Şimdi Ara

NE KADAR VATANSEVERSİNİZ?::::::::::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

NE KADAR VATANSEVERSİNİZ?:::::::::::::

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2007)
Giriş
  • Vatanseverliğin kimde olduğu inanın hiç belli olmaz.
  • Vatanseverlik burada topice az çok diye oy vererek gösterilmez. Böyle saçma bir oylamanın mantığı nedir anlayamadım.

Ne kadar çok bağırırsan ne kadar çok laf salatası yaparsan o kadar çok mu vatansever görüneceksin? İnsan vatanımı seviyorum der ama yerlere çöp atar, ülkenin kaynaklarını boşa harcar, suyunu boşa akıtır, elektriğini boşa harcar, vergi vermez, okulda sıralara adını yazmayı marifet sanar, devlet mallarına düşman malı gibi davranır (bkz: vandalizm) sonra da gelir burada en vatansever benim diye nutuk atar. İstemem, kalsın öyle vatanseverlik.

Buraya vatan sevip sevmediğim hakkında yorum yapmıyorum. Yeri gelince bunu ziyadesiyle gösteririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

Vatanseverlik burada topice az çok diye oy vererek gösterilmez. Böyle saçma bir oylamanın mantığı nedir anlayamadım.

Ne kadar çok bağırırsan ne kadar çok laf salatası yaparsan o kadar çok mu vatansever görüneceksin? İnsan vatanımı seviyorum der ama yerlere çöp atar, ülkenin kaynaklarını boşa harcar, suyunu boşa akıtır, elektriğini boşa harcar, vergi vermez, okulda sıralara adını yazmayı marifet sanar, devlet mallarına düşman malı gibi davranır (bkz: vandalizm) sonra da gelir burada en vatansever benim diye nutuk atar. İstemem, kalsın öyle vatanseverlik.

Buraya vatan sevip sevmediğim hakkında yorum yapmıyorum. Yeri gelince bunu ziyadesiyle gösteririm.

gösterebileceğini hiç sanmıyorum dostum olumsuz olmak bir olumsuzluğun parçası olmak demek,o zaman sende olumsuzluk denizinde yerini alırsın,burada sadece ne kadar vatansever olduğumuz hakkında bir reflex bekledim sense ne yaptın,bana uymaz aga dedin sen bilirsin,biz cephelerde eğer savaşırsak sen merak etme seninde hakkını savunuruz.sadece ufak bir bende vatanseverim deseydin senden şüphemiz olmazdı sana

• Hainiz elhamdülillah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Basar ben sana inanmıyorum sen ancak

x → ∞
    1/x kadar vatansever olabilirsin

Hehe buda güzel
  • yaşasın türkiye
  • bu ne demektir?Aciklarmisin? sen her topicte konu vatan sevgisine geldiginde icindeki kini kusuyorsun seni takip ediyorum neden boylesin arkadasim neden bu kadar rahatsizsin?bu laf ne demektir arkadasim?icindekileri dok de biz de seni aydinlatalim yanlisini beraber bulalim bu kadar mi kanina dokunuyor bu ulkenin vatandasi olmak.... bu sozleri sadece bu topic icin yazmiyorum. bende olusan kanaat senin yasadisi bir orgut sempatizani olmandir dok icini acik acik kus kininide rahatla
    quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

vatavatanseverlik bir alçağın en son sığınağıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoğurt

bu ne demektir?Aciklarmisin? sen her topicte konu vatan sevgisine geldiginde icindeki kini kusuyorsun seni takip ediyorum neden boylesin arkadasim neden bu kadar rahatsizsin?bu laf ne demektir arkadasim?icindekileri dok de biz de seni aydinlatalim yanlisini beraber bulalim bu kadar mi kanina dokunuyor bu ulkenin vatandasi olmak.... bu sozleri sadece bu topic icin yazmiyorum. bende olusan kanaat senin yasadisi bir orgut sempatizani olmandir dok icini acik acik kus kininide rahatla
    quote:

evet bencede
    yaa silin bu arkadaşı ne olur...

• quote:

Laf söyledi balkabağı
  • Ben hayinim yada ben az severim demekle az sevilmez yıldızlar kadar demeklede çok sevilmez...
  • ''Vatanseverlik bir loser'ın en son sığınağıdır'' desek hem daha doğru,hem de daha alinazik olur sanırım.
  • vatan severlik laf ile belli olmaz icraat ile belli olur değilmi arkadaşlar...
    ve de geçmişine sahip çıkmayla...
  • Aşırı milliyetçiyim.Haddinden fazla bildiğin gibi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Ben hayinim yada ben az severim demekle az sevilmez yıldızlar kadar demeklede çok sevilmez...

oylamadaki vatanseverlikden kasıt siyasi milliyetçilikse ben yokum. ama benim anladığım şekilde, taşını toprağını, havasını suyunu, insanını hayvanını, otunu böceğini herşeyini sevmek, sevdiğin insanlarla beraber olmak, bu topraklardan ayrılmayı hayal bile edememek ise ben vatanseverim. ve bu nedenle "ÇOK" olarak oyumu kullandım. ama vatanla ilgili herşeye körükörüne inanmak, akıl yürütmemek, eleştirmemek, eleştiriyi kaldıramamak, oturduğun yerden asıp - kesmek en büyük gaflettir, bunuda belirtmek isterim...

• BAYRAĞIMIZI YERLERDE SÜRÜKLEYENLERE LANET OLSUN::::
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Aşırı milliyetçiyim.Haddinden fazla bildiğin gibi değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.