Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2600 maaş+450 sds+300 yemek+yılda 4 ikramiye 2 tam 2 yarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

5 yıllık bekar öğretmenim: 2630+Ekders(Ben geçen yıl 400-500 arası ekders aldım ama aşırı ineklersen 1500tlye dayanabiliyor ekders.)

Evli öğretmen +100-150 tl aile tazminatı gibi birşey alıyor.Çocuk varsa çocuk başına 30-50 tl daha alıyor.(geçen sene otuz küsurdu ve üçüncüden sonrasına para yoktu.)

Ne öğretmeni olduğunuzu sorabilir miyim acaba?

Ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olmak istiyorum da tavsiye eder misiniz sizce?

Ayrıca lisede öğretmen olanların maaşının 3000'den fazla olduğunu duymuştum yanlış mı biliyorum acaba?

Ayrıca doğuda çalışmak nasıl sizce şartlar zorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

Yeni başlayacak olanlar için birşey diyemem ama şuan piyasadaki tecrübeli bütün personel biryerlerde güzel maaşlarla çalışıyor.Geleceği şuan için güzel Türkiye iş güvenliği açısından tam bir fiyasko.İş kazalarında avrupada1.yiz Günde ort. 5 insan iş kazasında ölüyor.Bunun içinde bakanlık bu konu üzerinde çok duruyor ve çalışmalar geleceğe yönelik.

Hocam aslen çevre mühendisiyim, 2006 senesinden beri de çevre-sağlık-iş güvenliği konusunda çalışıyorum.

Yeni başlayacaklar için elbette piyasa düşük. C olarak başlanıp, belirli bir sene çalıştıktan sonra ilave eğitim + sınav ile B, aynı şekilde yine bir süre çalışma ve sınav ile A olunabiliyor. Piyasada C uzman çok, genelde OSGB'lere düşük ücretlerle girebiliyorlar. OSGB'ler değişik sektörleri görmek açısından bir avantaj, ama uzun vadeli aksiyonları hayata geçirmek konusu pek mümkün olmuyor.

İSG konusunda tezsiz yüksek lisans yapılarak da, çalışma süresi beklenmeden B olunabiliyor - ki pek çok kişi bunu tercih ediyor. Yeni işe alım yapacağız şirket bünyesinde 2 iş güvenliği uzmanı. Bakıyorsun adam B sınıfı ama, C alıp, direkt yüksek lisans yapıp B almış. Tecrübe neredeyse sıfır.

Bakanlığın yaklaşımı çokça eleştrildi, ama bir yerden başlamak lazım. Emin olun fabrikalarda bir 10 sene öncesine göre inanılmaz gelişme var iş güvenliği konusunda. Ama küçük ve orta ölçekli işletmeler çok geriden geliyor. Bu işler bir günde olmuyor, özellikle inşaat sektörünün iyileştirilmesi lazım, ölümlü kazaların büyük kısmı burada gerçekleşiyor.

Bu konuda sendikalara da aslında çok büyük görev düşüyor. İş güvenliği aslında işçi haklarının en başında gelmesi lazım - ama maalesef bu konuda ses çıkartan bir sendika ne duydum ne gördüm.

Neyse, konuyu fazla kirletmeyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni mezunum bilgisayar mühendisliğinden.
    Az çalışanı olan bir savunma sanayi şirketinde çalışıyorum. okul bitmeden önce part time 1.5 yıl çalıştım. Part time zamanı 2500 maaş alıyordum.
    Şuan 4000 Maaş +250 multinet(yemek) + 300(yakıt)
    hafta sonu mesai 1.5 kat veriliyor.
    yılda ek 2 maaş veriliyor.
  • Sömürülmeye müsait bir emekçiyim.8 yıldır aynı işyerindeyim.sabit 08;00-16;00 çalışıyorum,pazar tatil.1.600 lira maaş+%10 prim+agi+3ayda bir tam maaş ikramiye+3 ayda bir çocuk parası (okula gitmeyen 1 çocuk için 180 lira)+1.500 kg kömür yardımı+yıllık 750 liralık erzak.3-4 sene önce durum daha iyiydi sendika geldi ortalığın anasını ağlattı.bu devirde diploma falan hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnafım, aylık gelirim değişiyor. 6 bin olduğu da oluyor 15 bin olduğu da.
  • Öğrenciyim, 18 yıl oldu başlayalı. Maaş: 0. Az kaldı az :D
  • Konuyu açtım ve okumadığım 1 cevap bile yok. Yazanların ortalama %75'i 2000 TL nin üzerinde ve bu miktara ek aldıkları ticket ikramiye erzak v.s var. Gerçekten firma isimlerini çok merak ediyorum. Yazmak isteyen konuya yada özelden yazabilir Bir başka ihtimalde konu trollenmiş olabilir. Ben Türkiyede bu kadar fazla imkan tanıyan firma tanımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

2500 tl
    3d tasarımcıyım
    ortaokul menzunuyum
    oyunda geliştiriyorum bundanda aylık 200 geliyor
    bide ek işler yapıyorm 3d çizimler buda aylk 1000 tl bluyor
    aylığım ortalama 4000 tl ediyor.
    evliyim

hocam ofistemi çalışıyorsun hangi işle meşgulsun. ben fuar stand çizimleri yapan mimarlık firmasında çalışıyorum maaş 2200 , 2 yıl olacak başlayalı. evden freelance nereden ne tür işler alıyorsun
  • 1850 Net Maaş + agi 2 çocuk + 2tek 1 çift maaş yani yılda 16 maaş + yol + yemek + sigorta + kışın yakacak, bayramlarda erzak desteği + nadirde olsa fazla mesai x2 + cumartesi, pazar yok hertürlü resmi ve dini bayramlarda tatil.

