Arkadaşlar yaşıma göre boyum gayet normal fakat uzamasını elbette isterim. Bunun içinde süt içmeye çalışıyorum elimden geldiğince de, acaba gece yatmadan önce ve sabahları kahvaltıdan önce ne kadar miktar süt içmeli ? Ve sütü ısıtpta mı yoksa ısıtmadan mı içmeli ?
Bi bardak iç işte mlt hesabı soruyorsan bilmiyom
Sıcak mı sogukmu ? Nasıl seviyorsan öyle
belirli bir yaştan sonra süt içmek zeka gerliğine yol açıyor diye bir şey duymuştum arkadaşlar, var mı böyle bişey? (bana pek doğru gibi gelmedi ama insan işkillenmiyor da değil.)
Zevkine göree
Ben soğuk içiyorum.Bu arada zeka geriliğine yol açtığınıda sizden duydum.Mineralin beynimize ne zararı var
Sütü sevmem, kolay kolay içmem boy 1,85
Ya ben anormalim ya da yıllardır bizimle kafa buluyolar
1 bardak (200ml.) yeterlidir bence soğuk sıcak nasıl istersen ben aklıma gelince içiyorum
belirli bir yaştan sonra süt içmek zeka gerliğine yol açıyor diye bir şey duymuştum arkadaşlar, var mı böyle bişey? (bana pek doğru gibi gelmedi ama insan işkillenmiyor da değil.)
zannetmiyorum.. insanın proteine ve kalsiyuma her daim ihtiyacı vardır.. ama cocukken daha fazladır tabii..
ama zannetmiyorum zeka geriliğine yol actıgını.. zeka omuriliğin beyne oranıydı yanlıs hatırlamıyorsam.. belli bir yaştan sonra omurilik küçülmeyeceğine göre..?
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Soğuk içme gaz yapar.
Doğru..
quote:
Orjinalden alıntı: GamingExpert
quote:
Soğuk içme gaz yapar.
Doğru..
Aslında gaz yapması benim için daha iyi olur okulda çünki öğretmen beni gazlarım yüzünden sınıftan atmak zorunda kalıyor maalesef ki bu da iyi mi kötü mü derseniz iyi de olabiliyor arasıra.
quote:
Orjinalden alıntı: MuĞRaT
quote:
quote:
Soğuk içme gaz yapar.
Doğru..
Aslında gaz yapması benim için daha iyi olur okulda çünki öğretmen beni gazlarım yüzünden sınıftan atmak zorunda kalıyor maalesef ki bu da iyi mi kötü mü derseniz iyi de olabiliyor arasıra.
Okul bitip çalışmak zorunda olunca anlarsın iyimi oluyormuş kötümü.
Buda sorumu şimdi
quote:
quote:
Soğuk içme gaz yapar.
Doğru..
Evet haklılar... Sonra kız arkadaşımın yanında osturdum die topci açma sende
quote:
Soğuk içme gaz yapar.
off sorma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme