Şimdi Ara

NE KADAR SÜRE BAN YEDİĞİNİMİZİ NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TheFearles

imzan kural dışı en fazla 3 smile konula biliyor sen aşmışsın şikayet ettim hemen değiştir bence
    quote:

Orjinalden alıntı: SinnerAngel

ben partyde koxp olduğunun bile farkında değildima rada bı sırayla uff verıyodum yaratık vurunca heal yapıyoum o kadar ben koxp kullanmıyodum

Sen milletin açığını yakalayıp ilk şikayeti ben edeyim diye mi uğraşıyon, lütfen az akıllı ve mantıklı olun ya.

• benim mesajım 1 smile saten orası konser alanı
  • BENCE yeni char ac patas cok uygun ve priest ac zevkli ve kasmasi kolay bidahada koxdan uzak dur
    gm yalakalik yap:D
  • quote:

ilk charım dı daha oyuna 4 gün önce başladım warior koxp kullandığını nerden biliyim

Oyuna 4 gün önce başladın ve holy animor+7, chitin set +8 in var öyle mi?
    Ya bırak gözünü seveyim, daha oyuna 1 hafta önce başlayan bi adam bırak koxp partiye girmeyi ne pre alabilir ne de anvilin yerini bulabilir(UPGnin olduğunu öğrenirse tabi).
  • item sorun değil char kasmakta adamların yaptığı adilik o zoruma gidiyo
  • quote:

item sorun değil char kasmakta adamların yaptığı adilik o zoruma gidiyo

Adamlar gerekeni yapmış ne adiliğinden bahsediyosun kardeşim.
  • upg ne bilmiyom charı açtım arkadaşlarım itemleri verdi ben oturudm kastım sonrada ban yedim 3. gün bedave premıum bıttı dün akşam premıum aldık benım adama bide anvil ne ?
  • adamlar adilik yapmadı diyosun ben kullanmadığım halde beni neden banladılar bunu kasıtı ama ç olarak kullananlar olabılır benim durumumda olanlar ne yapsın ha ?
  • quote:

upg ne bilmiyom charı açtım arkadaşlarım itemleri verdi ben oturudm kastım sonrada ban yedim 3. gün bedave premıum bıttı dün akşam premıum aldık benım adama bide anvil ne ?

Arkadaşına söyleme de bari dövmesin seni, o kadar itemi ziyan ettiğini öğrenirse...
    Ha daha oyunu yeni öğrenmiş adam 4 günde anca 30 olur chitin +8 setli deil. Öyle demişsin ki item ve char kasmak sorun deil diye sanki 4 yıllık oyuncu gibi. Fakat 4 günlük, wayyy be ne profesyonelce bi laf hoşuma gitti.
  • quote:

adamlar adilik yapmadı diyosun ben kullanmadığım halde beni neden banladılar bunu kasıtı ama ç olarak kullananlar olabılır benim durumumda olanlar ne yapsın ha ?

Kurallar böyle kardeşim, koxp kullanan ve koxp partide bulunan herkes sınırsın ban yer. Bu da çok doğru ve uygulanması gereken bi kural ve işte senin üzerinde de test etmişler kuralların işlevliğini. Ki partide öyle sakince lvl kasarken çaktırmadan koxp açmış bir dallama yüzünden bütün partinin ban yediğini de gördüm. Buna ne demeli? Hangisi haksızlık, ama senin daha 4 günlük bir oyuncu olduğun için bunu bilmemen çok normal. Ama sonuçta kurallar. Uyulması gerekir.
  • işi cabuk kaparsan herşeye profosyonel yorum yaparsın senin böyle bi yorum yapabilme kabiliyetin ne kadar zamanda gelişti 4 ayda fln mı ??? ayrıca oyun bu yorum yapamamak için özrün olmalı sen her 4 günlü oyuncuu aynı kefeye koyma 4 günlük oyuncu bile adamı HARCAR...!
  • MESAJ SÜRELERİNDEN dediklerimiz ard arda gelmiyo seni de anladım elimde olsa o banlayanları banlanmama sebep olanları bi güzel benzetirdim
  • quote:

işi cabuk kaparsan herşeye profosyonel yorum yaparsın senin böyle bi yorum yapabilme kabiliyetin ne kadar zamanda gelişti 4 ayda fln mı ??? ayrıca oyun bu yorum yapamamak için özrün olmalı sen her 4 günlü oyuncuu aynı kefeye koyma 4 günlük oyuncu bile adamı HARCAR...!

4 günlük bir oyuncu profesyonel olamaz. Profesyonellik tecrübe gerektirir. Bu Counter - Strike gibi bir oyun deil. Ben oyuna başladığımda civciv almayı bırak, lvl kasma ne demek onu bile bilmiyodum, dışarda yaratıkları kesmem gerektiğini bile sonradan öğrendim, lvl 39a kadar maradonda kasmıştım. Niye ışınlanma gibi bir saçmalığın da olduğunu bilmiyordum. Sağa sola PM atarak öğrendim, o zmn insanlar daha yardımseverdi ve bu kadar türk oyuncu yoktu, yabancılar da çok insaflı davranıyordu. Çok item yardımı yapılmıştı bana öyle dandik item fln, sonra oyun ne hale geldi işte. Bir kredi kartı yüzünden 6 günde 60 yapıp (FD yedni geldiği için koxp da yoktu) 3 ay oynamadığım charım bi çırpıda gitti ama bunun hesabını K2 ye sorcam. Parayı yolucam eğer açmazlarsa o zmn hesap sırası bana gelir.

• wow da 104 lwl undıed mage im var ko bundan daha kısıtlı bi oyun wow 3 knıght kadar al sana tecrübe gözün doydumu sen lwl kasmanın ne olduğunu bılmeye bılırsın bende bılmıyom cunku benı itemleri veren arkadaşlarım kastı nickte vereim istersen mynameIshungry MynameısAXI Xanthian omarısbackk kavasa
  • Knight Online'ın resmi sitesi olanwww.knightonlineworld.com 'a girip , ID ve Şifre ile Login Olursun , MyKoL Kısmında yazar, kim tarafından , neden , kaç gün banlandığın.
  • biraz geç oldu sağol ama arkadaşların dediğine göre 999 gün müş
  • quote:

koxp tan banlandım galiba 3 kişiydik önce başkan gitti lagdan dc yedi sandım sonra 2. adam gitti server reset sandım sonra bende dc yedım bı daha giremedim

ıd passavord kısmına gelınce server undergoıng gibisinden yazı cıktı sıtede blocke99 var

Ee daha ne yok ilk banlanışım filan diye üzüyorsun ki kendini.
    bunun ilk veya 2. si yok
    lvl de bakmaz lar itemede bakmazlar
    koxpun sonu sıgara gibidir
    ölüm = BAN (çok mu agır oldu ::P)
  • quote:

wow da 104 lwl undıed mage im var ko bundan daha kısıtlı bi oyun wow 3 knıght kadar al sana tecrübe gözün doydumu sen lwl kasmanın ne olduğunu bılmeye bılırsın bende bılmıyom cunku benı itemleri veren arkadaşlarım kastı nickte vereim istersen mynameIshungry MynameısAXI Xanthian omarısbackk kavasa

WOW da lvl sınırı 60 canım nerde 104 oluyo. Orjinal serverı böyle lüzumsuz serverları bilmiyorum.
    KO nun WOW a göre kısıtlı bir oyun olduğunu biliyorum ama KO ya başladığımda ben daha hiçbir online oyun oynamadığım için öyle, ha dediğim gibi 4 günde prof olunmaz, her oyun tecrübe gerektirir.
  • SinnerAngel
    Kardeş İmzan Kuraldışı Forum Yöneticilerinin Silmeini İstemiyosan Değiştirmelisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.