Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3450+ agi
  • Evde küçük başlı elektronik malzeme tamiratı yapıyorum üniversiteden mezun olduk ama aylık evin giderleri çıktığında kalan para 1000 TL gibi oluyor ek olarak hasarlı araba al sat tamir ettir sat yapıyorum babam sağolsun bir miktar verdi onla yürütüp büyüttük işi 90 bin ile oynuyorum işte hasarlı alıp yaptır yada hasarlı al sat

• Hangi depoda çalışıyorsun hocam ? 4 harfli şirket mi ? :) @DONANIMHABER.HD @DONANIMHABER.HD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir şirkette 3 yıllık satış personeli 1900 TL.. Yol şirket arabası + yemek hariç..

Üniversite mezunu değilim 😁

Ayrıca ay sonu tazminat alıyorum.. Başka bi firmaya geçicem.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam

• Isimdr garanti bir maas yok. Kisisel spor hocaligi yapiyorum en yuksek aldigim para 4.500 kadar biseydi.

• thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Evet hatta, performans testlerinde daha hızlı çıktığı da görülüyor. Yazdığın kodu Xamarin compiler ları sayesinde ios ve android için derliyor %90 ın üzerinde ortaklaşıyor kod. Detaylı bilgi istersen bu siteyi ziyaret edebilirsin.http://www.xamarintr.com/
  • 1 yıllık mühendisim 3 alıyorm askerlik yapmadım daha
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel demişsin.A lar B ler yani 'ÇOK TEHLİKELİ' işlere bakanlar güzel kazanıyor.Arkadaşlarımdan birisi 4600,diğeri 5200,3.havaalanı inşaatındakide 6000 alıyor ama C ler maalesef çok tutarsız.3500 alan tanıdığımda var 2000 e çalışanda.Daha altına çalışan hiç duymadım o tamamen şehir efsanesidir.
  • herkes maaş alıyor ben maaş veriyorum işverenim.
  • bugun iş görüşmesine gittim verdikleri 1300+yemek aramaya devam ediyoruz bakalım
  • hocam C ler utanmasa bedava çalışacak.. İş mülakatlarını ben yapıyorum oradan biliyorum. Çünkü C ye iş yok. Giren girdi. Giremeyenler için yollar kapandı. B'lerde 4500ün altına çalışana bende rastlamadım fakat 4000 e çalışan A sınıfı gördüm.

edit: bahsettiğim rakamlar net maaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 24 Ağustos 2016; 17:27:53 >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:47:58 >
  • Ben ortaokul Türkçe öğretmeniyim.İki yıl önce Yozgat'ta çok programlı lisede müdür yardımcılığı yaptım.Liseler hakkında genelleme yapıp ahkam kesemem ama benim okulun öğrencisi de disiplin sorunu da azdı.Gittiğim en doğu yer Yozgat'tır.Daha doğusu nasıldır bilemem.Bizde çok artizlenen olmadı (boyum 180 kg 100.Yemedi galiba öğrencilerimin:) ama batının büyük şehirlerinde ve gelecek beklentisi olmayan öğrencilerin olduğu yerde aksiyon olabilir ve de oluyordur. Atama ve tayin sürecinde yerleri iyi analiz etmek çok fayda getirir.İlk atamada da bunu yapmak için mokkalı bir puan alıp beğene beğene seçmek lazım.

O 3000 dedikleri ek ders dahildir.Doğuda ek ders sıkıntı olmaz.Garanti gördüklerinden normal maaş gibi söylüyorlardır.Lise öğretmenlerinde yüksek lisans da fazladan %5 maaş ve ek ders aldırtıyor.3000 net maaş alması için ya yaklaşık on yıllık öğretmen olması yada evli, çocuklu ve hanımının çalışmıyor olması lazım.

Meslek dersleri grubundan öğretmen olanlar çok daha iyi para alabiliyorlar girişkenliklerine bağlı olarak.Onlar haftada 7 saat ders ile maaş karşılığını doldurabiliyorlar.(Müdürünüz kafa dengiyse haftada 1 gün bile okula gitmeniz yeterli olabilir.)Yani TEDci 15 derse girer, motor öğretmeni 7 saat derse girer aynı maaş alabilir.Motor öğretmeni haftada 30 saat derse girerse 1000tl civarı ekders alır.Ufak ilçelerde branşında tekse koordinatörlük tazminatı alır.Atölye dersleri için aldığı ekders ücreti farklıdır.Fazladır.Ufak ilçelerde yurt nöbeti tutar bir 500-600 alırsın.((İki sene içinde yönetmelik değişmediyse tabi.Ben idareciyken böyleydi.Ortaokulun ekders ücretleri değişti.Aynı değişiklik lisede de olduysa daha fazla alırlar)). Tabi bunları yapan adamın normal hayata pek mecali kalmaz ama neyse.

Öğretmenlik bence ülkemizde pek çok seçenekten iyidir.Beklenti ve hedeflerini iyi düşünmek lazım.Gerçekçi olmak lazım.Kendi öğrenciliğinizi ve şimdiki öğrencileri düşünmeniz lazım.KPSS belasını iyi hesap etmek lazım.

• kuryecilik yaptım. 1500+yemek+bahşiş. Üniversite mezunuyum, işsizlikten hep bunlar. hep işsizlikten.

• Mali müşavir Stajyeriyim. aylık net maaşım 2850 tl. mesailerle falan 3500 tl yi bulduğu dönemler oluyor.
  • lineco kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mali müşavirler ne kadar alıyor benim bir tanıdığım var baya bi bağlantısı var adamın çevre aşırı geniş sürekli yardım ediyor bana merak ediyorum kazancı ne kadar ofisi falan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KnocKOut_

Yeni mezunum bilgisayar mühendisliğinden.
    Az çalışanı olan bir savunma sanayi şirketinde çalışıyorum. okul bitmeden önce part time 1.5 yıl çalıştım. Part time zamanı 2500 maaş alıyordum.
    Şuan 4000 Maaş +250 multinet(yemek) + 300(yakıt)
    hafta sonu mesai 1.5 kat veriliyor.
    yılda ek 2 maaş veriliyor.

Hangi üniversiteden mezun oldunuz acaba?

• Öğretmenim maaş 2800 ekderssiz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.