Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abilerim lise 3. Sınıfa geçtim mf,tm seçimi yapicam ne okuyim tavsiye bekliyorum min. +2,5k olsun, -şu mesleğin hem puani dusuk hemde maasi iyi okuyabilirsin dediginiz bi bolum varmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    18 yıl nedir. hll .
  • Üniversite Öğrencisiyiz.aylık ortalama 250tl. Bölüm makine mühendisliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Üni okuyorum hem çalışıyorum Maaş+sigorta senede iki ikramiye Multinet dahil aylık 1800-1900 lira civarı alıyorum ama yetmiyorum anlamadım arkadaş yetmiyor :D çok açık gidiyom sanırım ondan :D
  • Öğrenci

Bu yaz dönercide moto kuryelik yaptım 2 ay, 800 lira, motor onlardan, yakıt, yemek 1400 lira olan ihtiyacımı topladıktan sonra bıraktım.

Çalışma koşullarını yazmayı unutmuşum, sabah 10 da gidiyordum, akşam 11 de çıkıyordum, günde en fazla 10 11 sipariş geliyordu, yerler yakındı ve siparişleri götürdükten sonra içerde telefonla uğraşıyordum, yan gel yat osman şekli.

Yaz ayınız boş ise ve motor sürebiliyorsanız gidin başlayın derim, gram yorulmadan gün bitirdiğimi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueExorcist -- 26 Ağustos 2016; 1:45:54 >
  • 40000
  • edit:12 yıl sonra
  • kimse çek satış takasda çalışmıyor mu? çalışan söylesinde piyasayı öğrenelim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliot

kimse çek satış takasda çalışmıyor mu? çalışan söylesinde piyasayı öğrenelim:)

ben 1 ayda 11 bin lira kazandım. soruları alayim.
  • Maaşlar da güzelmiş. Benim de içim içimi kemiriyor, maaş için tıp okunur mu diye.Maaş için okuyorum yalan yok. Yani şöyle ki bir cok getirisi var ama aynı garanti parayı istedigim meslekte alacağımı bilsem tıp okumam. Gel de bunu aileye anlat. Benimki de korkaklık tabi ama napalim tecrubeye deger veriyoruz iste. Sonumuz hayırlı olsun.

• emrahdoy kullanıcısına yanıt
    Ben varım ama artık müteahhitlik yapıyorum. İstersen gelişirsin ancak insanlar yapmaya değmeyecek paralara proje çiziyor sorumluluk alıyor. Şevkinizi kırmak olmasın lakin devir böyle kimse de projeye bakmıyor. Göz ucuyla belediye kabul ediyorsa tamam bir de ufaktan güzel olsun. Ama ucuzda olsun diye mimar alıyorlar. Çiziyor sonuç tırt. ( 20 yıldan daha uzun süredir mimarım )

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptın o işi?

• 19 senelik öğrenciyim, primlerimi düzgün yatırsalardı şimdiye öğrencilikten emekli olmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: UberSoldaten

18 yıl nedir. hll .

Orhan? Yoksa bizim Orhan? :D normali 17 zaten pek sıkıntı yok şimdilik :D

• Yuksek lisans yapiyorum, okulda asistanim. 1400 dolar civari aliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

İtfaiye şoförüyum evli 2 çoçuk
    Yıl başı 3800 yıl sonu 3600 civarı
    Lise mezunuyum

Hep merak ederim bu ambulans şöförü itfaiye şöförü v.s sadece şöförler mi yoksa söndürme işlemine yada hasta tasıma işlerine de bakarlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: srknn

Nasıl bir iş yeri açtınız?

Hizmet sektörü. Danışmanlık diyebilirim. Firmaların adına devletteki bazı işleri ve izinleri takip etmek.

O sektör Antalyada çok moda Millet üşengeçlikten , vakitsizlikten yada bilgisizlikten bu tür danışmanlara yöneliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

quote:

Orijinalden alıntı: nvidia3434

Yeni başlayacak alımlara beraber başvurmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz görüşleriniz nelerdir meslekle alakalı ?
    Saygılarımla...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119741214&p=1&f=670

Şu konuyu bi kardeşim açmış iki satır bişeyler yazdık ta ilk sayfada onun pek dikkatini çekmedi sanırım okuyup farklı merak ettiklerim olursada sorabilirsin kardeşim

Özelden mesaj gönderdim size fakat cevaplamadınız sormak istediklerim vardı

• WMKURDU W kullanıcısına yanıt
    Hocam koskoca döviz büroları bu kadar az mı gelir getiriyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt disindan ihracat yapan varmi ? bu tur kisiler ve sirketlerin durmu nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.