyorsun sonra sıkıyor...
  • YA PSP DEN NASIL SIKILIYORSUNUZ ANLAMIYORUM. ORTALAMA BİR PSP OYUNU HİÇ SIKILMADAN İKİ AY OYNANIR. EN AZ YİRMİ TANE BU KALİTEDE OYUN BULUNDUĞUNU VE HER AY YENİ OYUNLARIN ÇIKTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE SIKILMAK MÜMKÜN DEĞİL. TABİ OYUN FİYATLARI PAHALI BİRAZ.
    MP3 FALAN GÜZEL ÖZELLİK AMA NEREYE KADAR DİYOSUNUZ. BİR OYUN KONSOLUNDA MÜZİK VİDEO İNTERNET BULUNUYOR İŞTE. DAHA FAZLA NE BEKLİYORSUNUZ Kİ ANLAMADIM GİTTİ.
    BİR TANE EMSAL CİHAZ GÖSTERİN KABUL EDEYİM YAAAA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascalonur

YA PSP DEN NASIL SIKILIYORSUNUZ ANLAMIYORUM. ORTALAMA BİR PSP OYUNU HİÇ SIKILMADAN İKİ AY OYNANIR. EN AZ YİRMİ TANE BU KALİTEDE OYUN BULUNDUĞUNU VE HER AY YENİ OYUNLARIN ÇIKTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE SIKILMAK MÜMKÜN DEĞİL. TABİ OYUN FİYATLARI PAHALI BİRAZ.
    MP3 FALAN GÜZEL ÖZELLİK AMA NEREYE KADAR DİYOSUNUZ. BİR OYUN KONSOLUNDA MÜZİK VİDEO İNTERNET BULUNUYOR İŞTE. DAHA FAZLA NE BEKLİYORSUNUZ Kİ ANLAMADIM GİTTİ.

Büyük harfle yazmışsın bağırma anlamına geliyor.

O senin düşüncen, sana süper geldiği gibi bize sıkıcı geliyor, ne var bunda?
  • öyle bir izlenim yarattıysam özür dilerim. asla bağırmam. sadece caps lock açık kalmış. ben kendi düşüncelerimi öne sürdüm. beğenip beğenmemek sana kalmış ben müdahale edemem.
  • quote:

öyle bir izlenim yarattıysam özür dilerim. asla bağırmam. sadece caps lock açık kalmış. ben kendi düşüncelerimi öne sürdüm. beğenip beğenmemek sana kalmış ben müdahale edemem.

Forumların genel kuralıda ondan dedim :) ok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 23 Haziran 2006; 16:21:03 >
  • kusura bakmayın senin kadar tecrübeli değilim forumda ilk defa senden duydum kuralı bundan sonra küçük yazarım. ok. :)
  • quote:

YA PSP DEN NASIL SIKILIYORSUNUZ ANLAMIYORUM. DAHA FAZLA NE BEKLİYORSUNUZ Kİ ANLAMADIM GİTTİ.

Almış oynamış ve sonrada sıkılıp satmış biri olarak . Oyunları kendine özgü olmuyan bi kaçı dışında %90 nı diğer konsollardan port edilmiş ( tabi ps2 + xbox ve xbox360 sahibi olarak konuşuyorum ) bi konsol bana oyun zevki olarak fazla bi şey veremedi . Mp3 player özelliği güzel tabi ama yanında kol kası yapıcak kadar cüsseli bi şey taşımak ??? mp4 özelliğini düşünürsen karanlık ortamda kesinlikle 1 numara fakat gündüz vakti açık alanda ekranı görmek baya bi zorluyordu ..İnternet olayına hiç girmicem çünkü kullanışsızlığı anlatılmaz yaşanır cinsten.... ( Tabi bunların hepsi benim düşüncelerim )
    Bu yeni başlıcak bi akımın ilk yapı taşları ileride kayda değer aletler çıkıcak ama şu anda sadece heveslik .......

• bak bu noktada katılıyorum arkadaşa. bu cihaz daha başlangıç çok daha iyileri yapılacaktır. ama şu anda bunun yanına bile yaklaşabilecek bir cihaz yok.
  • quote:

bak bu noktada katılıyorum arkadaşa. bu cihaz daha başlangıç çok daha iyileri yapılacaktır. ama şu anda bunun yanına bile yaklaşabilecek bir cihaz yok.

şimdilik öle tabi...

"fakat gündüz vakti açık alanda ekranı görmek baya bi zorluyordu" kardeşim ekran görüntü vs. ayar tuşu war aşşaada
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadpool

quote:

bak bu noktada katılıyorum arkadaşa. bu cihaz daha başlangıç çok daha iyileri yapılacaktır. ama şu anda bunun yanına bile yaklaşabilecek bir cihaz yok.

şimdilik öle tabi...

"fakat gündüz vakti açık alanda ekranı görmek baya bi zorluyordu" kardeşim ekran görüntü vs. ayar tuşu war aşşaada

Tamam kardeş sen ayarla oyna o zaman . Ben sıkılıp sattım o yüzden bu bilgi şu anda fazla işime yaramaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.