Bildirim
ne kadar eder
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne ne kadar eder?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
ne ne kadar eder?
citroen c3 -
12-35 arası eder
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sahibinden de bakın fiyatların ortalama 2bin tl düşüğünü düşünün. -
Kaç model düşünüyorsunuz.
İlk kasa C3'ü diyorsanız..
2005 ve üstü 92 HP olanlara bakın.
-
evet ilk kasa olacak ortalama bir fiyat almak istiyorum model sıkıntı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: mr_cpu
güzel arabadır konforludur yalnız benzinlisi pek rampa çıkmaz performansı zayıftır temizini bulmak önemlidir.
servis olarak yetkili servislere kesinlikle sokmayın özel serviste işinizi halledin arada 3te bir oranında fark var.
piyasa olarak sahibinden.com a göz atabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Orijinalden alıntı: mr_cpu
güzel arabadır konforludur yalnız benzinlisi pek rampa çıkmaz performansı zayıftır temizini bulmak önemlidir.
servis olarak yetkili servislere kesinlikle sokmayın özel serviste işinizi halledin arada 3te bir oranında fark var.
piyasa olarak sahibinden.com a göz atabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam sağolun -
c3 lerle sorunu olanlar baya var.biraz araştır derim.şikayet sitelerini vs. bende bi ara almaya niyetlenmiştim 13 liraya vardı sahibindende.tramer kayıtlarına baktım 1 er ay arayla 3 ay boyunca ard arda kaza yapmış.ilkinde 500 ikincisinde 300 üçüncüsünde 9000 tl lik hasar :) yani temiz arıyorsan 16-17 liranın üstündekilere bak derim. -
Temizleri mutlaka 17 den fazla eder.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X