kayme tedavülden kalkalı 200 yıl oldu artık lira kullanıyoz:)
Millet kazaniyor abi. Allah daha cok versin.
İnşaat para alıyorum sayılmaz babam usta onun yanında amelelik yapıyoruz işte okumadık zamanında
Avukatım. Yukarıda bir arkadaş avukatlar iyi kazanıyor demiş ama yok öyle birşey. Hele ki benim gibi bağlı avukatlık yani başkasının ofisinde calışıyorsanız. 1 yıllık avukatım. Üzerimde 120 Hukuk, 50'ye yakın ceza dosyası var. Sabah 9 akşam 7 çalışma saatleri. Cumartesi de dahil. aldığım para ise 1.750 TL... Coğu 1-2 yıllık avukat ne yazık ki bu şekilde. Dışarısı avukat kaynıyor özel üniversiteler sağolsun. Cevreniz de yoksa ofis acacak işler zor. Yani seve seve belediye veya kurum avukatlığı düşünebilirim. En azından maaşı 2500-3000 arası. Sırf ev kirası faturalar 1000 TL tutuyor
LCW'de iş buldum önce belirteyim 15 Ocak'ta yazdığım mesaja göre artık sanırım iyi bir gelirim olacak Part-time ama iyisinden para kaldıracağım gibi duruyor. 3-4 ay çalışıp o parayla ya ingilizce kursuna gideceğim ya da okulu bırakırsam dershane paramı çıkarmış olacağım.
@MeaCulpa_27 hocam size bu akşam bir PM atabilirim hukuk konusunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme