Şimdi Ara

Ne Krolar Var Yuw :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara Bahçelievlerdeki 7.caddede bi gün kardeşimle giderken yine doğan görünümlü bi şahin ve içindeki 4 apaçi idi olayın kahramanları..Figüranlar ise Otobüs durağında otobusü bekleyen kızlar...Olay hep birlikten bu 4 apaçinin kızlara bakmasıyla başladı...Kızlardan birinin dışavurumu mükemmeldi;
    "Hiç yürüyen hayvanat bahçesi görmemiştim"....
  • bir de arkadaşlar ,

motorlu taşıt kullanmayan apaçilere plajlarda rastlamak mümkün

görünüşünden , hareketlerinden, BAKIŞLARINDAN, gruplarından ne oldukları belli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asabii

iki apaci cıkardı kafayı..

• Benim karşılaştığım kro vakası daha vahim:

Bigün minübüsteyim arkada 3 tane kro var konuşuyolar gebze nereye bağlı diye
    biri diyo gebze eskiden istanbula bağlıydı ama son seçimlerde kocaeline bağlandı dio diğeride ordan atlıyo
    'Lan cahil sen ne biliyosun gebze ankaraya bağlı'ben tabi dumur oldum
    (Bu arada gebze kocaeli sınırları içerisinde)

Diğer bi olayda bigün otobüsteyim bi kro ayağıma bastı hiç bişi demeden suratıma baktı

Ben:önemli değil abi
    kro:ne
    ben:abi ayağıma bastın ya hani önemli değil dedim
    kro:iide ben pardon demedimki
    ben:kusura bakma abi yanlışlık oldu dedim ve tekrar dumur
  • ahaha ya rekor hepsi
  • Lafı gediğine koymak die buna derim

quote:

Orjinalden alıntı: habader

Bi apaçi hikayesi de benden olsun
    Ankara Bahçelievlerdeki 7.caddede bi gün kardeşimle giderken yine doğan görünümlü bi şahin ve içindeki 4 apaçi idi olayın kahramanları..Figüranlar ise Otobüs durağında otobusü bekleyen kızlar...Olay hep birlikten bu 4 apaçinin kızlara bakmasıyla başladı...Kızlardan birinin dışavurumu mükemmeldi;
    "Hiç yürüyen hayvanat bahçesi görmemiştim"....

• traktördür

veya at arabası

• Kesin Adandır bide arabada ses sistei vardır 2 tane bafır arkdan popüler kro şarılarından biri çalıodur.(bkz: dj koksal undeground mix)Bunu Bmw İle yapan bile var adanada
  • alın benden de bir kıro vakası ama bizim ki cok farklı mahallede arkadslarla takıloruz kızlarda var tabi mahallenın kızları bizim kırolar arabayla falan degil yayan geliolar 2 kısı ellerinde tespih falan var bizde 8-9 kişiyiz 3 kız var bizim mallar kızlara laf attı tabi bizde durmadık ne diyonuz lan siz dedik bi anlık elektrık oldu bizim arkadas konusmak için yanlarına yanastı bi diz attı atar atmaz bizde giriştik tabi 2 sine linc ediyoduk mahalleli aldı elimizden polise goturdu yani anlıcanız bunların anladıgı dil bu biz napalım bizde istemezdik kavga gurultu ama insan bazı yerde mecbur kalıo

• quote:

Orjinalden alıntı: ShakirT

Kesin Adandır bide arabada ses sistei vardır 2 tane bafır arkdan popüler kro şarılarından biri çalıodur.(bkz: dj koksal undeground mix)Bunu Bmw İle yapan bile var adanada

çobandede taraflarında sürüylee var

• bunu bizzat yasamadım ama bi arkadas anlattı.yıne bızım tanıdıklardan bi arkadas.(ki benımle adas olur neyse ) abi yoldan hatun gecıo bunun yanında eleman kafayı cıkarıp hatuna - Heeey.! kleopatra..!!!

die seslenmıs yaaaaa

olaya bakarmısın abi

• Alın size yürüyen versiyonu eehzuhzuhezuhuzhuze

Ne Krolar Var Yuw :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 31 Mayıs 2007; 23:11:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

Alın size yürüyen versiyonu eehzuhzuhezuhuzhuze

ya abi bu tecrübeli apachi versionu artık yaşlanmış

bunun daha genç versionları var

• İLk resimde nasıl da inceden inceden kesiyor ama çakal yaa
  •  Ne Krolar Var Yuw :D

• aynısı bornova çamdibinde basıma geldi iki tane kız yürüyo hatta yani öle güzel falanda değilden harbi böle saf malın bitanesi beyaz doğan görünümlü şahiden kolu atmış dışarı arabada kürtçemi nedir ne olduğu belirsiz bi şarkı son ses çalıyo kızların yanından geçti baktı hala arkasın bakıyo du direksiyon basında ve o yüzden önündeki kemdi kadar olmasada öküz kadar olan direği görmedi... veee bammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

BİDE AVUÇLUYO TAKIMLARI

• merak etmeyin yakında bu hareketlerde toplum içinde yaygınlaşıp moda haline gelir. 15-20 yıl önce boynuna koca koca kolye takıp dolaşanlarada kıro diyorduk ama şimdi artık gençler arasında moda oldu. görgüsüzlük olarak nitelendirilen herşey normal davranışlar haline geliyor. yeni kahramanlarımız bile mafyanın içinden çıkyor. o yüzden istesenizde istemesenizde bu tür hareketlere alışmak zorunda kalacaksınız.

yasin iyi yakalamışsında, onun tarafından fark edilmemende senin açında iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 31 Mayıs 2007; 23:37:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

zuahuahuahuaa bu ne yaa bittim bakışa bak hoo

• quote:

Orjinalden alıntı: dergul

merak etmeyin yakında bu hareketlerde toplum içinde yaygınlaşıp moda haline gelir. 15-20 yıl önce boynuna koca koca kolye takıp dolaşanlarada kıro diyorduk ama şimdi artık gençler arasında moda oldu. görgüsüzlük olarak nitelendirilen herşey normal davranışlar haline geliyor. yeni kahramanlarımız bile mafyanın içinden çıkyor. o yüzden istesenizde istemesenizde bu tür hareketlere alışmak zorunda kalacaksınız.

yasin iyi yakalamışsında, onun tarafından fark edilmemende senin açında iyi olmuş.

Fotoyu ben çekmedim :) bunun gibi üçtanesi daldı bişey olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.