Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general263 G kullanıcısına yanıt
    Anladım değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Makina Muhendisiyim 4000+yemek+araç

Hocam nereden mezunsunuz ve kaç yıldır çalışıyorsunuz. Bi de makine mühendisliği okunur mu? Yani hayalimde böyle arge firmasında falan yeni şeyler üretmek bunları test etmek istiyorum. Olabilir mi böyle bi şey? Çok mu hayalprestim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MK MarineBoy

Elektrik Elektronik Mühendisliği'nden Mayıs 30 çıkışımı aldım, 1 Haziran iş başı yaptım.

2500 TL + 15 TL * İş Günü Ticket.

Alanımın dışında iş yapıyorum diyebiliriz şu anda Görüntü İşleme ile uğraşıyorum. Geçen yıl stajeri olduğum yerdeyim o yüzden iş arama gibi bir derdim olmadı, konu ilgimi çeken Ar-Ge yüklü bir konu olduğu için uğraşırken sıkılmıyorum.

hocam hangi üniversiteden mezunsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Makina Muhendisiyim 4000+yemek+araç

Hocam hangi üniversiteden mezunsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Öğretmenim maaş 2800 ekderssiz.

Hocam hangi bölüm öğretmenlikte?
  • Öğrenciyim aynı zamanda turkcell de çalışıyorum.Yaz ayları 1800 civarı maaş + yaklaşık 500 prim ile 2200/2300 ü buluyorum.Okul zamanı da part time geliyorum.Haftada 3 gün gelip yaklaşık 1000 lira veriyorlar.Bu devirde jele öğrenciye gayet iyi bi maaş

• elektronik ve haberleşme mühendisiyim 9 aydır özel bir şirkette çalışıyorum. Normalde 2,5 - 3 arası ama iki aydır 5 civarı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmert75

Evet hatta, performans testlerinde daha hızlı çıktığı da görülüyor. Yazdığın kodu Xamarin compiler ları sayesinde ios ve android için derliyor %90 ın üzerinde ortaklaşıyor kod. Detaylı bilgi istersen bu siteyi ziyaret edebilirsin.http://www.xamarintr.com/

Hiç inandırıcı gelmiyor yahu. Staj yaptığım firma neden ios ve android developer alıyor o zaman direk xamarin alsın kapatsın mevzuyu Bu kadar basit olabilirmi ki? Mesela Picasso library kullanıcam projede resim çekicem web üzerinden buna izin veriyormu xamarin? Kütüphane ekleyebiliyormuyum ? Githubda çok güzel kütüphaneler var mesela bunlardan yararlanabiliyormuyum ?

• bilgisayar programcılığı okursam + kpss ye girersem 2k üstü maaş alma ihtimalim ne kadar
  • yüksek maaş almak isteyen birisiyim yüksek derken 2k , 3k ama türkiyede bilişimde insanların üstüne 1.500 lira giydiriyorlar sadece bütün dilleri öğrenip tüm gün evde site yapıp satmak lazım öyle güzel para gelir .
  • Pöh 4.500 - 6.000 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: rapqolik

bilgisayar programcılığı okursam + kpss ye girersem 2k üstü maaş alma ihtimalim ne kadar

Hocam kendizi gelistirirseniz 2 k deil 5 k bile alirsiniz sektorde acik var ama herkes sizlaniyor is yok diye sen sadece okulunu okursan issiz kalirsin kendini gelistirmelisin.

• yahu arkadaş zaten okula felan bırakırsak öğrenme işini iş yerine adım atamayız yani kendi geliştir meliştir dede korkut masalı oldu artık
  • quote:

yahu arkadaş zaten okula felan bırakırsak öğrenme işini iş yerine adım atamayız yani kendi geliştir meliştir dede korkut masalı oldu artık

Sadece diploma yetiyorsa bilgi olmadan buyurun hocam sektor orda

• sadece diplomada yetmiyor birşey öğrenmekte kurtarmıyor temel çökük
  • quote:

sadece diplomada yetmiyor birşey öğrenmekte kurtarmıyor temel çökük

Universitelerde liselerde ogrenen bilgilerle hic temel olusmaz hocam ingilizce kaynaklarda cok iyi videolar var youtubede goz atin

• Her gün işe gitmek için akşam erkenden uyuyorsun be tüm günün işte geçiyor. Bunun karşılığında koltuk takımı alıyorsun. Gerçekten de acınacak durumdasın

• ben onu demiyorum şimdi mesela okul toplam 3 dil mi öğretiyor şirketler istiyor 6 dil maaş verdikleri maaş 1.800
  • İlkokul öğretmeni ek derslerle 3700

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.