Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saati 100 liradan haftada 2 saatten 15 öğrenciye özel ders.
    Atansam 3.5 da ordan gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet memuruyum tam calisirsam 4500 civarı.
    2 yıllık memurum.

• trueblueee kullanıcısına yanıt
    Ben varim hocam, SAP + excel ve outlook kullaniyorum sadece :)

• Senkei kullanıcısına yanıt
    şuan solid üzerine çalışıyorum autocad basit ve gelişimi pek olmayan bir alan inş kısa bir süre sonra catia eğitiminide alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youxell35 -- 24 Ağustos 2016; 23:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMyLife

Ya bi az salla kardeşim be :D senin o dediğini "kimyasal tanker" gemisinde ki 1. Kaptan anca alıyor. He yeni mezunsun sanırım sana da öyle yedirmişler (4 sene denizcilik lisesi 2 sene yüksek okul mezunu olalı 2 sene oldu)

uzakyol tanker maaşlarindan haberdar degilsiniz anladigim kadariyla zabitan 3300 USD,2. kpt 5600 usd,kaptan 7500 usd 4+1, firma ismide vereyim yasa tanker ehliyetinizi yükselttikten sonra başvurabilirsiniz,, madem 8 yildir denizciliğin içindesiniz şuraya da girin bi inceleyin maaşlari sektor 3000 gt ile sınırlı degilhttp://dumensuyu.com/category/is-ilanlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Navigator -- 24 Ağustos 2016; 23:54:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Şirketim bildiğiniz kurumsal bir şirket. Hatta türkiye'nin en büyük ilk 100 şirketi içinde geçen seneyi 37.sırada kapadık. Ben 2008'de ilk işe başladığımda sıradan bir personeldim ve 1400 lira maaşla işe başlamıştım. Terfiler, atamalar, yurtdışı görevleri derken bugün bu kademedeyim. Benim bir üstüm departman müdür yardımcısı. Daha sonra müdürlük, sonrası koordinatörlük var. Ondan sonrakiler hatır gönül, aynı kulüp gibi ilişkilerle elde edilen basamaklar. Şirket içinden değil de, genelde dışarıdan atamayla ulaşılabilecek kadrolar bunlar.

tiryaki agro gıdamı yani ilk 100de 37. onlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenderer

Ben varim hocam, SAP + excel ve outlook kullaniyorum sadece :)

Maaş ve sektör nedir hocam? Ben 2000 TL alıyorum yaklaşık. Haftada 45 saat çalışıyorum.
  • 12 maaş + 3 ayda bir ikramiye + 6 ayda bir prim + yılda bir ek ödeme + ayda 300 kusur yemek + cumartesi/pazar tatil + özel sigorta

Günde 8 veya 8buçuk saat çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnz207070 -- 24 Ağustos 2016; 23:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapqolik

bilgisayar programcılığı okursam + kpss ye girersem 2k üstü maaş alma ihtimalim ne kadar

kpss + 2 yıllık okulla zaten devlette 3k ile başlıyorsun ,azmedip mühendisliğe 2 yıl daha okursan 4k+ ,5k olması lazım.
  • yok hocam işin aslı yetişkinlerin kafasını kurcalayan tek sorun her zaman SAYILAR.
    kimse ne yaparsın nelerden hoşlanırsın demez, kaç yaşındasın kaç kardeşsin ne kadar harcıyor ne kadar kazanıyorsun..
    hep sayılar.
    yetişkin insanların en büyük sorunu..
    kaç para kazandığımı sormuş topic sahibi yazdım ama ne kadar giderim olduğunu sormamış mesela o yüzden bu mebla gözünüze
    büyük göründü..
  • Hiç aşçı yok mu beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Navigator

quote:

Orijinalden alıntı: FearMyLife

Ya bi az salla kardeşim be :D senin o dediğini "kimyasal tanker" gemisinde ki 1. Kaptan anca alıyor. He yeni mezunsun sanırım sana da öyle yedirmişler (4 sene denizcilik lisesi 2 sene yüksek okul mezunu olalı 2 sene oldu)

uzakyol tanker maaşlarindan haberdar degilsiniz anladigim kadariyla zabitan 3300 USD,2. kpt 5600 usd,kaptan 7500 usd 4+1, firma ismide vereyim yasa tanker ehliyetinizi yükselttikten sonra başvurabilirsiniz,, madem 8 yildir denizciliğin içindesiniz şuraya da girin bi inceleyin maaşlari sektor 3000 gt ile sınırlı degilhttp://dumensuyu.com/category/is-ilanlari/

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: The Navigator

quote:

Orijinalden alynty: FearMyLife

Ya bi az salla karde?im be :D senin o dedi?ini "kimyasal tanker" gemisinde ki 1. Kaptan anca alyyor. He yeni mezunsun sanyrym sana da öyle yedirmi?ler (4 sene denizcilik lisesi 2 sene yüksek okul mezunu olaly 2 sene oldu)

uzakyol tanker maa?larindan haberdar degilsiniz anladigim kadariyla zabitan 3300 USD,2. kpt 5600 usd,kaptan 7500 usd 4+1, firma ismide vereyim yasa tanker ehliyetinizi yükselttikten sonra ba?vurabilirsiniz,, madem 8 yildir denizcili?in içindesiniz ?uraya da girin bi inceleyin maa?lari sektor 3000 gt ile synyrly degilhttp://dumensuyu.com

