Şimdi Ara

Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz? Ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
11
Favori
72.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz? Hangi Okuldan Mezunsunuz Ve Ne İş Yapıyorsunuz?

• 750 TL Maaş Alıyorum Lise 3 Açıktan Okuyorum ve Mc Donald's da Çalışıyorum
  • Günde 5 TL alıyorum.
    Anaokulu terk.
    Yatıyorum.
  • Türkiye Genelinde Mezun Olduğu Bölüm Dışında Farklı Meslekler Yapan Çok İnsan Var. Misal Ben Ticaret Mezunuyum Fakat Elektrik Elektronik Sektöründe Çalışıyorum. Ve Benim Elektrik Elektronik Bölümünde Üniversite Okuyan Arkadaşımın Giremediği Bir Firmada Çalışıyorum. Yaklaşık 2000 TL Maaşım Şirketten Verilen Araba + Sigorta Primler Felan. Hiç Adil Değil Fakat Durum Böyle.
  • Ne okuyorum ne çalışıyorum mal gibi yatıyorum
  • İşe yaramayan bir adet 4 yıllık lisans ve bir adet yüksek lisans diplomam var.
    657' ye tabii 4 yıllık bir memur müsvettesi olarak yılbaşı zammı ile beraber net 1640TL maaş alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 15 Ocak 2012; 15:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApistoGraMMa

Ne okuyorum ne çalışıyorum mal gibi yatıyorum

Türkiye Bence Artık Eskisi Gibi Değil Heryerde İş Kaynıyor. Girin Birkaç İş Bulma Sitesine Size Uygun Sektörlerde İş Arayın.

http://www.secretcv.com/

Olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes ne kadar maaş verir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İşe yaramayan bir adet 4 yıllık lisans ve bir adet yüksek lisans diplomam var.
    657' ye tabii 4 yıllık bir memur müsvettesi olarak yılbaşı zammı ile beraber net 1640TL maaş alıyorum.

Ama Sabah 09:00 Akşam 17:00 Arası Çalışıyorsun Cumartesi ve Pazar Tatil Özel Günler Tatil. Ameleler Gibi Elin Yüzün Pislik İçinde Değil. Özetle Rahat Bir İşin Var.

Mesela Benim İşimde Paydos Belli Değil Özel Günlerde Tatilim Yok Ayda 1 Pazar İzinim Yok Zimmetli Eşyalar Var. Araba Gibi. Şikayet Aldığımda Prim Yok Gibi Gibi Rahat Değiliz Bizde Okuduk Ama Rahat Değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

quote:

Ama Sabah 09:00 Akşam 17:00 Arası Çalışıyorsun Cumartesi ve Pazar Tatil Özel Günler Tatil. Ameleler Gibi Elin Yüzün Pislik İçinde Değil. Özetle Rahat Bir İşin Var.

Mesela Benim İşimde Paydos Belli Değil Özel Günlerde Tatilim Yok Ayda 1 Pazar İzinim Yok Zimmetli Eşyalar Var. Araba Gibi. Şikayet Aldığımda Prim Yok Gibi Gibi Rahat Değiliz Bizde Okuduk Ama Rahat Değiliz.

Bu maaşa bomboş yatacağıma 2 katını versinler c.tesileri de çalışayım.
    Benim asıl kabahatim özel sektörde edindiğim çalışma disiplinini devlette de devam ettirmem. Herkesten evvel işimi bitirip masamı temizlediğim için başkalarının işini de bana çakıyorlar. Bunun farkında olmama rağmen memur gibi çalışmayı malasef öğrenemedim.
    Üstelik lise mezunu konuşmasını bile bilmeyen adamları 2 yıllık açık öğretim bitirir bitirmez sınavla başımıza müdür yapıyorlar. Malasef benim yaştan dolayı böyle bir hakkım da yok. Ne ilerler nede geri giderim, ömür boyu çile.
    Ayrıca atanamayan bir öğretmen adayıyım ki o meseleye hiç girmek bile istemiyorum
    Çalıştığım bakanlığın prosedürleri gereği yılda 1 hafta nöbet tutuyorum ve o nöbetin kaçta biteceği belli olmuyor.

