20 dk önce banlandım ne kadar süre ban aldığımı enreden öğrenebilirim yardım lütfen
premiumun daha 2. günüydü
Topic açmadan önce bi araştır. Veya üstte costumer support ve ticked topic i var oraya bakmayı dene.
baktım hatta siteden en cok sorulan sorular yerınede baktım my account diye bi yer var diyor fakat yeri bulamıyorum
öncelikle geçmiş olsun kardeşim. knightonlineworld.com dan login olup mykol dan bakabilirsin %90 oraya block999 gibi bişey yazmışlardır yazmamışlarsa ticket atarak öğrenebilirsin.
www.knightonlineworld.com a gir
ıd ve şifrenle login ol.
hemen solda mykol yazıyor ona tıkla ve sayfayı yavaş yavaş aşşagıya indir
o da ne mutlu son block999
saka bi yana mykol a tıkla sayfayı aşşagı indir orda istek türü diye geçiyor.
blocked999 yazıyo acılmıcak mı hesabım şimdi
ilk banlanışım mykoldan mektup attım fakat ne kadar banlandığımı sormak aklıma gelmedi acaba ne akdar süre ban yemişimdir 999 gün mü ?
999 gün yemişsin geçmiş olsun...
3 sene beklemiceksen umudu kes bence artık açılmaz bi daha
kardeş bence bu konuyu açmamalıydın çünkü bu moderator lar biraz yatıo haksız ban yapıo konunun yeri var valla a diyeni banlıo küfreden yarım saat gezio
saçmalık bu 53 lwl adam premıumun var ılk banlanısım daha neden 999 verıyolar
Neyden dolayı banlandın?
quote:
Orjinalden alıntı: SinnerAngel
saçmalık bu 53 lwl adam premıumun var ılk banlanısım daha neden 999 verıyolar
Koxp kullanma kardeşim sen de, bu programın lvle bakmadan sınırsız ban yiceğini bilmiyomusun? Ayrıca preye de bakmıyolar.
koxp tan banlandım galiba 3 kişiydik önce başkan gitti lagdan dc yedi sandım sonra 2. adam gitti server reset sandım sonra bende dc yedım bı daha giremedim
ıd passavord kısmına gelınce server undergoıng gibisinden yazı cıktı sıtede blocke99 var
quote:
koxp tan banlandım galiba 3 kişiydik önce başkan gitti lagdan dc yedi sandım sonra 2. adam gitti server reset sandım sonra bende dc yedım bı daha giremedim
ıd passavord kısmına gelınce server undergoıng gibisinden yazı cıktı sıtede blocke99 var
Ban yemişsin işte, o charı da unut artık sittin sene açılmaz.
lanet olsun +7 holy anımor +8 chıtın set +6 s vardı charda ölmek istiyom
quote:
lanet olsun +7 holy anımor +8 chıtın set +6 s vardı charda ölmek istiyom
ben partyde koxp olduğunun bile farkında değildima rada bı sırayla uff verıyodum yaratık vurunca heal yapıyoum o kadar ben koxp kullanmıyodum
quote:
ben partyde koxp olduğunun bile farkında değildima rada bı sırayla uff verıyodum yaratık vurunca heal yapıyoum o kadar ben koxp kullanmıyodum
Senin koxp kullanıp kullanmamanın hiçbir önemi yok, partide bulunman ban yemen için yeterli sebep, ayrıca o kadar itemi olan bi insan daha koxp partisini bile ayıramıyosa ben ne diyim.
imzan kural dışı en fazla 3 smile konula biliyor sen aşmışsın şikayet ettim hemen değiştir bence
quote:
ilk charım dı daha oyuna 4 gün önce başladım warior koxp kullandığını nerden biliyim