Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çok az değil mi?

2 dil biliyorsunuz. kapı gibi 5 yıl yurtdışı tecrübeniz var ve stok, envanter, lojistik vs konularında tecrübelisiniz. şu anda sizin ulusalararası lojistik firmalarında 4000 lira net maaşınız var ben size söyleyeyim.

lojistik mezunu genç bir arkadaşınız olarak daha 25 yaşımda sizinle aynı maaşı aldım 1 yıllık tecrübem bile yoktu.

kariyer.net linkedin gibi siteler üzerinden uluslararası firmaların iş ilanlarına bakmanızı tavsiye ederim. depo sorumlusu, stok yönetim uzmanı vs gibi çok güzel ilanlar var ve maaşları yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Yıldız entegre'de calisiyorum.vario markası altında onlarca ürün üretiliyor.

Anladım,
    Bende gentaş da çalıştıktan sonra bir süre 5k diye onun kardeşi olan bir firmada çalıştım.
    tabi bizimki mobilya laminatı , emprenye yöneticisiydim.
  • Bir forumda reklam hizmeti alıyorum oda yaptığım hizmete göre haftalık 80-90 tl gibi bir rakam eder öğrenciyiz daha. Onuda kumarda kaybedip duruyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Justin biber kim ve neyi anlamadıgınızı anlamadım ? Thug life'ı anlamamış olabilirmisiniz

thug life derken ne demek istedin anlayamadim ?

Thug life demek sıfırdan çıkan, hayata karşı hiçbir şansı yokmuş gibi görünen bir kimsenin tüm olanaksızlıklara rağmen yükseklere tırmana bilmesi olarak da açıklamıştır.

Yüksek maaşınızdan dolayı bu yakıştırmayı yaptım.

hemde ne thug life, walla en dipten basladik, cok sukur simdi en tepelerdeyiz

cok yazdim burdaki genclere ama cogusu takmis , tipim nasil kiz problemi bilmem ney diye konu aciyor, arada bazilari tavsiye istiyor elimizden geldigince yardimci oluyoruz

aslinda boyle bi konuyun acilmasi lazimdi, simdi anlasiliyor o okulara sacma salak yorumlarin neden geldigi, boyle sektorde calisan, kariyer sahibi kisiler burda,

aslinda sen bi lsite yap group olusturalim business hakkinda konusalim, yatirim, ticaret fikilerimizi goruselim bence cok yararli olur

• Site fikri güzel fakat kullanıcı sayısı 400-500 kullanıcıya ulaştığında. Her mesajın kontrol edilmesi lazım. Siteye her yaştan üye kayıt olabileceği için küfür edenler hakaret edenler de olacaktır. Şuan için bu konuya el atamam ama yapabilecek arkadaşlar varsa altyapıyı oluşturabilirim.
  • Özel bir şirkette mimar olarak çalışıyorum.

1850 lira maaş ama özel sağlık sigortası yaptırdığım için 120 lira kesiliyor.
    Yılda 2 defa prim alıyoruz yarım maaş.
    Bayramlarda 65 lira yüklü kart veriyorlar
    320 küsür de aylık yemek kullanmazsan birikiyor.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz meslek sanıyorum hava trafik kontrolörlüğü. Evet dediğiniz gibi çok iyi bir meslek. Üstünüzde büyük sorumluluk bulundurmasına rağmen çalışma günleri olsun maaşı olsun insanı cezbediyor. Fakat o kadar kolay değil hava trafik kontrolörü olmak. Bildiğim kadarıyla 2 şekilde alım yapılıyor birincisi lise mezunlarından ygs ile ikincisi üniversite mezunlarından kpss ile. Ben birinci yoldan şansımı denedim. Bu bölüm sadece eskişehirde var ve her yıl sadece 15 kişi alıyorlar. Ygs'den 280 puan üstü alanlar mülakata girme hakkı kazanıyor ve ilk gün bir matematik sınavı oluyor yakşlaşık 600 kişi girmişti ve sadece 150'sini ordan geçiriyorlar daha sonra türlü mülakatlarla sayıyı 15'e indiriyorlar. Yani demek istediğim tıp kazanmaktan zor neredeyse

