Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1340 maaş + ssk + servis + yemek
    yılda 1 ikramiye
    c.tesi pazar tatil
  • Meb'de öğretmenim. Net maaş 2750 tl. Ek derslerle birlikte 3500-4000 arası değişir. Ek dersleri girdiğin ders sayısı, haftasonu kursu, haftaiçi egzersizi belirler.

Edit: Kat ve bahçe nöbetleri de ek ders olarak yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 24 Ağustos 2016; 21:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu, takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: jonsnow1453

quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Makina Muhendisiyim 4000+yemek+araç

Hocam hangi üniversiteden mezunsunuz?

Okan Üniversitesi'nden mezun oldum.
  • rapqolik R kullanıcısına yanıt
    Çalıştığın proje hangi dilde ise onu bilmeni beklerler. Web'den bahsetmiyorum. Web de en az 3-4 dil bilmen lazım ama sadece web böyle. Zaten bir kaç dili öğrendikten sonra her dilin temel yönlerinin aynı olduğunu anlarsın.
  • Informatiker kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm nasıl memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

hocam C ler utanmasa bedava çalışacak.. İş mülakatlarını ben yapıyorum oradan biliyorum. Çünkü C ye iş yok. Giren girdi. Giremeyenler için yollar kapandı. B'lerde 4500ün altına çalışana bende rastlamadım fakat 4000 e çalışan A sınıfı gördüm.

edit: bahsettiğim rakamlar net maaş

Hocam o A lar işten anlamayan prim günüyle uzman olmuş yaşlı emekli tipler :) Bizim şirkettede ben yapıyorum mülakatları C ler şartlar ne olursa olsun çalışırım modundalar.Ben ilk uzman olduğumda sayı çok azdı ilk yılımda zaten RD den vurdum parayı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Hocam bölüm nasıl memnun musunuz?

Bölüm zorluyor ya baya. Dersler daha tam baslamasa da yine bölüm ögrencileri olarak calisiyoruz. Diger alman ögrenciler icin bile baya zorken benim gibi yabanci ögrenciler bazen keiz gecirecek duruna geliyor konulari anlamak icin. Ama yapiyoruz bir sekilde genel olarak memnunun bir problemim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lineco

Mali müşavir Stajyeriyim. aylık net maaşım 2850 tl. mesailerle falan 3500 tl yi bulduğu dönemler oluyor.

Hocam bende özel bir şirkette muhasebeciyim. Mali müşavirlik düşünüyorum staj başlatma sınavları nasıl? Zor mu

• 10 senedir çalıştığım işyerinden 2 hafta önce istifa ettim. Çıkarken 3000 di maaşım. Şu an aynı işten ortalama en az 6000-7000 tl kazanıyorum. Eğer imkanınız varsa başkalarının oyuncağı olmayın. Kendinize güveniyorsanız ve durumunuz buna müsaitse kendi işinizi kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

İçkontrol ve Risk Yönetimi Uzmanıyım:

- 4389 lira net maaş
    - Aylık performans primi (min.250, max.900 lira)
    - Yılda iki defa çift maaş
    - Bayram ve yılbaşı öncesi 250 lira yüklü migros kart
    - yılbaşı öncesi yılbaşı sepeti (içki, sigara, kahve, çikolata, parfüm, kozmetik vs. içerikli)

- ssk
    - özel sağlık sigortası
    - servis
    - yemek

Not: 2 gün çalışıp, 2 gün izin yapıyorum. Yani ayda 15-16 güne tekabül ediyor. 1 ay gece, 1 ay gündüz vardiyası şeklinde

Not2: 7/24 açık uluslararası bir yerde çalıştığım için bayram, seyran, aybaşı, yılbaşı çalışırız. O günlerde günlük çalışma tutarım x1,5 olarak ödenir.

Not3: 8 yıldır bu işi yapıyorum. Üniversite mezunuyum ve bu sene master yapacağım.

Hangi bölümü okudunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

İşin gerçeği maaş demek kölelik demek bu kadar basit. Yaşım 36 1 gün dahi çalışmadım..

Çalışmadan parayı nasıl kazanıyorsun hocam?

Kazanmıyorum ki..

O zaman değiştiriyim soruyu, kazanmadan nasıl yaşıyorsun = ) bi sırrı varsa paylaş hocam. Burası paylaşım platformu = )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim anaokulu 11 sene okul 12 de bıraktım hazırlandım 13 de mezuna kaldım hazırlandım 14 de ingilizce hazırlık okuyup 65 almam gereken sınavdan zar zor tam 65 alıp geçtim 15 oldum bilgisayar mühendisliği okumaya başlayacağıl aylık 400 burs o kadar :) bir kaç markete başvurdum onlar daha çok ihtiyacı olanlara iş veriyorlar benim dış görünüş ihtiyacım yok diye bağırdığından almadılar. Bir kaç kafede çalıştım saatliği 3 tl den az veriyorlardi resmen modern kölelik bide gece 2 de bitiyordu bende istifayı bastım zaten kafelerde çoğu kişi 1 hafta 2 hafta demeden çıkar. Yapılacak iş değildir çünkü getirisi yoktur ayrıca anketörlük denedim 1 kişi bile durmuyordu 10 kış falan durdu 200 soru vardı tabletten yapıyorduk sonra en sonda bi e maile falan gidip 200 soru daha ya arada bağlantı kopuyordu yada adamlar 20dk da beklemeden gidiyordu. Anket başı 3 4 lira idi max 10 tane falan yapabiliyordun günde 0 tanr yaptık tabi 10 kişi falan hepsi aynı gün istifayi bastı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

3500+700. İnşaat mühendisiyim ve proje bürosunda çalışıyorum. İş tecrübem tam 1 sene oldu.

Hangi üniversiteden mezun oldunuz acaba?

• The Navigator kullanıcısına yanıt
    Ya bi az salla kardeşim be :D senin o dediğini "kimyasal tanker" gemisinde ki 1. Kaptan anca alıyor. He yeni mezunsun sanırım sana da öyle yedirmişler (4 sene denizcilik lisesi 2 sene yüksek okul mezunu olalı 2 sene oldu)

• 10 yıllık öğretmenim. Eşim çalışmıyor, hiç çalışmadı. 1,5 yaşında ikiz kız bebeklerim var. Bu değişkenleri de katarsak net maaşım 3200 tl. Mutluyum çünkü öğretmenler odasında cidik yarıştıracak ne ailemden kalan kalacak birşey var, ne benim öyle bir derdim var.... Günlük yaşıyoruz işte... Halimize şükür...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz eşya sektöründe, fabrikada ofis elamanı, yaklaşık 2000 TL.
  • Web Yazılım

5k-10k arası
  • İşinde sadece ofis programları ve /veya SAP kullanarak çalışan var mı?
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Evet

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.