Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: hellzone22

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: hellzone22

4800 tl maaş
    400 tl öğle yemeği
    100 tl ös
    senede 1 maaş ikramiye
    toplam 5700 tl

Bilgisasayar Mühendisi 3.5 yıl tecrübe

Hangi uniden mezunsunuz hocam ?

Üniversite adı vermeyim fakat çok iyi bir üniversiteden mezun olmadım. Yalnız eğitimi ingilizceydi.

Uni adi niye vermiyosun millet isyeri adi vermez sen uni adi vermiyosun

Adam okusa bile 4 yıl sonra gelecek arkasından. Sanki onu kovup bu arkadası alcaklar

• Ben yıllık 42000 lira alıyorum(primler dahil), yol - yemek vs falan her şeyi karşılıyorlar, SGK için her ay 5000 lira civarı brüt gösteriyorlar. Aylığa vurdugunda 3500 civarı bir maaş gibi düşünebilirsiniz. 2012'den beri aynı şirketteyim, meslek tekstil tasarım. İlk yıl asgari maaş alıyordum sonra her yıl belirli ölçülerde arttırdılar, bende 2017 maaşımı merakla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Hocam konunuzu hatırlıyorum da iyi bir okuldaydınız sanıyorum. 1400 dolar az değil mi ABD için?

Ogrenci sehrindeyim ben, o yuzden hayat daha ucuz. Burda asistanlik ucreti o sehirde duzgun bir sekilde yasayabilcegin miktar olarak ayarlaniyor. Atiyorum New York'da olsam belki 2 katindan daha fazla kazanirdim ama yasam kalitem ayni olurdu. Hayatimi rahat bir sekilde surdurebildigim icin pek sikinti degil. Ama tabi gezmek etmek istersen cepten yemen sart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Ben yıllık 42000 lira alıyorum(primler dahil), yol - yemek vs falan her şeyi karşılıyorlar, SGK için her ay 5000 lira civarı brüt gösteriyorlar. Aylığa vurdugunda 3500 civarı bir maaş gibi düşünebilirsiniz. 2012'den beri aynı şirketteyim, meslek tekstil tasarım. İlk yıl asgari maaş alıyordum sonra her yıl belirli ölçülerde arttırdılar, bende 2017 maaşımı merakla bekliyorum...

Tasarımın her alanında para var anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mghfreud

Hocam koskoca döviz büroları bu kadar az mı gelir getiriyor?

Bu sadece maaşım hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan1907 kullanıcısına yanıt
    Benimde 1.5 ay oldu... Waaaaa ^-^

• Avukat yok mu

• Doktorum 11.000 sabit maaş + primler... 15 yıl oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgauslu06 -- 27 Ağustos 2016; 12:23:17 >
  • Iç mimar olan yok mu? Öğrencilikte bu kadar zorlanırken ve maketlere para harcarken iyi bir maaş alamamak çok üzer

• musanpa kullanıcısına yanıt
    Kimyager olarak devam eden arkadaşlarımda analiz lab larında neredeyse beleşe çalışıyorlar.Çok sabır ve tecrübe edinmeden para kazanılamayan çok nankör ve türkiyede az gelişmiş bir meslek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

2500 tl
    3d tasarımcıyım
    ortaokul menzunuyum
    oyunda geliştiriyorum bundanda aylık 200 geliyor
    bide ek işler yapıyorm 3d çizimler buda aylk 1000 tl bluyor
    aylığım ortalama 4000 tl ediyor.
    evliyim

hocam ofistemi çalışıyorsun hangi işle meşgulsun. ben fuar stand çizimleri yapan mimarlık firmasında çalışıyorum maaş 2200 , 2 yıl olacak başlayalı. evden freelance nereden ne tür işler alıyorsun

Hocam bende onlinans iç mekan tasarım mezunuyum 3d max ogrenmeye başladım iş ariyorum fakat herkes deneyimli tasarımcı arıyor kimse işe almayınca nasil deneyim kazanirim ki var mi bi öneriniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mermer mezar çırağı 1500 TL

• 1300 tl + 100 tl prim baska da bişe yok ünv mezunuyum
  • Alanında ödüllü tiyatro oyuncusuyum üç yıldır tiyatro yapıyorum ülke genelinde 15 ten fazla turneye çıktım. İstanbulda sahne almadığım kültür merkezi kalmadı dekor taşıdım reji yaptım oyunlarda oynadım hep 'karın tokluğuna' çalıştım şuan işsizim.
    Not: Yaş 18

• quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

İtfaiye şoförüyum evli 2 çoçuk
    Yıl başı 3800 yıl sonu 3600 civarı
    Lise mezunuyum

Hep merak ederim bu ambulans şöförü itfaiye şöförü v.s sadece şöförler mi yoksa söndürme işlemine yada hasta tasıma işlerine de bakarlar mı

itfaiye şoförü söndürme işine karışmaz şöyle ki aracın su pompasını çalıştırıp hortuma su verir ve takip eder ama toplanmada falan yardım ederiz
    ambulans şoförü (112 HIZIR ACİL BELEDİYENİN AMBULANSI ) BELEDİYE için ekipleri için konuşuyorum ilk yardım eğitimi alırlar taşıma işine yardım edecekler çünkü bazı ekiplerde 2 tane bayan ekip üyesi olabiliyor hatta bizde yardıma gidiyoruz taşımaya çünkü bazen çok ağır yatalak hasta olabiliyor

• djali01 kullanıcısına yanıt
    insllah daha guzel maaslar nasip olur

• eleman arayan yok mu
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Sap s ay pi seviyorum bu sistemi ama sadece etiket almak icin kullaniyorum.
    Fabrikada isciyim maasim 2000 tl mesailerle 3000 buluyor
    6 ayda bir enflasyon zammi
    Dini bayramlarda 300 lira cep harcligi
    Senelik izinlerde 400 lira cep harcligi
    6 ayda bir alisveris ceki
    Her 3 senede bir toplu sozlesme zammi buda yaklasik 250 300 arasi degisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir66 -- 29 Ağustos 2016; 1:59:50 >
  • cevher1 C kullanıcısına yanıt
    bu ülkede siz ve sizin gibilerin değeri yok malesef. Artık tiyatrolarda yabancı kökenli oyunlar oynanmayacakmış. Milli birlik ve beraberliğimizi bozuyorlarmış

• Öğrenciyim Okul açıkken Maaş almıyorum ancak Yazları 2 aylığına Mavi tur teknelerinde Tayfalık yapıyorum Haftalık 100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.