Şimdi Ara

ne kadar maaş alıyorsunuz...mesleğiniz ne...? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
30.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Kadına yaş, erkeğe maaş sorulmaz" derler.
  • Öğrenci ; para kazanmıyor sürekli ailesine yük oluyor -500 civarı
  • quote:

hayatımda ilk defa bir veteriner hekimin 10 bin lira kazandığını duydum.

bunu arkadaş çevresinde söylesek milletin alay konusu oluruz herhalde.

eğer veteriner arkadaş bunu kanıtlarsa ben de üniversiteye hazırlananlara veteriner olmasını söyliycem.

boşuna kasıp tıp okumasınlar. veterinerler onları katlıyormuş zaten...

evet arkdaşlar kesinlikle doğru söylüyorum ama bunu kanıtlamam biraz zor haftanın belli günleri velere muayeneye gidiyorum bu resmi bişey değil o yüzden yazılı bi belge yok.veteriner hekim özel şirketten ciddi bi konumdaysa 2 bin alır ve ben 6 özel şirketle çalışıyorum bunların 3 si resmi diğerleri tanıdık şirket olduğu için daha az bi miktara muayeneye gidiyorum ve bir kliniğim var babam bekler klinikte orasıda ayda 3 bin falan getiriyo bi haftada özel şirketleri halledip ayın geri kalan haftalarında 2 gün özel muayeneye giderim geri kalan zamanlarımda ya evimde oğlumla ps oynarım yada kliniğimde babama yardım ederim ama işleri bu düzeye getirmek için arkanızın sağlam olması lazım 3 şirkette işim hazırdı zaten sonradan adım duyuldu ve resmi işlere başladın gıda müh. ve hekim olarak işe başladım gayet rahatım şu an.evet tıptan daha iyi veteriner okulu ilk bitirdiğin yıl 3 bin le hayata atılırsın ama bi pratisyen 6 sene sonunda illa dahada çalışıp yükselmesi lazım pratisyen doktor memurdan fazla almaz 5 senemi bitirdim direk 5 binle başladım hayata 3-4 sınıfta zaten işi öğrenip köyde ineklere falan bakarız genelde ve 3.-4. sınıfta orta halli arabamızı alırız inşallah yardımcı olabilmişimdir bütün herkese tavsiye ederim veteriner hekimlik ama bana rakip olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbowlife

isteyen arkadaşlar mesleklerini ve aldıkları maaşı yazarlarsa

diğer arkadaşlarada faydalı olabilir...

ilk benden olsun

1760 memur...:D

öğrenciyim 1000tl net gelirim var (burslar hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocKMyC

veteriner o kadar para kazansın kendimi keserim. aylık ciro derse o zaman tamam. ama net kar o kadar olmaz. 10bin alabilmesi için günde en az 300TL net kar yapıcak. Ülkemizde ne kadar yoğun evcil hayvan varki? hadi lüks semtte bir yeri var desen o zaman giderler fazla olur yine o kadar kazanamaz.

ben yönetici asistanıyım 1250net alıyorum.

günde 6 ineğe tohumlama yapması lazım 15.000 kazanabilmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico66

quote:

eğer veteriner arkadaş bunu kanıtlarsa ben de üniversiteye hazırlananlara veteriner olmasını söyliycem.

evet arkdaşlar kesinlikle doğru söylüyorum ama bunu kanıtlamam biraz zor haftanın belli günleri velere muayeneye gidiyorum bu resmi bişey değil o yüzden yazılı bi belge yok.veteriner hekim özel şirketten ciddi bi konumdaysa 2 bin alır ve ben 6 özel şirketle çalışıyorum bunların 3 si resmi diğerleri tanıdık şirket olduğu için daha az bi miktara muayeneye gidiyorum ve bir kliniğim var babam bekler klinikte orasıda ayda 3 bin falan getiriyo bi haftada özel şirketleri halledip ayın geri kalan haftalarında 2 gün özel muayeneye giderim geri kalan zamanlarımda ya evimde oğlumla ps oynarım yada kliniğimde babama yardım ederim ama işleri bu düzeye getirmek için arkanızın sağlam olması lazım 3 şirkette işim hazırdı zaten sonradan adım duyuldu ve resmi işlere başladın gıda müh. ve hekim olarak işe başladım gayet rahatım şu an.evet tıptan daha iyi veteriner okulu ilk bitirdiğin yıl 3 bin le hayata atılırsın ama bi pratisyen 6 sene sonunda illa dahada çalışıp yükselmesi lazım pratisyen doktor memurdan fazla almaz 5 senemi bitirdim direk 5 binle başladım hayata 3-4 sınıfta zaten işi öğrenip köyde ineklere falan bakarız genelde ve 3.-4. sınıfta orta halli arabamızı alırız inşallah yardımcı olabilmişimdir bütün herkese tavsiye ederim veteriner hekimlik ama bana rakip olmayın

ne kullanıyorsan adını banada söylesene

• bu veterinerlik sadece klinikten ibaret değil ben şirketlerde gıda müh. ve hekim olarak çalışıyorum ayrıca kliniğimde var kliniğimde var
  • ne kullanıyorsundan kastın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: Click271

quote:

Orijinalden alıntı: rainbowlife

isteyen arkadaşlar mesleklerini ve aldıkları maaşı yazarlarsa

diğer arkadaşlarada faydalı olabilir...

ilk benden olsun

1760 memur...:D

Bide memurlar ağlamazmı deli olurum

650 tl kira desek 1000 küsür lira para kalıyo

bunların da 250 tl si elektrik su dogalgaz falan desek

900 tl kadar para kaldı elde

ustune basına biseyler alsan

600 tl kaldı

yiyecek icecek desen

300 tl ye de herhangi biseyler yapabilirsin

amaaa

eger evliysen

bi de cocugun varsa

gercekten aglamaları gerek..

