Pazarda Dolaşırken Böyle Birşeyle Karşılaştım Hemen Ss Aldım Bu Nasıl Çıkıor Ya :) Yorumlarınızı Bekliorum !
Koboltlardan düşen item gibi bune yaw cidden daha neler görcez bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
Koboltlardan düşen item gibi bune yaw cidden daha neler görcez bakalım
bikeresinde horn gormustum boyle dexmi ne basiliydi ayni boyle maviydi.
quote:
Orijinalden alıntı: snoopenes
Alıntıları Göster
magic item rogue armor ilginç...
quote:
Orijinalden alıntı: snoopenes
Alıntıları Göster
bune ya
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
bune ya
Alıntıları Göster
Eski ko zamanında çıkıyodu bu tür itemler artık çıkmıyo diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hater-
Eski ko zamanında çıkıyodu bu tür itemler artık çıkmıyo diye biliyorum
Alıntıları Göster
one yaw
quote:
Orijinalden alıntı: DReNisH
one yaw
Alıntıları Göster
ESKİDEN GOLEMLERDEN DUSEN MAGIK ITEM DROPLARINDAN BIRISI BUNUN CESITLERI COK MESELA (9STR)+6 PHİLİUM YADA (%12 LİGHT RESİST) WARRIOR CHITIN VESAIRE ORNEKLERI BOL AMA ARTIK DROPU YOK
quote:
Orijinalden alıntı: DReNisH
one yaw
Alıntıları Göster
ilginç:S
quote:
Orijinalden alıntı: Gojira
ilginç:S
Alıntıları Göster
ilginç:D
quote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
ilginç:D
Alıntıları Göster
büyük ihtimal ares-diez-beramuz-xgenon-yada cyber gibi bir serverda oynuyorsun eskiden dm den drop veriyordu diye biliyorum +7 raptor (str) veya +7 shardlar (dex) var örneği çok ama sadece yukarıda serverlarda görebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: black_pearl
büyük ihtimal ares-diez-beramuz-xgenon-yada cyber gibi bir serverda oynuyorsun eskiden dm den drop veriyordu diye biliyorum +7 raptor (str) veya +7 shardlar (dex) var örneği çok ama sadece yukarıda serverlarda görebilirsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: black_pearl
+1
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
quote:
Orjinalden alıntı: black_pearl
+1
Alıntıları Göster
aboo
quote:
Orijinalden alıntı: Aval@nChe
aboo
Alıntıları Göster
Diesde bunun gibi mavi magic item yazan harptoon(yanlış yazmışımdır) gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: DiyV~
Diesde bunun gibi mavi magic item yazan harptoon(yanlış yazmışımdır) gördüm
Alıntıları Göster
nerden gördün böyle ilginc bişeyi pes doğrusu sanırım goblin köyünden düşmüş olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: ***mehmet***
nerden gördün böyle ilginc bişeyi pes doğrusu sanırım goblin köyünden düşmüş olmalı
Alıntıları Göster
yaw ne var kesin health bonus scroll basmış yaw neresi ilginç bunun!
quote:
Orijinalden alıntı: F!RE
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: F!RE
quote:
Orijinalden alıntı: vethakan
ESKİDEN GOLEMLERDEN DUSEN MAGIK ITEM DROPLARINDAN BIRISI BUNUN CESITLERI COK MESELA (9STR)+6 PHİLİUM YADA (%12 LİGHT RESİST) WARRIOR CHITIN VESAIRE ORNEKLERI BOL AMA ARTIK DROPU YOK
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: vethakan
(%12 LİGHT RESİST) WARRIOR CHITIN BENDE HALA VAR BİDE + 4 RARELİ CHTIN KOLLUK VAR HICBIRSEY BASILI DEGİL ODA AYRI MESELE
quote:
Orijinalden alıntı: peka
quote:
Orjinalden alıntı: vethakan
(%12 LİGHT RESİST) WARRIOR CHITIN BENDE HALA VAR BİDE + 4 RARELİ CHTIN KOLLUK VAR HICBIRSEY BASILI DEGİL ODA AYRI MESELE
Alıntıları Göster
bende +7 chitin roque var ama str basılı magic item golem ve dm lerden düşüodu önceden
quote:
Orijinalden alıntı: Aval@nChe
aboo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Aval@nChe
aboo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme