Şimdi Ara

NE KADAR HİLE VARSA HEPSİ BURDA [[İÇERİİ]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=9s3O1zf7oLk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordless -- 27 Ocak 2007; 8:01:46 >

• sıçtılar güzelim oyunun agzına
  • Beyler 1461 pacth ı geldigi zamn bu programların hepsi bende var dı wal spedd hack inn acma ve tek tık aynı programdan koxp ise ayrı bir programdan yapılıyor su anda a3 te meganlarda koxp tayım nick myimmortal isteyen gelsin kasrım [lwl 61 bu arada]
  • abi bana hile gonderirmisiniz msn adresim bloodmanb1@hotmail.com
  • bunları kullananların alayına

• quote:

Orjinalden alıntı: LegendsNeverDie

Beyler 1461 pacth ı geldigi zamn bu programların hepsi bende var dı wal spedd hack inn acma ve tek tık aynı programdan koxp ise ayrı bir programdan yapılıyor su anda a3 te meganlarda koxp tayım nick myimmortal isteyen gelsin kasrım [lwl 61 bu arada]

biz koxpa hayır diyelim siz ne yapıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 31asas31

bunları kullananların alayına

ban yetmez vurun alayına

• k2nin yan ürünü hepsi birde yorumda adamlar bize sövüyor resmen
  • Wall hack, Speed hack şuan da var.. Ayrıca öle bi combo programı varki akıllara zarar.. 1469 versiyon ama hala çalışıo... Asasların çoğu ardreamda kullanıyor.. Biz arkadaşla 2 okçuyduk onda cb+7 bende Hornx+9 vardı ve pcler yanyanaydı.. Adam yanımıza geldi ben arc koyana kadar ben yattım arkadaşıma baktığımda onada damage vermişti... Nasıl yapabilir bi asas bunu, die biraz araştırdık ve o program.. İsmini vermiyorum ama hala var... Bitmicek o programlar bu oyun böle tutuldukça herşeyin bi hilesini çıkarırlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.