600tl kira desek 1160 lira kalıyor
    250si fatura desek 910 lira kaldı
    üstüne başına birşeyler alsan 300 lira gitmez
    yiyecek içecek + giyecek desen max 400 lira olsun olmaz ama olsun
    510 lira cebinde kalır

ileride cocugun masraflarıyla birlikte zar zor ayın sonunu gorursun.. esin calısıyosa yine orta halli bi aile durumuna doner ama cocuk sayısı artarsa ki genelde ailelerde 2 cocuk oluyor yine bu para ile gecinmek zor..

• Öğrenciyim, aylık 1200 gibi olan giderim son zamanlarda 2000'e çıktı.Sebebi ise yaşın büyümesi.Yaş büyüyünce yapacak şeyler artıyor ve gelire göre para gidiyor.Sonuç olarak her insan geliri düzeyinde lüksünü karşılama yetisine sahiptir.
  • Asteğmen statüsünde çalışıyorum şu ara 1750 alıyorum
  • Lise son snıf stajer aylık 280 tl 16 gün calısıyorum bir ayda
  • Arkadaşlar Part Time işleri kovalayın bildiğiniz tüm ajanslara kaydolun sıkıntı çekmezsiniz.

Günlük 40-70-150 lira verenler var. Keza geceleri çalışarak bile 100-150 lira kazanabilirsiniz.

Neler yapabilirsiniz?

* Fuar tanıtımları
    * Ürün tanıtımlarında rol almak. (abdi ipekçide ülker tanıtımı gibi)
    * Reklam çekimlerinde figüran olarak rol almak
    * Bar, cafe tarzı yerlerde Efes, Redbull, Powerade satmak-tanıtmak
    * Yine Marlboro vs sigara tanıtımları yapmak
    * Mağazaların kozmetik bölümlerinde çalışmak
    * Vodafone Avea tanıtımlarında yer almak

vs vs vs

Yani kovalayın arkadaşlar bunları. Hem zorunluluk yok hemde fiyatlar gayet güzel, temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

üniv öğrencisiyim. özel ders veriyorum, bu aralar ortalama 1000 - 1200 lira aylık oluyor.

+200 meb bursu alıyorum.

ne dersi veriyorsun?
  • büyük bir holdingte müdür yardımcısıyım ayda 9500 lira alıyorum ama yetmiyor lanet olası para hayat cok pahalı siz nasıl geçiniyorsunuz 600 lira asgari ücretle anlamıyorum neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 28 Şubat 2010; 5:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

büyük bir holdingte müdür yardımcısıyım ayda 9500 lira alıyorum ama yetmiyor lanet olası para hayat cok pahalı siz nasıl geçiniyorsunuz 600 lira asgari ücretle anlamıyorum neyse

link başlığı:Yokmu Şöyle Güzel Bir Kampanya

http://resim.donanimhaber.com/m_37889545/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37889545

• Freelance fotoğrafçılık, 0-3500TL arası değişiyor aylık . Şimdilik böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 28 Şubat 2010; 5:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Orijinalden alıntı: furkito

quote:

İşsiz-Lanet olsun bu ülkeye.

İşsiz olman ülkemize lanet okumanı gerektirmez

Bana göre gerektirir ayrıca fikrini sormadım benim durumumda kim olsa aynısını yapar bilmiyorum durumun nedir ama uzaktan davul sesi hoş gelir diyorum.

İşsiz kalmayan anlayamaz bu durumu..Son 6 ayda içtiğim sigarayı değiştirdim ve çok daha az içiyorum. Dışarı sadece 1 kez çıktım arkadaşımın doğum günü için. Kaba taraflarımı büyütmekle meşgulüm 6 aydır mecburen. Açık öğretim taksiklerini ödemeye çalışıyorum ve 550 lira veren işe atlayacak durumdayım. Beni bu duruma gelmeye zorlayanlara ben lanet okurum arkadaş kimse de benden hesap sormasın onlara da lafım var çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkito

quote:

İşsiz-Lanet olsun bu ülkeye.

İşsiz olman ülkemize lanet okumanı gerektirmez

Bana göre gerektirir ayrıca fikrini sormadım benim durumumda kim olsa aynısını yapar bilmiyorum durumun nedir ama uzaktan davul sesi hoş gelir diyorum.

İşsiz kalmayan anlayamaz bu durumu..Son 6 ayda içtiğim sigarayı değiştirdim ve çok daha az içiyorum. Dışarı sadece 1 kez çıktım arkadaşımın doğum günü için. Kaba taraflarımı büyütmekle meşgulüm 6 aydır mecburen. Açık öğretim taksiklerini ödemeye çalışıyorum ve 550 lira veren işe atlayacak durumdayım. Beni bu duruma gelmeye zorlayanlara ben lanet okurum arkadaş kimse de benden hesap sormasın onlara da lafım var çünkü.

İyide mesleğin yok..Mesleğin tam olarak ne.Açıköğretim yzdığına göre üniye gitmiyorsun..Peki düz lise mi yoksa meslek lisesi mezunu musun..Ayrıca üniye neden gitmedin..

• quote:

Orijinalden alıntı: mico66

quote:

Maşallah birader Allah arttırsın

Öğrenciyim kazandığım bişey yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.