Şu sözü de iyi bildiğim halde foruma içimi döktüm:
    "Sorunlarınızı paylaşmayın. İnsanların büyük çoğunluğu ilgilenmez. Geri kalanı ise hak ettiğinizi düşünür"

Ayrıca kış mesaisi sabah 8 de başlar akşam 16:30 da biter. Ama ben herkesten 15 dakika önce gelirim işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 15 Ocak 2012; 15:35:34 >

• quote:

quote:

Tamamda bu eğitim sistemiyle anca memur olursun saten. Almanya'ya bak anadolu ve fen liselerine en elit adamlar gidiyo diğerleri meslek lisesine saten düz lise kavramı olmamalı . Herkes benım oğlum doktor, mühendis olmasını beklıyo . Önemli olan mesleğinde en iyisi olmak . Kendi şehrimdeki bi tanıdğımın sanayideki araç tamiri dükkanını 5 gün kapamasının zararı 30 bin tl .

• Mimarım. Yüksek lisans öğrencisiyim, üniversitemde araştırma görevlisi olarak çalışıyorum, derslere giriyorum. Devlet memuruyum yani. Yabancı dil tazminatıyla birlikte aldığım maaş 2000 bile değil. Buna da şükür diyorum. En azından sevdiğim işi yapıyorum.
  • kimya muhendisi adayiyim , umarim 2ooo TL gibi bir fiyatla baslarim , 8ooo TL ye kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

kimya muhendisi adayiyim , umarim 2ooo TL gibi bir fiyatla baslarim , 8ooo TL ye kadar yolu var

Devlet seni atar da 1500 tl ye çalışabilirsen dua et, kimya mühendisleri nerde 8000 tl alıyor, %80'i öğretmenlik yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

kimya muhendisi adayiyim , umarim 2ooo TL gibi bir fiyatla baslarim , 8ooo TL ye kadar yolu var

Devlet seni atar da 1500 tl ye çalışabilirsen dua et, kimya mühendisleri nerde 8000 tl alıyor, %80'i öğretmenlik yapıyor zaten.

ozel sektorde olcagimi yazmadim dogru :) hicbir kimya muhendisi ogretmenlik yapmaz yani ben yapmam yapan dusunsun :) burasi Turkiye dostum cevresi olan rahattir... yeterli herhalde ayrica tanidigimiz bir kimya muhendisi 6ooo TL maas aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 15 Ocak 2012; 16:04:26 >

• quote:

quote:

İşim Gereği Melis Kimya Diye Bir Kimya Atölyesine Gitmiştim Özel Sektör. Herif 45 li Yaşlarda Kimyager Biraz Sohbet Etmiştim. Fakat Hiç senin Dediğin Gibi 8000 TL 'ye Kadar Yolu Olan Bir Maaşı Olmucak. Yanlış Hatırlamıyorsam 2000 TL Alıyordu Oda Benim Gibi. Arkadaşın Dediği Gibi Öğretmenlik Yapsan Daha İyi.

• Lise sonda okuyorum
    2000-2500 TL kazanıyorum
    Freelance webmasterim evden çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 15 Ocak 2012; 16:04:42 >
  • Üniversiteye Hazırlanıyorum Yazları Bir barda Barmen Olarak çalısıyorum 1200 +tip alıyorum Yaklaşık olarak 1600 civarı oluyor.Ne gecem ne gündüzüm var , Aldığım para Nereye gidiyor Ben bile bilmiyorum Sırf bu çalışma şartları yüzünden Üniversite bitirip memur olmak istiyorum aklı olan özelde çalışmasın
  • quote:

quote:

quote:

İşim Gereği Melis Kimya Diye Bir Kimya Atölyesine Gitmiştim Özel Sektör. Herif 45 li Yaşlarda Kimyager Biraz Sohbet Etmiştim. Fakat Hiç senin Dediğin Gibi 8000 TL 'ye Kadar Yolu Olan Bir Maaşı Olmucak. Yanlış Hatırlamıyorsam 2000 TL Alıyordu Oda Benim Gibi. Arkadaşın Dediği Gibi Öğretmenlik Yapsan Daha İyi.

onlar yolunu bulmamislar kardesim dedigim gibi benim tanidik kimya muhendisi 6ooo TL maas aliyor cok iyi bir univeristeden de mezun degil.. + benim avantajim dilim var ingilizcem cok iyi.. biraz da rusca biliyorum 1-2 icerisinde de ruscayi ogrenirim sanirmi..

• alan alıyor zaten
  • "Maaş / çalışma zorluğu" hangi meslekte en yüksek olur sizce?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.