Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne üzerine çalışıyorsunuz ?
  • Informatiker kullanıcısına yanıt
    Anladım, seneye bende başvurucam TUM'a. Normal informatik veya games engeneering düşünüyorum. Başarılar.
  • RoideTemps kullanıcısına yanıt
    Işinde iyi olduğunda burda yazan paralar senin için komik olacak, dayan kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekzen'de kasiyer, 1360 TL maaş... Ama çok riskli...

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Dostum keşke o günleri görebilsem,dediğin gibi olsa.Ama bu hayata artık katlanamıyorum,nefes almak bile zor geliyor artık bana

Hocam maaş için tıp okunmaz bence. İnsanlara yardım etmeyi seviceksin ilk önce. Yoksa tıp okumayıp yüksek paralar kazanılıcak çok iş var.
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    c++ ile uygulama geliştirme.
    bu arada çevremde gördüklerimden yola çıkarak işinizde(yazılımcılardan bahsediyorum) iyi değilseniz fena sürüneceksiniz.
    çok fazla sıfatı mühendis olup bi halt bilmeyen insanlar var maalesef, haliyle bunların çoğu komik rakamlarla ve efsane mesai saatleri ile çalıştırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 25 Ağustos 2016; 0:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonstarr

Özel bir şirkette 3 yıllık satış personeli 1900 TL.. Yol şirket arabası + yemek hariç..

Üniversite mezunu değilim 😁

Ayrıca ay sonu tazminat alıyorum.. Başka bi firmaya geçicem.

hocam ne deposu bu :D bende işşizim orta okul mezunuyum walla maaşınız cok ıyımıs
  • Öğrenciyim kyk kredisi 400 tl belediye bursu 100tl toplam 500 tl

• Viper13 kullanıcısına yanıt
    Hocam maaş için hiçbir şey okunmaz.Benim burada demek istediğim yıpranmam,zorluk ve daha bir sürü özel neden var açıklayamadığım.Hayatım maalesef yanlış tercihler üzerine kurulu,her defasında daha da yanlışa doğru sürükleniyorum.Belki şu an Amerika'da eğitim görebilirdim,ama işte yanlış tercihler insanın hayatını farklı bir boyuta yönlendiriyor 😌

• Freakk F kullanıcısına yanıt
    Malesef Türkiyenin gerçekleri dediğiniz. Mühendislik özel sektör ne kadar ekmek o kadar köfte aslında.

Tecrübeniz kaç yıl ? Freelance güzel bir seçenek de mesai saatleri de insanı düzene sokuyor bir yerde
  • SoftRock kullanıcısına yanıt
    Hocam belediye bursunu açar mısınız? Torpil sokmak lazım mı devreye?

Anladım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Yıllık 2 milyon euro alıyorum futbolcuyum. Yani aylık net gelirim hemen hemen 185 bin euro hiçbir işe yaramıyorum takımımın kanını emiyorum gelen teklifleri red ediyorum. Hedefim yatarak bu parayı kazanmak.

hamit altıntop sen misin?
  • Askere gitmeden önce 1560 net + mesai+ yılda 1 defa prim vs (asgari ücrete zam gelmeden önce)
    Şimdi çalışmaya başlasam ort 1800 alıyor olacaktım.

Askerden geleli 3,5 ay oldu ve işsizim. Önceki işim büyük bir fabrika'da adını söylemicem Kurumsal bir şirket'de üretim operatörlüğü yapıyordum.Ortalama olarak 4 yıl bir fiil üretim kısmında çalıştım fakat, Lisans bitirip yüksek lisans yapacağımı belirtince işi yokuşa sürmeye başladılar.
    Diğer arkadaşlara'da hayırlı bol kazançlar dilerim.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Hangi mağaza? Ayvalık Tekzenden selam olsun size :)
  • Aşçı olucam okulum bitince herhalde 3000 tl ile başlar başarı elde edebilirsem 10000 tl ye kadar yükselirim kim bilir belki programlara çıkarım ünlü olurum program başı 15 20 atarım cebe

• Ortalama bir yıl içinde memur olurum(inşallah). 3300tl ile işe başlıcaz bakalım(inşallah)

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    freelance değil hocam tam zamanlı yoksa maaş yazmak mantıksız olurdu.
    6 yıldan fazla tecrübem var ve ortalama altında bir maaş alıyorum ancak evden çalışmanın karşılığını para olarak ölçemezsiniz.
    düzen konusunda haklısınız ama bazen insanın şaftı kayıyor, gece gündüz ters dönüyor vs ama düzenli olmakta sizin elinizde sonuçta.
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Home office saatler bana kalmış yazmışsın ya o yüzden freelance diye düşündüm. Bir de maaş değil de ort gelir gibi anladım.

Ağız tadıyla yemek nasip olsun herkese
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.