Bir fabrikada bilgi işlem memuru olarak görev yapıyorum donanım kısmında. Zaten 2 kişiyiz ve diğeri şefim yazyıymcı. 5 aydır çalışıyorum.

Edit : Türkçe karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 24 Ağustos 2016; 15:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Navigator

gemide güverte stajyeriyim 2000 tl

Maainödemelerinde sıkıntı oluyor mu/ özelden mesaj atarsanız memnun olurum

• Web işi yapıyorum 20 yaşında öğrenciyim sabit olmayan bir gelirim var. Yaptığım iş 1200 ile 2000 arası gelir sağlıyor. +600 burs.

Hala niye fakirim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Sömürülmeye müsait bir emekçiyim.8 yıldır aynı işyerindeyim.sabit 08;00-16;00 çalışıyorum,pazar tatil.1.600 lira maaş+%10 prim+agi+3ayda bir tam maaş ikramiye+3 ayda bir çocuk parası (okula gitmeyen 1 çocuk için 180 lira)+1.500 kg kömür yardımı+yıllık 750 liralık erzak.3-4 sene önce durum daha iyiydi sendika geldi ortalığın anasını ağlattı.bu devirde diploma falan hikaye.

hangi ildesin? hala kömür yardımı vs verildiğine göre büyük bir şehir değil herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0LDWAVE

Benim gençliğim ayni meslegi yapmakla gecti lafta 7 yildir bilgisayarciyim format donanim guvenlik sistemleri filan ama tam esnaf modundayim yani aldigim maas 1000 sigorta yok abimin yaninda calisiyorum. arkadaslar vaktim bol ve surekli elimin altinda internet var yazılımla filan hic ugrasmadim web sitesi filan bana tavsiyeleriniz nelerdir ufaktan baslasam ekstra para kazansam

Önce iyi derecede ingilizce öğrenin 1-2 yıl başka hiçbir şey öğrenmeye çalışmayın. Sonra meslek seçin kendinize. Photoshop olabilir, web tasarım olabilir, Autocad olabilir. Sonra o bilginizle iş bulursunuz. Mesela iyi derecede Photoshop öğrenseniz Reklamcılık yapan dükkanlarda, yerel gazete, dergi basan tv kanallarında vs. iş bulabilirsiniz. Ya da Autocad öğrenseniz mühendislik, mimarlık bürolarında iş bulabilirsiniz. Ama o programın kitabını yazabilecek kadar iyi öğrenmeye bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 24 Ağustos 2016; 17:38:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

quote:

quote:

quote:

12 Saat Günlük 40 TL + Prim

Komi - Garson olayı sanırım - yada satış temsilcisi . 12 saatte ne kadar molanız var

Garson hocam 12 saatte müşteriler ne zaman gelmesse o kadar mola yapıyorum yani toplasan 30 veya 1 saat arası

Elit yerlerde kolaydır aslında ama halka hitap eden köy kasaba gibi yerlerde zordur.

Ekmeği kes çorbayı servis et boşları topla tezgaha geç ekmekleri yenile müşteriyi gözetle servis yap derken baya yoruluyor insan ve alınan para kesinlikle emeğin karşılığı değil. 12 saat çalışan garsonun 100 kominin 70 alması lazım ama vasıfsız olan herkes yapabildiğinden maaşları düşük.

Tamda üzerine bastın hocam Metro Dinlenme Tesislerinde çalışıyorum dediklerinin aynısını yapıyorum bu sabah 8de eve geldim ayaklarım kopuyor

Bende yaptım garsonluk. Aslında garson değilsindir yani bulunduğun ortam içinde herşeye yardım eden kişisindir. Dilerim daha güzel mekanlarda yaparsın bu mesleği

İnşallah hocam Ama dışarıya vakit kalmıyor akşam 8 sabah 8 valla akşamcı olmak güzel ama düğün vs. gidemiyorum o koyuyo

• Yıllık 2 milyon euro alıyorum futbolcuyum. Yani aylık net gelirim hemen hemen 185 bin euro hiçbir işe yaramıyorum takımımın kanını emiyorum gelen teklifleri red ediyorum. Hedefim yatarak bu parayı kazanmak.

• Senkei kullanıcısına yanıt
    bende teknik ressamım ufak bir yerde başladım 1500 devam ediyoz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmert75

Xamarin ile android ve ios ikisini birden cross platform geliştiriyorum.

Native kadar performanslı oluyor mu ? Native kadar kişiselleştirebiliyormusun? Kişiselleştirebiliyorsan ne kadar kişiselleştirebiliyorsun? Uygulamanın işlevi nedir genel olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

bende teknik ressamım ufak bir yerde başladım 1500 devam ediyoz bakalım

Hayırlı olsun hocam. modelleme mi sade autocad falan mı ?
    solid catia çok revaçta bilmekte fayda var
  • Normalde biyomedikal teknisyeniyim. Malesef ülkemizin hastaneleri pardon ticarethaneleri insan hayatına hiç önem vermedikleri için doğal olarak biyomedikal personelinede değer vermiyorlar Bursa'nın en büyük özel hastanesinden işten ayrılırken maaşım 1000 liraydı. 3 yıl çalıltım. Şuanki çalıştığım sektör otomativ 1 yıl olacak işe başlayalı 2300 civarı alıyorum bayram paraları erzaklar yılbaşı vs.vs. sosyal imkanları üstdüzey insan üniversite okuduğuna pişman oluyor lise den girdim otomativ fabrikasına. Not; Ülkenin sağlık ticarethaneleri hakkında 3 cilt ansiklopedi yazabilirim.. :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.