Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baris4hin

Kalite Kontrol Sorumlusuyum

1408 + 123.53 Agi +ssk+yemek

Cumartesi %50 Pazar %100 Mesai (Zorunlu Değil)

Düşük bence son kontrolcüsün sonuçta bu işi iyi bildiğin anlamına geliyor ki kalite kontrol görevini almışsın. 1600 lerde filan olmalı
  • Elektrik Elektronik Mühendisliği'nden Mayıs 30 çıkışımı aldım, 1 Haziran iş başı yaptım.

2500 TL + 15 TL * İş Günü Ticket.

Alanımın dışında iş yapıyorum diyebiliriz şu anda Görüntü İşleme ile uğraşıyorum. Geçen yıl stajeri olduğum yerdeyim o yüzden iş arama gibi bir derdim olmadı, konu ilgimi çeken Ar-Ge yüklü bir konu olduğu için uğraşırken sıkılmıyorum.
  • 4 yıldır pro öğrencilik son maaşla 400 tl
    8-5 mesai hafta sonu tatil
    mezun olunca : yok öyle bi dünya
  • Arkadaşlar ticket dediğiniz nedir ? Restaurantlarda yemek yemeye yarayan ticket mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelanieAngel

Turkiyede durumlar nasıl maaş anlamında

Devlette 3275 2016 itibari ile 3-4 sene önceye kadar özelde 5-6 bin civarı iken kontenjan ve okul sayısını ihtiyaç çok deyip arttıran sayın sağlık bakanımız 2 kişi atama yapınca bizde çareyi yurt dışında bulduk Allah mavi diploması olmayan fzt lere kolaylık versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir şitkette Shuttle işi yapıyorum B sınıfı ehliyet,src-2,src-4 belgelerim var 1500 lira maaş başkada bir geliri yok saat zamanlamasıda yok günün her saati iş olabiliyor sanırım servis çeksem daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar ticket dediğiniz nedir ? Restaurantlarda yemek yemeye yarayan ticket mı ?

Hocam ticket hem kart şekilinde oluyor hemde yemek çeki şeklinde . Çek şeklinde olanın üzerinde yazar 5 tl 12 tl 20 tl v.s
  • Teşekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: paker

Özel bir şitkette Shuttle işi yapıyorum B sınıfı ehliyet,src-2,src-4 belgelerim var 1500 lira maaş başkada bir geliri yok saat zamanlamasıda yok günün her saati iş olabiliyor sanırım servis çeksem daha iyi.

Birikiminiz varsa 12-16 kişilik minibüs alıp okul yada kreşlere servis çekmenizi öneririm. 1 öğrenci için ortalama 120 TL aylık alınıyor 16*120 = vs.vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: paker

Özel bir şitkette Shuttle işi yapıyorum B sınıfı ehliyet,src-2,src-4 belgelerim var 1500 lira maaş başkada bir geliri yok saat zamanlamasıda yok günün her saati iş olabiliyor sanırım servis çeksem daha iyi.

Birikiminiz varsa 12-16 kişilik minibüs alıp okul yada kreşlere servis çekmenizi öneririm. 1 öğrenci için ortalama 120 TL aylık alınıyor 16*120 = vs.vs.

Hocam birikim vardı bir hastalık geçirdim elde avuçta ne varsa oraya gitti hatta kredi çektim bu yüzden şuan onu ödüyorum o yüzden 3 kuruşa sürünüyorum.

• iyi paralar alan baya varmış yalan yazmamışlarsa Allah daha çok versin
    2 yıllık programcılık mezunuyum a101de vatanda otelde muhasebede vs calıstım 1300 üstü göremedim daha
    mouse tutmayı bilmeyen arkadaslarım 2k civarı alıyor masa başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

iyi paralar alan baya varmış yalan yazmamışlarsa Allah daha çok versin
    2 yıllık programcılık mezunuyum a101de vatanda otelde muhasebede vs calıstım 1300 üstü göremedim daha

Şans işi. 4000-8000 arası iş sahiplerinin bazısı gerçekten okudukları bölümlerden dolayı o maaşı alıyor bazısı tecrübeden. Yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

iyi paralar alan baya varmış yalan yazmamışlarsa Allah daha çok versin

Tekrar alıntı yaparak cevaplıyorum kusura bakmayın dayımdan örnek vericem.

Kendisi kaynakçı . Sadece 1 ay almanyada eğitim gördüğüne dair belge var elinde ve 10 yıllık tecrübesi. 40 küsür yaşında. Elini işe hiç değdirmese sadece tecrübesini ve tekniğini kullansa 3000-3500 TL maaşla başlıyor
  • maaş almam veririm.
  • yaş 25
    uny sonrası hemen vatana başladım 2013 sanırım 900-1000
    sonra dayım spor salonu açtı 9 ay kadar calıstım-1000
    sonra bi tatil köyünde muhasebe -1250
    sonra 2.5 ay kadar a101 -1300

otel fena degildi kalacak yer yol ve yemek onlara aitti
    artık asgari ücrete calısmak istemiyorum bakalım hayırlısıyla bi iş bulabilirsek
  • 2300 diyolar ama bilmiyorum bize o kadar düşmz heralde.

• 2013'de vatana bende başvuru yapmıştım görüşmeye gittim topkapı merkeze. Biz sizi ararız dediler aramadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-Foodie -- 24 Ağustos 2016; 12:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

Şuan C sınıfı İSG uzmanıyım 3000tl+yol+yemek c.tesi pazar tatilim.B sınıfına yükseldiğimde ort.5000tl olacak maaşım ama mesleği herkese tavsiye etmem riskli iş.İş kazalarının bedeli ağır olabiliyor.

İSG de geleceği nasıl görüyorsunuz. bir ara kursa gidesim vardı ama sonradan 1-2 sorun çıktı vazgeçtim.
  • 2250 tl

• Bu soruya yaşadığı yeride eklemek lazım çünkü hükümetin mükemmel İstanbulu doldurma politikası sonucu şirketler bile artık aynı iş için İstanbula ayrı izmire ayrı maaş öneriyor.

Ör : Bir Holding yaklaşık 4 yıl önce bilg müh pozisyonu için istanbula 5 bin verebilirim derken izmir de kalacaksam bu rakamı veremeyiz max 3500 olur demişti.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.