Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaand12@

Üniversite öğrencisiyim (bilgisayar mühendisliği hazırlık) amatör youtuber, amatör developer lık yaparak aylık 20₺

Oyun, ders , bilgi tarzında video paylaşımlarımı yoksa vine filan mı
  • 3500+700. İnşaat mühendisiyim ve proje bürosunda çalışıyorum. İş tecrübem tam 1 sene oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuyunca hayatımdan nefret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numb83

2.500 £ teklif uzmaniyim. Yurtdisinda yasiyorum ama kisa sure sonra Istanbul'a kesin donus yapacagim.

Yurt dışında yaşama şansın varsa gerçekten birkaç yıl daha orda kal bence. Ülke berbat durumda en son ne zaman geldiniz Türkiyeye
  • 1300 tl (100 tl si yola, 100 tl si yemeğe)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

1300 tl (100 tl si yola, 100 tl si yemeğe)

Konfeksiyon yada call center mi ?
  • Türk müşterisi yok. Lalelide cadde üstünde dükkan vardı. 10 senedir Türk bir ailenin girdiğini görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yorumları okuyunca hayatımdan nefret ettim.

Evet gerçekten durumu çok çok iyi olanlar var. Ben mesela 8,000 TL lik maaşa 5 senede zor çıkarım ama bir başkası aylık 8,000 TL kazanıyor
  • missioncomplete kullanıcısına yanıt
    tabiki değil. bunun bir kursu ve sertifika sınavı var. Ama ithalat - ihracat, depolama, taşımacılık, lojistik gibi bir sektörlerde çalışanların mutlaka öğrenmesi gereken bir yazılım.

• Ucretsiz anket mi yapiliyor burada neden insanlarin gelir bilgileri isteniyor ki? Calisma ortaminda bile bahsedilmesi uygunsuz ve etik degilken burada herkes gelirini aciklamis, tuhaf..

• Şöyle, android üzerine developerlık yaptığım için android hata ve çözümlerini içeren kısa 1-1.5 dakikalık videolar, son olarakta wot blitz oynanış videoları. Ve şu anda 1 aylık sadece youtube gelirim (her ne kadar aylık eşiğe ulaşmadığı sürece bana ulaşmasada) 3,5 doları (google play geliri yani admob geliri dahil değil) aşmış durumda. Eğer yeni bir pc/laptop alrsam ki alacağım, şu anki içerik sayımın 4-5 katı büyüklüğünde youtube içeriği ayrıca google play developer yolundada şu anki durumumdan çok daha ileride olacağımı tahmin ediyorum. Söz arasında bahsetmekte fayda var, yazılımcı arkadaşlar bana pm ile mesaj atarlarsa sormak istediğim bir kaç soru olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • numb83 N kullanıcısına yanıt
    Ne işin var hocam Türkiyede ekonomi berbat.Ekonomik kriz var. çalışma şartları çok kötü.İşçiye zulüm var emeğin karşılığı yok tam bir kölelik düzeni var ve maaşlar korkunç derecede yaşam seviyesinin altında.Piyasada para filan dönmüyor.
  • Aylık 5200 + yılda bir defa 13000. Bunlar dışında bir kuruş extra yada ticket falan yok fazla mesai de yok

• bulunduğumuz yer allahtan çok pahalı biryer değil bi tane anlaştığımız restaurant var o fix 12 yaptı bize birde başka bir yer var orası da 12 lira ya veriyor. Ancak Leventte falan çalışıyor olsam değil 12 22 anca yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yorumları okuyunca hayatımdan nefret ettim.

Evet gerçekten durumu çok çok iyi olanlar var. Ben mesela 8,000 TL lik maaşa 5 senede zor çıkarım ama bir başkası aylık 8,000 TL kazanıyor

Ben akrabamın yanında mağazada çalışıyordum, araba ıle getır gotur işi yapıyordum. Örnegın atolyeye malzeme gotuyordum sonra kargoya satılan urunlerı goturuyordum.
    Bana 2500 - 2700 ( yemek dahil ) maaş verıyordu. Arabada evin oldugu ıcın eve arabayla gıdıp gelıyordum. Bu bahsettıgım iş 1-2 sene onceydı.

Şimdi iran kargosunda calısıyorum, aslında burada rahatım basımda patron yok, dairedeyim ama aslında ofis ve kargo. Gelen malları içeri alıyorum tartıp tekrar gelen arabaya yuklemeye yardım edıyorum. İş bu aralar çok az dıye bılgısayar basında oturarak gecıyor gunum. Maaşım az ve memnun degılım, patron iranlı kendısı ıranda, buraya annem bakıyor mudur gıbı dusunun, bende yanında calısıyorum bu yuzden rahatım maaşım 2.200 tl, yemek yol bana ait degıl.

Turkıye de bu maaş bence çok az, bana extradan annem yardım edıyor dıye maasım 2.200 normalde 1800 tl verıyorlar yol + yemek parası vermıyorlar. Yaş 23 oldu sanırım artık geç ama unuversıteye gırmek ıstıyorum ama ne okuyacagımı bılmıyorum karar veremıyorum, boyle işleri sevmıyorum bıraz dısarıda olmak ıstıyorum çok sıkılıyorum. Bu arada yabancıyım azeriyım. :(

Edit: Yaklaşık 8 aydır burda çalışıyorum, 6 ay sonra zam yapıcam demıslerdı patronun ırandan gelmesını beklıyorum, telefondan zam yap demeye cekınıyorum. Maaşım 2.500 olsun ıstıyorum. Bu iş ile ben bir yere varacagımı zannetmıyorum anca boyle zaman gecırıyorum.

edit 2 : Sabah 9 - 10 arası açıyoruz, akşam 6 - 7 arası kapatıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Ağustos 2016; 11:49:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dhretireduser

Ucretsiz anket mi yapiliyor burada neden insanlarin gelir bilgileri isteniyor ki? Calisma ortaminda bile bahsedilmesi uygunsuz ve etik degilken burada herkes gelirini aciklamis, tuhaf..

Hocam gelir açıklamanın nesi tuhaf ? zaten insanlar meseleğini söyledikten sonra herkesin aklında 3 aşağı 5 yukarı maaş orantısı oluşuyor . Gizlemenin anlamı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas1

Aylık 5200 + yılda bir defa 13000. Bunlar dışında bir kuruş extra yada ticket falan yok fazla mesai de yok

Aman hocam ticket olsa ne olmasa ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Şöyle, android üzerine developerlık yaptığım için android hata ve çözümlerini içeren kısa 1-1.5 dakikalık videolar, son olarakta wot blitz oynanış videoları. Ve şu anda 1 aylık sadece youtube gelirim (her ne kadar aylık eşiğe ulaşmadığı sürece bana ulaşmasada) 3,5 doları (google play geliri yani admob geliri dahil değil) aşmış durumda. Eğer yeni bir pc/laptop alrsam ki alacağım, şu anki içerik sayımın 4-5 katı büyüklüğünde youtube içeriği ayrıca google play developer yolundada şu anki durumumdan çok daha ileride olacağımı tahmin ediyorum. Söz arasında bahsetmekte fayda var, yazılımcı arkadaşlar bana pm ile mesaj atarlarsa sormak istediğim bir kaç soru olacak.

Sabır ve ince ince işlenen bir çalışma sizinki kolay gelsin yolunuz açık olsun

• Nipheria kullanıcısına yanıt
    2010 da 25 yaşındayken başladim. Giriş maaşım 900 lira idi :)) 2014 de askere gittim geldim devam ediyorum aynı yerde .. staj yaptığım yer burası...

• Kalite Kontrol Sorumlusuyum

1408 + 123.53 Agi +ssk+yemek

Cumartesi %50 Pazar %100 Mesai (Zorunlu Değil)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.