Şimdi Ara

Ne, Nasıl ve Neyle Counterlanır? - Sadece Mid - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
10.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alistarla burst damage vuran mid heroları çok iyi kombine olabiliyorlar(Zyra,Annie,Ahri,Gragas,LB gibi).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cümlenin sonunda "oğlum" diyerek o kadar havalı oluyorsun ki 13 yaşında oldugunu bilmeme rağmen senin yorumlarını ne zaman görsem babama soruyorum "DH'de ne işin var baba?" diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia
    Professional lane olarak mid.

e bi lolkling linki alırız artık. elon kaçmış, nasıl oynamışsın rankedlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRiverBelow -- 2 Eylül 2012; 13:44:04 >
  • Eline sağlık kardeşim
  • kötü
  • Sana puanim 7 qnaq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiklerini kendine sakla bu forumda herkes pro karşim
  • Yalnız ahri luxun counterıdır.

Edit: Lolcounterda öyle yazıyor yani :P

Edit 2: Evet ben o 20 lose streak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belarius -- 2 Eylül 2012; 14:32:49 >
  • Lux gelsin ahriyi counerlasın ben bu oyunu bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Lux gelsin ahriyi counerlasın ben bu oyunu bırakırım.

artı bir. Bende ahri luxun counterı diye biliyorum
  • Konu kilitlensin falan emeğine yazık yani emekten değil adam yanlış yazsa da gende uğraşıyo.Ayrıca Demacia yani adam her açılan hero konusunda o hero ile lane kaybetmediğinden bahsediyo.
    Ayrıca 2.5 senedir bu oynu düşünmüyorum max 1 yıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 2 Eylül 2012; 14:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Lux gelsin ahriyi counerlasın ben bu oyunu bırakırım.

artı bir. Bende ahri luxun counterı diye biliyorum

Yav lux ahrinin kantırımı edim şu oyunda iyi oynarsan kantır diye bir şey yok hiç lux vs ahri görmedin mi mid lanede lux paramparça ediyor 15-20. dakikaya kadar zaten latede ahri herkesi delip geçiyor lux mu kalmış
  • daha devamı gelecekse biraz daha resim ağırlıklı yazı az olsun derim igi çeker hem kolay bulmak için başlıkları numaralandırabilirsin.Başarılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

daha devamı gelecekse biraz daha resim ağırlıklı yazı az olsun derim igi çeker hem kolay bulmak için başlıkları numaralandırabilirsin.Başarılar .

Anlamadım Açar mısın biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

çok yüzeysel olmuş yok lan yok direk kötü olmuş işte

Hangi direk?

teen wolftaki derek haleyi kastetti galiba arkadaş
  • quote:

quote:

daha devamı gelecekse biraz daha resim ağırlıklı yazı az olsun derim igi çeker hem kolay bulmak için başlıkları numaralandırabilirsin.Başarılar .

Örnek: Ahri(1.0) Ahri'nin Counterları (1.1) Ahri'ye ..... (1.2) böyle bir de yazı çok olmazsa diyorum ilgi çeker.Bolca resim.Biliyorsun DH de "OKUMADIM, OKUMAYIN" diye bir tabir var.Çok yazı olunca okunmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Örnek: Ahri(1.0) Ahri'nin Counterları (1.1) Ahri'ye ..... (1.2) böyle bir de yazı çok olmazsa diyorum ilgi çeker.Bolca resim.Biliyorsun DH de "OKUMADIM, OKUMAYIN" diye bir tabir var.Çok yazı olunca okunmuyor.

Hmm anladım ama devam etmeyi düşünmüyorum " ahri luxun kantırı ne de olsa " hangi sitede yazıyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 2 Eylül 2012; 16:29:00 >

• Açıkcası 2.5 yıldır oynadığına inanmıyorum, daha önce saçma sapan birçok konunu hatırlıyorum, hatta bir keresinde senin yüzünden ban yemiştim. Bir swf koyduğum için yine o saçma konularından birine, herneyse kişisel sorunları bir yana bırakıp rehbere bakalım, öncelikle harras değil harass onun ismi.(2.5 yıl oynayıp bunuda yanlış bilmek ayrı bir durum) Onun dışında yukarıdaki arkadaşlar yeteri kadar söylemişler zaten, benimde arkadaşların dedikleri harici gözüme çarpan birşey yok. Ha birde summoner name verde, bakalım biraz mid uzmanına, 2.5 yıllık oyuncuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChosenNOVA

quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

aferin oğluşum 1905. mesajını çok dandik bi şekilde kullandın olması gerektiği gibi

Çok komikmiş troll kardeş.

Adam vakit geçirmek / yardımcı olmak için bir konu açmış ve bence gayet doğru söyledigi oyun sistemi. Madem beğenmiyorsunuz burda çocuk gibi yorumlar atıcagınıza daha iyisini siz yapın.

bencede adam güzel yapmış emek vermiş dalga geçiyorlar

• lolkingini versene korktunmu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.