Tanker için do?rudur, rakamlar bu ?ekilde.. Ykilen hayat paha biçilemez... Güverte mezunu olarak kysa bir süre çaly?yp sonradan karada devam etmi? biri olarak tam anlamyyla para için hayatyn içine s.çmak deyimidir bu meslek. Uzun yyllar denizde çaly?my? adamlarla çaly?mak çok zor. Ço?u syyyrmy? oluyor, normal olan da hayaty yskalady?y için ot gelip ot gidiyor. Ne yol yordam biliyorlar, ne karakterleri oturmu?. Adamlaryn tam karakterinin oturaca?y yyllarda gemilerde olduklary için 40 ya?yna gelmi? karakter yoksunu birçok kaptanla beraber çaly?yyorum. Adamlar neye nasyl tepki verece?ini, nerede nasyl konu?aca?yny ö?renememi? bu ya?laryna kadar. Gemide 10-15 tane sapla vakit geçirince böyle oluyor tabi... Ben syyryldym da ?ükür diyorum, batsyn parasy. Sürekli gemi bulmak zor, adam bollu?u var artyk. Maa?lar dü?tü genel olarak, yabancy bayrakta sigorta ve hizmet süresi sykyntysy var. Türk bayrakly gemi sayyly olany da dedeler kapmy?. ?irketlerin ço?u batak, maa?lary düzenli ve tam ödemiyorlar. Rezillik tam anlamyyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.O.B. -- 25 Ağustos 2016; 0:01:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

yok hocam işin aslı yetişkinlerin kafasını kurcalayan tek sorun her zaman SAYILAR.
    kimse ne yaparsın nelerden hoşlanırsın demez, kaç yaşındasın kaç kardeşsin ne kadar harcıyor ne kadar kazanıyorsun..
    hep sayılar.
    kaç para kazandığımı sormuş topic sahibi yazdım ama ne kadar giderim olduğunu sormamış mesela o yüzden bu mebla gözünüze
    büyük göründü..
    Alarm merkezi haftada 3 gün

17:00 - 07:30 sabit gece

2060 tl + 330 yemek + resmi tatillerde çalışırsak mesai + ara sıra prim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

yok hocam işin aslı yetişkinlerin kafasını kurcalayan tek sorun her zaman SAYILAR.
    hep sayılar.
    büyük göründü..
    3 Yıllık radyoloji teknikeriyim yaklaşık 15 gün önce işi bıraktım radyasyon tehlikesine karşın alınan maaşın yeterli olmadığını düşünüyorum (1500tl +agi+yemek ). KPSS'ye çalışıyorum gelecek yıl için başka bölüme geçmeyi dahi düşünüyorum. Bölümü düşünenlere kesinlikle tavsiye etmem devlette dahi her yıl 10'un üzerine kanser vakası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

quote:

İşin gerçeği maaş demek kölelik demek bu kadar basit. Yaşım 36 1 gün dahi çalışmadım..

Çalışmadan parayı nasıl kazanıyorsun hocam?

Kazanmıyorum ki..

O zaman değiştiriyim soruyu, kazanmadan nasıl yaşıyorsun = ) bi sırrı varsa paylaş hocam. Burası paylaşım platformu = )

Hazır para yiyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşin gerçeği maaş demek kölelik demek bu kadar basit. Yaşım 36 1 gün dahi çalışmadım..

Çalışmadan parayı nasıl kazanıyorsun hocam?

Kazanmıyorum ki..

O zaman değiştiriyim soruyu, kazanmadan nasıl yaşıyorsun = ) bi sırrı varsa paylaş hocam. Burası paylaşım platformu = )

Hazır para yiyorum..

Alıntıları Göster
    şu an hayatımdaki tek iyi şey evden çalışıyor olmak.

bilg. mühendisiyim, izmirde home office, çalışma saatleri bana kalmış

5000 tl

• Yüzme Antrenörüyüm 2.800 maaş + 1.500 tl aylık özel ders net: 4.300

• Mağaza yöneticisiyim 2350 tl maaş + prim(1000-1500 tl) + yemek
    Satış personeli olarak başladım 1 yıl satış yaptıktan sonra şef oldum. 3 yıldır ayni mağazada şef olarak çalışıyorum
    Aldığım para yaptığım iş (verilen emek) için ne yazık ki düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxert -- 25 Ağustos 2016; 0:23:22 >
  • Bu kadar meslek sahibi icinde
    Yanina eleman arayan yokmu
    Deneyimli tecrubeli part time yada fullde olur devam sorunu yok
    Lisans 3.sinif isletme

• Bu maaşları gördükçe neden tıp okuyorum diye düşünüyorum.Neden bu kadar stres,sıkıntı,gözyaşı.Bilemiyorum belki abartıyorsun diyecekler çıkar,ama gerçekten çok yoruldum bu hayattan,nefes almak bile işkence gibi geliyor artık 😔😔😔

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.