Şimdi Ara

Ne isteğini bilene bir projeksiyon tavsiyesi lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Allah'ın hakkı üçtür derler isterseniz son bir kez deneyin şansınızı :) cihazı bu kadar ovdunuz ben de merak ettim açıkçası fiyatına göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memrekaya kullanıcısına yanıt

BEnim hatun evde arıza kaçırdı, EF21 de gelince evde 4 Projeksiyon oldu ki ben hiç birine kıyamıyorum. Bana kalsa asla satmam ama elden bişi gelmiyor :)

Amacım zaten 2 sinden bir tanesini elden çıkartmaktı, EF21 satıldı.

EF12 yi açıkçası EF21 den daha çok seviyorum çünkü YAMAHA ses sistemi kabus gibi Fark atıyor kalite olarak EF21'e. EF21 ise oyun performansı ve Netflix sertifikası ile öne çıkıyor.

BEnim için oyun performansı'da önemliydi çünkü taşınabilir cihazı karavana giderken falan alıyordum yanıma ( EF12'yi ) EF12 oyunda iyi değil,

Oyundan vazgeçemedim / Ses kalitesi'nden vazgeçemedim, 2 cihazı tutmama izin yok :(

Bende 2 sini birden koydum ilana hangisi önce satılırsa diğeri kalsın diye. EF21 satıldı  

Görüntü kalitesinde minnacık fark var EF12 10 Bit / EF21 8 bit. Canlı gözle çok karşılaştırdım iki cihazı, inanılmaz derecede dikkat edince fark ortaya çıkıyor ama aradaki fark %2 falandır. Zaten lümenler vs herşeyleri aynı.

Kısaca, EF12 Alemin kralı olmaya devam, EF21 yeni çıksa dahi Yamaha ile anlaşma yapmadığı için bir tık geride kalmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Mart 2025; 14:21:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.