Şimdi Ara

Ne kadarlık PSU yeterli olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki arkadaşlar bişey daha sorayım, diyelim 600W +80 bronze güç kaynağı aldım ayrıyeten her ihtimale karşı herhangi bi yüksek voltajda falan zarar görmemesi için regülatör almalı mıyım?
  • emre0740 E kullanıcısına yanıt
    Ben açıkçası gerek duymuyorum.Yoksa kendi sistemime alırsım kesinlikle.
  • işin doğrusu eğerki bilgisayarıma kolay kolay zarar gelmesin diyorsan ve sağlam güç dağıtımı istiyorsan biraz paraya kıyıp
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5859
    bunu alacaksın kafan rahat eder
  • carbide 300 r al ,gayet güzel bi kasa ve içinde de 600watt 80 plus güç kaynağı var senin sisteme yakın bi sistemi ben bu kasa ile kullanıyorum.
  • UPS (Kesintisiz güç kaynağı) almalısın içinde regülatörde var ve elektrik kesintilerinde bilgisayarı korur elektrik olmasa bile 10 15 dakika daha çalıştırır ben Türkiyede bilgisayarımı ups olmadan elektrik fişine takmak değil yaklaştırmam bile, UPS ler en az 10 15 faktörde elektrikten kaynaklanan bozulmaları engelliyor. Türkiyede cihazlar %95 şebeke elektriğinden bozuluyor.
    Biraz pahalı değilmi o
  • Böyle bi sisteme everest yakışmazdı, sadece 80+ Bronze güç kaynakları bile 250-300 TL'den başlıyor kasa artı PSU hemde Cooler Master iyi bence sabah aldım daha hiç kapatmadım test yapıyorum sürekli ama hala kasanın içi buz gibi..
    Tabi ancak daha uzuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0740

Arkadaşlar merhaba,

Toplayacağım sistem şöyle:

Asus M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

AMD FX X8 8320 İşlemci

Asus GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm HDD

Gskill 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

Cooler Master HYPER T4 LGA775 işlemci soğutucu

Bu sistem için ne kadarlık bir PSU işimi görür?

Abartıya gerek yok slı yapmayı düşünmüyorsan vs550 al yeter her türlü 700 750 gereksiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzFurkan Z kullanıcısına yanıt
    İlerde SLI yapmayı düşünüyorum düşünüyorum... Zaten PSU 750w diye sürekli 750W elektrik harcadığını düşünerek yorum yapanlar var kısa bi araştırma yapsınlar derim
    Ozaman siz bi 750w a yönelin mümkünse corsair olsun en kaliteli malzemeyi o kullanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.