Arkadaşlar şimdi 2 dk önce bunaldım sıcakladım baya bi cama çıkim dedim bakıorm aşşa 2 kız sobet edio bi anda bi araba geçti yanlarından bomboş yol ama kızların yakın olduğu yerden doğru gidiyordu kızların oraya gelince bi anda kızların üzerine doğru kırdı ve 2 tane apaçi kafayı çıkardı camdan bağırdılar ama anlayamadım ne dediklerini...
araba da doğan görünümlü şahindir kesin
quote:
Orijinalden alıntı: Cthun
quote:
Orjinalden alıntı: ufukweb
quote:
Kimse alınmasın onlar gözümde insan değil
quote:
quote:
yok öyle tipler Allahtan çok olmuyor burda.Station vagon bi arabaydı peugeottu sanırım :D kızın bi kaçışı vardı ama yarıldım
quote:
Orijinalden alıntı: eckr
quote:
yok öyle tipler Allahtan çok olmuyor burda.Station vagon bi arabaydı peugeottu sanırım :D kızın bi kaçışı vardı ama yarıldım
Alıntıları Göster
öküzler diyorum başka bişi demiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: eckr
quote:
Alıntıları Göster
buralarda hergün yaşıyoruz böyle şeyler adam atmış teybe rober hatemo-beyaz ve sen i gümbür gümbür gidiyo.etrafındaki kızlara laf atmamı dersin el kol hareketlerimi dersin hepsi var
buralarda hergün yaşıyoruz böyle şeyler adam atmış teybe rober hatemo-beyaz ve sen i gümbür gümbür gidiyo.etrafındaki kızlara laf atmamı dersin el kol hareketlerimi dersin hepsi var
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: francesca
ahaha yarıldım ya erikin çekirdeğini yuttum gülerken
sen ne diyon arkadaş adam serçeye biniyor hız yapıyor......... hayır araba olduğu yere dökülecek rezil olacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: _-Murat-_
sen ne diyon arkadaş adam serçeye biniyor hız yapıyor......... hayır araba olduğu yere dökülecek rezil olacaklar
Yurdumun kro ve abazan insanları
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
Alıntıları Göster
Büyüyünce bende öyle olcam
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
bende geçen yolda acayip bi kroluk vakasına rastladım
yolda 3 tane hayvan 3-4 kadının peşine takılmış konuşup duruyolar dı onlar hakkında kadının biri durup ne diyon lan sen dedi tokadı bi yapıştırdı herife herif ''vöööögg'' diye bağırıp dondu kaldı sonra kadınlar adamların üstüne saldırdılar millet zor ayırdı
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri Alço
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
sen öyle olamazsın senin taktiğin farklı sen gazoza ilaç atıp bitirirsin işi
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
bende geçen yolda acayip bi kroluk vakasına rastladım
yolda 3 tane hayvan 3-4 kadının peşine takılmış konuşup duruyolar dı onlar hakkında kadının biri durup ne diyon lan sen dedi tokadı bi yapıştırdı herife herif ''vöööögg'' diye bağırıp dondu kaldı sonra kadınlar adamların üstüne saldırdılar millet zor ayırdı
Alıntıları Göster
Abazan kılıklı şahsiyet oluyo onlar genelde. Altlarında da Doğan görünümlü Şahin'ler falan. Standarttır yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Abazan kılıklı şahsiyet oluyo onlar genelde. Altlarında da Doğan görünümlü Şahin'ler falan. Standarttır yani.
Alıntıları Göster
sen bi de bizim fakültenin önünden geçerken gör bu tipleri. fakültemiz kampüste değil, normal bir yol üzeri. hergün boyle şeyleri görüyorum da 2 gün önce bi toros lastik çekmişti, ona gülüyorum halaa
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Alıntıları Göster
Bir kafede tatlı muhabbetimize dalmışken yanımızdan iki güzel bayan geçti. Aralarında "Ay dokunma tikim var." diye bir diyolog geçmesinin akabinde iki abazadan biri "Ne tesadüf! benim de Tikim var." dedi. Tabi zeki bayan arkadaşımız hiç altta kalır mı? "Al da bir yerine Tok o zaman." dedi. Gülmekten yıkılan o kafede iki abaza fazla duramadılar... Gülünecek kısmı bir yana artık anamızı, bacımızı, sevgilimizi veyahut kız arkadaşımızı alıp gezmeye korkuyoruz. Ne biçim dünya...
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
sen bi de bizim fakültenin önünden geçerken gör bu tipleri. fakültemiz kampüste değil, normal bir yol üzeri. hergün boyle şeyleri görüyorum da 2 gün önce bi toros lastik çekmişti, ona gülüyorum halaa
Alıntıları Göster
valla ben alıştım!!
kızlara laf atanlar, caprinin altına sivri burun ayakkabı giyip denize gidenler,corapla denize girenler ....
böyle bir yer Gürpınar...
quote:
Orijinalden alıntı: kahve uzmanı
valla ben alıştım!!
kızlara laf atanlar, caprinin altına sivri burun ayakkabı giyip denize gidenler,corapla denize girenler ....
böyle bir yer Gürpınar...
Alıntıları Göster
büyük şehire göç eden mağara adamları barbarlar diyorum insan değil diyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: LordSoth
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LordSoth
Zuhahahahaha ay hiç güleceğim yoktu yaaa. harbiden türkçe konuşmayı bilmeyen hayvan dağdan inip istanbula gelince böyle oluyo bu hayvanlar yüzünden bu şehir bu hale geldi.