• hakim ve savcılar ortalama 5 bin tl emekli maaşı alınca kamu avukatının da yargının bir parçası olması yani bir farkı olmamasına rağmen bu kadar az emekli maaşı alması biraz batıyor doğrusu... ayrıca kurumda hiç sorumluluğu bulunmayan bol bol yatan veteriner ve birçok gereksiz insan bizden fazla alıyor sorun burada.. avukatları sevemediler sanırım
  • temel ingilizcem iyi sayılır. bilgisayar bilgisi olarak da excel word biliyorum. harici başka program bilgim yok. açıktan okunsa da olunabilir. bence okulda zamanınıza ve paranıza yazık etmeyin. bu bölüm çok da gerekli değil. yeterince mezun varken hele şansınız gittikçe azalıyor. kariyer.net, yenibiris.com vs sitelerden iş ilanlarına bakarsanız zaten alımlar hep "1-3" kişi arası. değmez hocam.
  • mavvrick kullanıcısına yanıt
    Tabiki kıyas yaptıgınızda haklı çıkıyorsunuz onların veterinerin sizden fazla alması şaşırttı beni Gidip adamın ümüğünü sıkasım gelir sen nasıl benden fazla alırsın diye
  • aynen öyle mesela bizim odacılar 2500 tl net alıyor.. bizim çıplak maaş yani devletin ödediği 3400 tl ekler vs olmasa :) odacı olmak varmış :)) diploma yırtıyoruz burada
  • Dr.JohnWatson kullanıcısına yanıt
    Jetta Kardeşim neden boş yapayım başlık için böyle olaylara gerek yok. Boğaziçi İşletme Mühendisiyim yüksek lisansımda boğaziçinden 4 yıldır aktif olarak çalışıyorum aynı şirkette.
  • scetin01 S kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümü okudunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık her sey dahil ayliga bolunmus gelirim 5000 TL. Mutsuzum, ilk fırsatta Ankarada is bulup bu istanbul denen çôplugu terk edecegim. 3500 liraya kadar kabulum, yeterki bu sehirde yasamayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmert75

Hocam hangi kurumdasınız ve ne iş yapıyorsunuz devlete girmek zor muydu ve avantajları nasıl? Ben özeldeyim kpss'ye giricem Ekim'de.

Milli Eğitim Bakanlığı personeliyim.
    Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri birimindeyim.
    2012 yılında KPSS ile VHKİ olarak atanmıştım. 2015 yılında "Ünvan Değişikliği" sınavı ile kurum içinde Programcı ünvanına atandım.
    Bu ünvana atanmak için 2014 yılında tekrar KPSS'ye girmiştim ama KPSS ye gerek kalmadı Allah'a şükür.
    Devlete girmek zormuydu derseniz, iyi çalıştığımı düşünüyorum. Üstüme düşeni elimden geldiğince yaptım. Allah'ta nasip etti.
    Avantajları derseniz, rahat ama kendinizi her daim geliştirin, herkes ünvanının hakkını vermiyor, veremiyor. Ben sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Pek fazla profesyonel çalışmalar ortaya koyamazsınız çünkü ortam müsade etmez, keza koymanızda beklenmez devlette(Kurumdan kuruma değişebilir)

• RiorraW R kullanıcısına yanıt
    çalıştığı yere göre değişir. bürosundaki mükellef sayısına ve mükelleflerinin büyüklüğüne göre değişir.
    kabaca hesap yapacak olursak, çevresi çok geniş diyorsun, ortalama 100 mükellefi olsa, hepsinin küçük mükellef olduğunu düşünürsek ve tanesini 150 tl den hesaplarsak 150*100 = 15.000 tl/ay,
    hepsinin büyük mükellef olduğunu ve aylık 1000 tl olduğunu düşünürsek hesap yapmaya gerek bile yok :)
    tabi hepsi kar değil personel, büro ve vergi maliyetleri var.
  • V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    Son yıllarda iyice zorlaştırdılar sınavı. meslekte kaliteyi arttırmak adına mesleğe girişi zorlaştırıyorlar. Eğer muhasebeyi seviyorsan ve meslek olarak hayatımın sonuna kadar yapacağım diyorsan kesinlikle mali müşavir olmalısın.
  • 6000 tl 3 ayda 1 cift maas. yeni mezun sayilirim nisanda mezun oldum. Elektrik ve elektronik muhendisiyim

• srknn kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet Üniversitesi FEF Kimya Bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

6000 tl 3 ayda 1 cift maas. yeni mezun sayilirim nisanda mezun oldum. Elektrik ve elektronik muhendisiyim

Hangi okul mezunusunuz hocam ve hangi kurumda calisiyorsunuz ozel degilse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.