Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk defa para kazanan ve işi olan bir kimyagerle karşılaştım.Bizim mezunlardan hiçbiri kimyagerlik yapmıyor.
  • The Navigator kullanıcısına yanıt
    20 senedir bu işi yapan kaptanlar alabilir doğrudur. Çünkü bu meslek tecrübe işi kimse 4 5 senedir bu sektörde olan adamlara o paraları vermez. İş ilanlarından bana bahsetme kardeşim arkadaşım armatör :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık 36 saat = Aylık 600 tl maaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 25 Ağustos 2016; 17:32:44 >
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Sürekli iş mi haftalık mı
  • Maaş olarak değil de gelir olarak Allah'a çok şükür durumumuz iyi. Bence olaya direkt maaş olarak bakmayın, misal maaş 2,500 TL olabilir ama eve giren para 5,000 TL'nin üstü olur. Bu zamanda maaşla yaşanmıyor, gelire odaklanmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Sürekli iş mi haftalık mı

Sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haleluyah

hatta bunların üstine,
    UNİTY ve ETA EQL muhasebe programlarını da biliyorum. Tamam her mödülü kullanamıyorum ama olsun. İşim düşerse öğrenirim.

Benim tek dezavantajım akraba işi olması yoksa çoktan çıkmıştım. Milletin aldığı maaşları gördükçe kendimi baya bir geride hissettim. ne mesleklere ne para alan insanlar var.

çift maaş almıyorum. Bayramlarda da 1/4 maaş ikramiye var.
    sabah 8 -19 cmtesi de 8-16 arası çalışma süreleri var. Pazar tatil. Ve mesai de 1/2 veriliyor.

Gelde isyan etme ...

hocam bir de cumartesi çalışıyorsunuz benim hafta sonum da tatildi.

hayat başka, iş başka akrabalık arkadaşlık başka.

neticede herkesin bir yaşamı, ailesi ve geçindirmesi gereken çoluğu çocuğu var. ve bunların yanında yaşaması gereken bir hayat var. tatil ihtiyacı, sosyalleşme gereği var.

4000 5000 lira alıp senede belki de 2 defa tatile gitmek hayat yaşamak, çocuklarına daha iyi bir eğitim verilmesini sağlamak varken eş dost hatırı için bu paralara bu işi asla yapmazdım. konuşulur bir şekilde. ya daha fazla maaş verilir, ya da kusura bakma denilir sonunda.

• Maalesef bahsettiğiniz çok doğru bir tespit. Bende kimyagerim özel sektörde imalat sorumlusuyum. 3500 brüt maaş alıyorum. Yılda iki maaşta ikramiye var.Net olarak ortalama yıllık 2600x14 diyebiliriz yani. Mesleğin ülkedeki durumunu göz önüne alırsak halimize şükür ne diyelim.

• Arkadaşlar TM'de hukuk dışında parası iyi ne yazılabilir? Aynı puanlarda
  • Öğrenciyim - Aylık 100₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknn

Nasıl bir iş yeri açtınız?

Hizmet sektörü. Danışmanlık diyebilirim. Firmaların adına devletteki bazı işleri ve izinleri takip etmek.

• Yaklaşık 16 senedir profesyonel öğrenciyim paranın kelime anlamını unutmak üzereyim gelen de gidiyo hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

3500+700. İnşaat mühendisiyim ve proje bürosunda çalışıyorum. İş tecrübem tam 1 sene oldu.

Harita mühendisi ne alıyor bilgin var mı?

• Trilyonluk 4katli 3 salonu olan dugun salonumuz var yas 26 aylik 500 lira maas veriyor babam + sigortam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMyLife

20 senedir bu işi yapan kaptanlar alabilir doğrudur. Çünkü bu meslek tecrübe işi kimse 4 5 senedir bu sektörde olan adamlara o paraları vermez. İş ilanlarından bana bahsetme kardeşim arkadaşım armatör :)

ister inanin ister inanmayin yeni mezunun aldigi miktar bu

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    masaya vurmanın zamanı gelmişte geçmiş
  • İtfaiye şoförüyum evli 2 çoçuk
    Yıl başı 3800 yıl sonu 3600 civarı
    Lise mezunuyum

• 1725 guvenlik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri danışmanı part time aylık 120 saat çalışıyorum.

Maaş = 740 TL

Ticket = 178 TL

Prim ( Hedef % 100 tutarsa ki bu 6 ayda bir anca oluyor ) = 80 TL

Giyim sektöründe bazı firmaların part time personellere verdiği paraları yazayım size daha güzel olur

L... W... markası part time : 1050 TL

Z.... markası part time : Primle 1600 TL

H.... markası part time : Primle 1800 TL

K...... markası part time : Primle 1200 TL

Bilerek isimlerini tam olarak yazmadım ama ilk harflerinden anlarsınız bu yazdıkların sektördeki en büyük giyim firmaları

Bizim şirketin politikası personelden maaş kısarak, az insan çalıştırarak daha da çok büyümek böylede sapık bir zihniyeti var

Edit : Açıklamak istediğim herşeyi ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 26 Ağustos 2016; 1:29:05 >

• 2600 maas + yemek + arac aliyorum (ford transit:)) otomasyon teknisyeniyim. Otomatik gecis sistemleri uzerine calisiyorum.

Ama cok enteresan meslekler ve maaslar varmis gercekten...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.