Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Namık Kemal Üniversitesi İklimlendirme Soğutma + İstanbul Aydın Ünv. Mak müh. DGS ile geçtim tam burslu olarak. Eğitmenlerin tavsiye ettiği kitaplar dışında pek bir yararı olmadı okulun ne yazık ki, iaü ve benzeri "üniversite" tercih edeceklerin kulağına küpe olsun.

2014 de mezun oldum ama daha iki yıllık okurken stajlarımı şuan çalıştığım şirkette yapıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

İşin gerçeği maaş demek kölelik demek bu kadar basit. Yaşım 36 1 gün dahi çalışmadım..

Çok haklisin hocam , da nasıl geçinecez çalışıp para kazanmak lazım.

Evli misiniz ?

Nasıl para kazanıp hayatınızı idame ettiriyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebeyen E kullanıcısına yanıt
    Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - Trakya Üniversitesi hocam.
  • 700 -900 € arası. Saatine göre değişiyor. Part time haftada 4 gün. Bir günde maksimum 6 saat çalışıyorum. Bazen 2 oluyor bazen 4.

• jonsnow1453 kullanıcısına yanıt
    Sınıf öğretmeniyim 2 senelik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli Komutan kullanıcısına yanıt
    kocaeli'de yaşıyorum.kömür kullanana 1.5 ton kömür,doğalgaz kullanana 800 lira yakacak parası veriliyor.işyerinde çalışan 1.200 kişiden 700'ü kömür alıyor.
  • 2750 TL.

• shakircan kullanıcısına yanıt
    çalıştığım işyerinde hem vardiya amirliği yapıp hemde a sınıfı sertifikalı 2 orman mühendisi var.varyemez patronun hem vardiya amiri maaşı hemde üzerine isg uzmanlığı için 3.500-4.000 lira maaş vereceğini sanmıyorum.
  • Okurken ek olarak dj lik yapmak istiorum yapan varsa maddi acidan ne kadar yardimci olur bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

İşin gerçeği maaş demek kölelik demek bu kadar basit. Yaşım 36 1 gün dahi çalışmadım..

Çalışmadan parayı nasıl kazanıyorsun hocam?

Kazanmıyorum ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

quote:

Orijinalden alıntı: decobaz

bende memurum ancak acemi bi webmaster sayılırım hocam. Tam tersi durumdayız o halde.

Hocam bende acemiydim 4 yilda sitede hemen hergun yeni sey deneye deneye tecrube kazandim.Ac bi site surekli dene kendi teknigini bul.Eger Wpdenacarsan site sana bi eklenti soylerim kisa vadede siite ucar para kazanirsin ama site ban yer boyle vur kac yapacakdan soyleyim.ozelden.

Hocam bir kaç kez blog açmayı düzenlemeyi denedim pek beceremedim bir daha da üstelemedim ancak wordpresse girişip kendimi geliştirmek istiyorum. Siz kurs filan aldınız mı? Yoksa deneye deneye mi öğrendiniz? Bana ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

quote:

Çok haklisin hocam , da nasıl geçinecez çalışıp para kazanmak lazım.

Evli misiniz ?

Nasıl para kazanıp hayatınızı idame ettiriyorsunuz ?

Bekarım hocam para kazanmıyorum..

• A.E.C kullanıcısına yanıt
    Özel sektör mu

• quote:

Orijinalden alıntı: genso

quote:

quote:

bende memurum ancak acemi bi webmaster sayılırım hocam. Tam tersi durumdayız o halde.

Hocam bende acemiydim 4 yilda sitede hemen hergun yeni sey deneye deneye tecrube kazandim.Ac bi site surekli dene kendi teknigini bul.Eger Wpdenacarsan site sana bi eklenti soylerim kisa vadede siite ucar para kazanirsin ama site ban yer boyle vur kac yapacakdan soyleyim.ozelden.

Hocam bir kaç kez blog açmayı düzenlemeyi denedim pek beceremedim bir daha da üstelemedim ancak wordpresse girişip kendimi geliştirmek istiyorum. Siz kurs filan aldınız mı? Yoksa deneye deneye mi öğrendiniz? Bana ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Deneye deneye hocam acin bir site ben size yardimci olurum

• 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: flocky88

quote:

Orijinalden alynty: genso

quote:

quote:

Orijinalden alynty: decobaz

bende memurum ancak acemi bi webmaster sayylyrym hocam. Tam tersi durumdayyz o halde.

Hocam bir kaç kez blog açmayy düzenlemeyi denedim pek beceremedim bir daha da üstelemedim ancak wordpresse giri?ip kendimi geli?tirmek istiyorum. Siz kurs filan aldynyz my? Yoksa deneye deneye mi ö?rendiniz? Bana ne tavsiye edersiniz? Te?ekkürler.

Wordpresslik de?ilde daha çok korsan program oyun vb. bir site dü?ünüyorum yanly? my dü?ünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alynty: genso

quote:

quote:

Orijinalden alynty: decobaz

bende memurum ancak acemi bi webmaster sayylyrym hocam. Tam tersi durumdayyz o halde.

Hocam bir kaç kez blog açmayy düzenlemeyi denedim pek beceremedim bir daha da üstelemedim ancak wordpresse giri?ip kendimi geli?tirmek istiyorum. Siz kurs filan aldynyz my? Yoksa deneye deneye mi ö?rendiniz? Bana ne tavsiye edersiniz? Te?ekkürler.

Wordpresslik de?ilde daha çok korsan program oyun vb. bir site dü?ünüyorum yanly? my dü?ünüyorum.

Korsana karsiyim boyle birsey yaparsaniz destek vermem hocam malesef

• Peki fikir önerin onu yapayım.
  • quote:

Peki fikir önerin onu yapayım.

Rekabeti dusuk alanlara yonelin.Lider site olun

• Mantıklı. Peki hangi alan?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.