Şimdi Ara

Ne kadar hız alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar çıkış işleminin ne kadar zor olduğundan bahsediliyor olsa bile ben de Türknet üyeliği yaptım ilk kez bir sabit iss'den internet hizmeti alacağım önceden hep mobil kullandım pandemi sürecinde 5-6 ay boyunca çift hattıma aylık ortalama 400 lira ödedikten ve okulum online eğitim kararını devam ettirdiğinden dolayı bu hizmeti almak zorunda kaldım. Bunları yazdım çünkü olaya uzak olduğumu anlatmak istedim.
    Sorum şu:
    Evimin altında TT fibernet var deniyor sorgulama sitelerine girdiğim bilgilerden sonra lakin dairemde klasik bakır kablolar var yani evimin altına uber super hızlı gelip daireme çıkana kadar internetim yavaşlar mı yavaşlarsa ne kadar olur ya da buna özel bi kurulum mu var hızı korumak için çünkü vaadedilen hizmetin ucu çok açık 100 mbps ye kadar deniyor.
    Teşekkürler şimdiden.
    Not kurulum 2-3 gün içinde randevu alınıp yapılacak dendi o yüzden acı yoldan da olsa öğreneceğim cevabı en azından şimdiden bilirsem yanlış bir şey olursa farkında olup daha erken tepki veririm diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, aktivasyon işlemleri tamamlanmadan desteklediği net hızı göremiyorum. Aktivasyon işlemleri tamamlandığında hız sorunu yaşarsanız www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda arkadaşlarım sorunu çözümleyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.