Merhaba birkaç sene Casio HD lazer projeksiyon kullandım, 3 senedir de rezil vankyo 495w kullanıyorum. Casio lazer olması harikaydı ama dlp çipi iki kere bozuldu ve benim için çöp oldu, vankyo ise çok kalitesiz çıktı, netleme, ışık sızması ve toz sorunları başlıcaları. Yeni bir cihaz almak istiyorum. İstediklerim: - Bütçem 20bin TL kadar - En az 1080p çözünürlük - Orta ve tercihen üstü kontrast değeri - Dlpden dilim yandı, biraz uzağım ama imkansız değil - Ledler için en az 1000 ANSI, lambalılar için 2000 ANSI - Salonumun bir ucundan diğer ucuna görüntü almayı planlıyorum, o da 4,5-5 metre ediyor - Kesinlikle toz sorunu olmayan bir cihaz olmalı - Keystone correction ihtiyaç duyabileceğim bir özellik, özellikle dikey - Mi box ve sound barım var, bu özellikleri çok üst düzey olmasa da olur Wanbo Mozart 1 düşünüyorum ama kontrast çok düşük ve garanti soru işareti, Epson fh-01 için de siyahlar çok kötü denmiş, Optoma da çok hakim olmadığım bir marka. Sizlerden tavsiye bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim