Şimdi Ara

Ne, Nasıl ve Neyle Counterlanır? - Sadece Mid - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
10.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Belarius

http://www.lolcounter.com/search.php?search=lux

ayrıca denendi onaylandı ahriyle cok oynamama rağmen luxu paramparça ediyor altı leveldan sonra.

Şey bir de Strong Againts bölüme bakmanı tavsiye ederim Belarius kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

Önemli olan kaç yıldır oynadığın değil ki benimde 2 yılı geçti, bakıyorum nasıl bir hız ise 4-5 aylık adamlar beni oyun sayısında geçiyor
    Bu arada west'i bırakıp east'e geçtiysen yazık ettin kendine

Ya westte iken forumu okuyordum east kötü falan dalga geçiyordum iyi oynarsan ne kötüsü falan bi geçtim of anam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 2 Eylül 2012; 20:56:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Zaten bir mid oyununda ahriden E yiyebilen birisi varsa oyunu bıraksın derim E atsam benim kedide w+q vurur benim zeki inleyennağmeeeeler kardeşim

sen ahriye karşı agresif oyunu oynarken o da saf gibi izleyecek zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

Zaten bir mid oyununda ahriden E yiyebilen birisi varsa oyunu bıraksın derim E atsam benim kedide w+q vurur benim zeki inleyennağmeeeeler kardeşim

Yahu tutorial oynarken bile " STAY BACK BEHIND MINIONS " diye bağırıyor kız allah aşkına bi git sen zaten ahriden E yiyorsan git oynama mid Q ile harras yapamaz çünkü range yok E range var ama kısa bir yüzeyde ve minionlara takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

edit: yine fail oldum. Üzgünüm.

anlamıştım .D
  • quote:

quote:

quote:

Yahu tutorial oynarken bile " STAY BACK BEHIND MINIONS " diye bağırıyor kız allah aşkına bi git sen zaten ahriden E yiyorsan git oynama mid Q ile harras yapamaz çünkü range yok E range var ama kısa bir yüzeyde ve minionlara takılıyor

ultisi ile yanında bittikten sonra da saklanırsın sen minionların arkasına, kurtarırlar onlar seni. ki ben charm yiyorum demedim. ama bi çok kez beni outfarm bırakmaya çalışanlara yedirdim. onu bunu geçtim ahrinin q'su işe yaramıyor, charmı useless. bu champion ne özelliğe sahip o zaman? neden turnuvalarda bu kadar çok pickleniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inleyennağmeeeeler -- 2 Eylül 2012; 21:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

anivia early sonu, mid başı, mid orta, mid sonu ve late başında güçlüdür demişsin katılmıyorum.Anivia early başı,mid sonu,mid orta eh işte ve late sonunda güçlüdür diye devam ettikten sonra aslında bunun ciddi bir cevap olmadığının farkına varan genç arkadaşımın gözünden süzülen tek damla yaşın vs.vs. neyse hiç beğenmedim bu ne lan??!

Bilmem early başı güçlü demişsin fakat 6 level olana kadar hiç Q yemem anivia gelirse karşıma. O yüzden etkisiz kalıyor. Yavaş gidiyor ayrıca yani bot ile başlamasan bile kaçabiliyorsun. Early sonu ve mid çünkü artık item çıkıyor ve jungler ilk maviyi vermiş oluyor. ( Jungler manalı bir hero olarak varsayıyorum ) ve yoğun harass kuruyor, late başı çünkü hala DOUBLE HEAD SHOT geçerli, dabıl hed şat olduğundan damageler az, yani bir adamın üstünde q 1 kez e 1 kez patlarsa hiç dmg vuramıyor diyecek kadar az, bu yüzden late sonu etkisiz kalmaya başlıyor.

quote:

ultisi ile yanında bittikten sonra da saklanırsın sen minionların arkasına, kurtarırlar onlar seni. ki ben charm yiyorum demedim. ama bi çok kez beni outfarm bırakmaya çalışanlara yedirdim. onu bunu geçtim ahrinin q'su işe yaramıyor, charmı useless. bu champion ne özelliğe sahip o zaman? neden turnuvalarda bu kadar çok pickleniyor?

Hmm, istersen bir daha oku yazdığımı ultisi olan her hero için geçerli bir söz yazdığının farkında değilsin herhalde? Q işe yaramıyor dedim haklısın, Charm useless dedim orda da haklısın çok mal bir hero ahri Q su lane üzerinde yoğun harass kuramıyor dedim Q yu işe yaramıyor yaptın, charm minionlara takılıyor dedim charm useless oldu vay anasını beyler ben çıkıyorum daha da cevap yazmam sana ciddiye alıyorum birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 2 Eylül 2012; 21:12:30 >

• quote:

quote:

quote:

luxu göz önüne alıyorum kardeşim. Ahride minnion arkasında oynıycak ozaman. Luxla snare atmadığın sürece q yu tutturamazsın. Ha senin eloda tutturuyolardır ondan böyle yazmışsındır sen agresif oynarken nasıl minnion arkasından agresif oynıycan oda muamma. Sen snareyi tutturmak için minnionun dışına cıktığın an taantu yer oturursun yerinde. AHRİ LUXUN COUNTERIDIR.

• quote:

scarra geçen streamda yemişti kendisine yaz oyunu bıraksın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

http://www.lolcounter.com/search.php?search=lux

ayrıca denendi onaylandı ahriyle cok oynamama rağmen luxu paramparça ediyor altı leveldan sonra.

Şey bir de Strong Againts bölüme bakmanı tavsiye ederim Belarius kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

Önemli olan kaç yıldır oynadığın değil ki benimde 2 yılı geçti, bakıyorum nasıl bir hız ise 4-5 aylık adamlar beni oyun sayısında geçiyor
    Bu arada west'i bırakıp east'e geçtiysen yazık ettin kendine

Ya westte iken forumu okuyordum east kötü falan dalga geçiyordum iyi oynarsan ne kötüsü falan bi geçtim of anam

hangisi daha çok beğeniliğ beğenilmemiş, hangisi kaçıncı sırada bide ona bak Demacia kardeş

• Ahri early gamede de iyi is yapiyor, neden early degilde mid ve late olarak dusundunuz anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Riot boşuna E skillini koymuş Ahri'ye. Hey Allah'ım bu nasıl bir mantıktır ya ? O zaman kimse Orianna'nın Q-W sunu, Karthus'un Q sunu, Anivianın Q-E sini yemesin. AP Carryler boş boş oynasın bütün laning boyunca.
  • kardeş bence sen nadan kalmış acibe oyunlar oynamış havasında gelip 2-3 kelam yazıp kendini azam bir şahıs olarak arz etmeye çalışan 14-15 yaşlarında bir üftâdegân arkadaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

kardeş bence sen nadan kalmış acibe oyunlar oynamış havasında gelip 2-3 kelam yazıp kendini azam bir şahıs olarak arz etmeye çalışan 14-15 yaşlarında bir üftâdegân arkadaşsın.

Bir şey sorucam gerçekten bu cümleyi kaç dakikada düşündün yazmak için ayrıca " üftâdegân " değil " üftâdegan " benim 14-15 yaşlarından yüksek yaşı olan " HerTOntK " kardeşim.

@goldwar12 haklısın bence kaldırılmalı ap-carry boş zaten önemli olan support.

@Lien- kendisine nasıl ulaşabilirim söylersen bana hemen

@Belarius yazımı tekrar okursan fayda var galiba lux ahrinin kantırı demedim, sadece early gamede iyi harass kurup uzun rangeden outfarm bırakabilme kabiliyetine sahip dedim. Yani anlamadığım canın nasıl isterse öyle anlıyorsun lux ahrinin kantırı diye bir şey mi dedim ben benim zeki " belarius " nickli kardeşim
    Edit: Lux E range çok uzun ve büyük bir alan içinde geçiyor

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Ahri early gamede de iyi is yapiyor, neden early degilde mid ve late olarak dusundunuz anlamadim.

Mana costları fazla, ayrıca son düzenlemeden sonra skill damageleri düşürüldü ap ratio attırıldı, yani 3. levelde e+w+q atarsan manan yarılanıyor be hepsi gelse dahi en fazla 400 canı gider rakibin, o da ahri full ap rune karşısındakinin ise hiç mr yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 3 Eylül 2012; 13:52:49 >

• Hocam forumda sevdiğim az insandan birisin yararlı konular açmaya çalışıyorun iyi niyetlisin ama Ahrinin counterında Ryze yok?Olmamış bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Hocam forumda sevdiğim az insandan birisin yararlı konular açmaya çalışıyorun iyi niyetlisin ama Ahrinin counterında Ryze yok?Olmamış bu iş.

Hepsini yazmadım yahu elbet herkes biliyor o kadarı milleti cahil yerine koymak olur o kadar da

Edit: Yani genel kavramdan uzak kalmaya çalıştım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 3 Eylül 2012; 14:19:55 >
  • quote:

quote:

kardeş bence sen nadan kalmış acibe oyunlar oynamış havasında gelip 2-3 kelam yazıp kendini azam bir şahıs olarak arz etmeye çalışan 14-15 yaşlarında bir üftâdegân arkadaşsın.

Bir şey sorucam gerçekten bu cümleyi kaç dakikada düşündün yazmak için ayrıca " üftâdegân " değil " üftâdegan " benim 14-15 yaşlarından yüksek yaşı olan " HerTOntK " kardeşim.

@goldwar12 haklısın bence kaldırılmalı ap-carry boş zaten önemli olan support.

@Lien- kendisine nasıl ulaşabilirim söylersen bana hemen

@Belarius yazımı tekrar okursan fayda var galiba lux ahrinin kantırı demedim, sadece early gamede iyi harass kurup uzun rangeden outfarm bırakabilme kabiliyetine sahip dedim. Yani anlamadığım canın nasıl isterse öyle anlıyorsun lux ahrinin kantırı diye bir şey mi dedim ben benim zeki " belarius " nickli kardeşim
    Edit: Lux E range çok uzun ve büyük bir alan içinde geçiyor

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Ahri early gamede de iyi is yapiyor, neden early degilde mid ve late olarak dusundunuz anlamadim.

Mana costları fazla, ayrıca son düzenlemeden sonra skill damageleri düşürüldü ap ratio attırıldı, yani 3. levelde e+w+q atarsan manan yarılanıyor be hepsi gelse dahi en fazla 400 canı gider rakibin, o da ahri full ap rune karşısındakinin ise hiç mr yoksa

üftâdegân mübarek kardeşim.deefhem birisi sanardım seni kalbim bir yanılgı içerisinde.pek fazla yazdıklarım tamamen delîlî aklî şeyler pek düşünmeme akıl süzgecinden geçirmeme gerek kalmadı mübarek dost.

• quote:

üftâdegân mübarek kardeşim.deefhem birisi sanardım seni kalbim bir yanılgı içerisinde.pek fazla yazdıklarım tamamen delîlî aklî şeyler pek düşünmeme akıl süzgecinden geçirmeme gerek kalmadı mübarek dost.

Şefkat Tepeyi mi kaçırdın mübarek bu ne yazdığının bir anlamı yok yeni öğrendiğin kelimeler ile pratik yap biraz her cümlede aynı anlamda kullanamazsın
  • quote:

quote:

Şefkat Tepeyi mi kaçırdın mübarek bu ne yazdığının bir anlamı yok yeni öğrendiğin kelimeler ile pratik yap biraz her cümlede aynı anlamda kullanamazsın

yazık yazık gençlik nereye gidiyor.eyy müminler nasıl çocuksun sen töbe haşa bizim zamanımızda çocuklar büyüklere bırak cevap vermeyi nükte bile yapamazdı.yüreğim birkez daha burkuldu...senin yazdıkların çok anlamlı şeyler mübarek tabi çok üstad bir oyuncusun affola hata ettik 14 lük sabi cevap verir olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerTOntK -- 3 Eylül 2012; 15:23:25 >

• quote:

quote:

quote:

yazık yazık gençlik nereye gidiyor.eyy müminler nasıl çocuksun sen töbe haşa bizim zamanımızda çocuklar büyüklere bırak cevap vermeyi nükte bile yapamazdı.yüreğim birkez daha burkuldu...senin yazdıkların çok anlamlı şeyler mübarek tabi çok üstad bir oyuncusun affola hata ettik 14 lük sabi cevap verir olmuş.

Tamam itiraf ediyorum bu güldürdü

• Yararlı konulara saygımız sonsuz uplayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.