Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 sayfa cevap yazılmış bir tane asistan doktor maaşı yok bir asistan doktor çıkıpta maaşını yazsında ne kadar maaş için şu okulu okuyoruz bir bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

9 sayfa cevap yazılmış bir tane asistan doktor maaşı yok bir asistan doktor çıkıpta maaşını yazsında ne kadar maaş için şu okulu okuyoruz bir bilelim

+1
    Aynen varsa doktor abilerimiz yazsın da bi öğrenelim güncel durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Trilyonluk 4katli 3 salonu olan dugun salonumuz var yas 26 aylik 500 lira maas veriyor babam + sigortam yok

evlatlık mısınız hocam?
  • Arkadaşımın babası patron.harita mühendisine 10 bin veriyormuş ama iş zor.dolgu işi.Tek bir hataya bakmıyormuş.

• Ogrenciyim. Okul zamanı aldığım mayış 1000 ile 1400 arası değişiyor. Yazın ise sefilim, cepten yiyorum ve annemden ne koparirsam. Peder yazın para vermiyor. Bu sene krediye basvurucam, 400 tl net gelirim olsun en azından sigara, alkol ihtiyacimi karşılar.

Edit: böyle yazınca baba parası yiyen bir asalak gibi olmuşum. Önceki yazlar çalışmıştım ama bu sene hem önceki yaptığım iş bu sene pek kisirdi. Düzenli bir işe de giremezdim, başka sebeplerim vardı. Artık seneye bakacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 25 Ağustos 2016; 21:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Trilyonluk 4katli 3 salonu olan dugun salonumuz var yas 26 aylik 500 lira maas veriyor babam + sigortam yok

evlatlık mısınız hocam?

Oyle saniyorum 3yil oldu faaliyete geceli hala borclar bitmedi diye 500 lira veriyor ilk sene 300 veriyordu zam yapti sonra

• kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmazmış millet az alıyormuş yav nasıl geçiniyorsunuz 3000 4000 lerle
    Not elk mühendisiyim 11 yıl tecrubem var 10k maas var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 25 Ağustos 2016; 22:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

quote:

9 sayfa cevap yazılmış bir tane asistan doktor maaşı yok bir asistan doktor çıkıpta maaşını yazsında ne kadar maaş için şu okulu okuyoruz bir bilelim

4-5 bin.

Not.asistan degilim

hocam hemşire arkadaşlarım var maaşları 4000-4200 arası asistan maaşı çok daha fazla yani bir biyokimya asistanı ile konuştum o ben 6 bin tl alıyorum dedi nükleer tıp asistanı vardı tanıdık o da 6000 alıyorum demişti ama ben diğer bölümleri merak ediyorum psikiyatri,iç hastalıkları gibi
  • 0 cok para

• 3600 alıyorum çok iyi para ama gelir ne kadar artarsa gerçekten de gider o kadar artıyor ay başı zor geliyor.
  • 5300 pazarlama müdür yardımcısıyım özel bir şirkette.

• Yıllardır okul okuyorum üniversite 4.sınıfım hala doğru düzgün bi para kazanamadım

Kısmetse yakın zamanda belediyede sözleşmeli olarak işe gireceğim artık 2000 lira üstü bişey alırım herhalde.

• emrecan1907 kullanıcısına yanıt
    Silivri, Merhaba bu arada!!! Statü nedir?

• quote:

Annemin arkadaşı aile hekimi 5500 alıyor 16 senelik Dr.(ASM giderlerini çıkarınca kağıt üzerindeki değil) pratisyen hekimler 4000 ile başlıyor Uzmanlığına göre 6bin 6500 oluyor onun anlattığına göre insanların gözündeki zengin doktorlar cerrahlar onlarda 10-15 bin alıyor 4 bin civarı alan hemşireler bolca nöbet tutuyordur. 2800-3000 lira arası onların maaşları da (annem asm de temizlikçi)

• senpaituyun kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayacak alımlara beraber başvurmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz görüşleriniz nelerdir meslekle alakalı ?
    Saygılarımla...
  • herkes zengin harbiden

• ERP danışmanıyım (SAP) 3,5 yıldır çalışıyorum. 4500 net maaş, günlük 14 lira ticket 180 lira da yol alıyorum.
  • Mimar olan var mı acaba aramızda ? Maaş ve iş olanakları hakkında bilgi verebilirse çok iyi olur. Ayrıca kaç yıldır mimarlık ile uğraştığını da söyleyebilirse çok sevinirim. İlerde mimar olmayı düşünüyorumda Allah kısmet ederse
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia3434

Yeni başlayacak alımlara beraber başvurmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz görüşleriniz nelerdir meslekle alakalı ?
    Saygılarımla...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119741214&p=1&f=670

Şu konuyu bi kardeşim açmış iki satır bişeyler yazdık ta ilk sayfada onun pek dikkatini çekmedi sanırım okuyup farklı merak ettiklerim olursada sorabilirsin kardeşim

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Merhaba :) aydınlatma satış danışmanı. Daha 3aylığız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.